HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Odpovědět
Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » stř říj 15, 2008 15:54

Moje představa Windows Update v Raphaelovi je tak na Office a na Outlook, upgradem myslím oficiální novou ROM od HTC - flash. V CZ verzi mam ale obavy, že to nebude moc často a časně :-D , my s ENG ROM jsme asi trošku šťastnější 8-)

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » stř říj 15, 2008 16:20

Windows Update zatím na žádným zařízení žádnej Update nenašlo, takže ano, je to jenom ozdoba

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » stř říj 15, 2008 16:42

aha :-D takze jenom ozdoba sem si rikal na co to tam asi je a kdyz mi to nic nenaslo tk mi to bylo jasny :-D hezka ikonka navic :-D
a uz vysla nejaka ceska oficialni ROM ? predpokladam ze ne :-D a ze asi dlouho nevyjde co :-( buuu :-D (ono ale v podstate ja mam taky anglickou rom ale je do ni nacpanej inter write od sunnysoftu ne? ) nebo jsou ty telefony pro ceskej trh doopravdy nejak oznaceny a v budoucnu budou prave ceske romky ?
jo a jeste jeden blbej dotaz jak donutim rafaela aby mi prehraval videa na netu napriklad ja nwm na nejaky adrese dejme tomu na

Kód: Vybrat vše

http://www.fotovz.ic.cz/
kdyz si chci pustit serial nejakej nejde to :-(

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » stř říj 15, 2008 17:26

To, že ti nejde přehrát video /např. ta těch stránkách co jsi psal je to formát .swf, což je flash video/ není div, protože ho Opera nepodporuje :-( , dokonce na homepage Opery je hlasování jestli chtějí lidičky zabudovat podporu pro video formáty - a chtějí, tak snad v Opera 10 :-D . Můžeš zkusit Flash plugin od Macromedia flash a Explorer, ale výsledek je nejistý :???: .

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » stř říj 15, 2008 17:33

A k té ROM, on ten InterWrite je zabudovaný v ROM /nebo je k ní "přilepenej"/, zavádí se při HR startu. Dříve to byla aplikace přiložená na CD a každý si mohl vybrat, jestli ji nainstaluje, nebo ne. Já ji dostal /InterWrite/ k iPAQu takhle mimo, a bylo to podle mě mnohem lepší.
Dá se sice sehnat IW na Raphaela na netu, ale to ho někdo "vykuchal" z CZ verze a to je ilegal, na můj dotaz na Sunnysoft mi odepsali, že samostatný prodej neplánují /cca měsíc zpátky/.

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » stř říj 15, 2008 17:40

no prave ten flash player a IEcko sjem zkousel a nic .... vubec mno tak me to pekne stve ... :-( rad bych an nem cumel na filny treba tady na tech strankach nebo tak neco jako pohadku pred spanim .. :-D
tak se tesim na novou operu ... bude fajn kdyby to slo :-) ja osobne jsme pro at do operu zabudujou co se vejde :-D naroky me nevadeji :-D dokud to rafael pobira :-D
k te romce :-) ja jsme rad ze ja IW zabudovanej nez abych ho tam jeste dohraval (ani si neumis predstavit jakej sjem mel strach jestli tam bude IW i po HR :-D ) a ruku na srdce kdo z nas ma na svem PDA vsecko legalni ? :-D

Uživatelský avatar
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř říj 03, 2007 14:09
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Bydliště: Praha

Příspěvek od kome » stř říj 15, 2008 18:08

Ke ztazeni je upravena opera ,ktera umoznuje prehravat videa. Mrkni na XDa

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » stř říj 15, 2008 18:29

ty jo je videt ze XDa vedi co lidi chteji :-P uplne super video to prehrava pohraju si s tim vecer zatim se mi to nejak sekalo ale nwm jestli pripojenim nebo tou operou ... :-D kazdopadne i kdyby to neslo tak se opera dost zlepsila tou jejich upravou a je konecne trochu plynulej pohyb po strankach :-) diky moc

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » stř říj 15, 2008 18:51

a nebo vyzkoušej Skyfire prohlížeč, je to sice zatim jenom beta verze, ale měl by umět streamovat videa na netu

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » stř říj 15, 2008 19:37

tak jsme ho skusil ... stahnu ho z tech jejich stranek (proces nez ho stahnu je drsnej :-D ) a stahnul jsme verzi ze mam touch screen to mam ne ? a kdyz to zapnu tak mi to zobrazy jakoby jen pulku displeje jestli mi rozumite proste jakoby se v pulce rozpuli displej a zobrazi s ejen pulka na druhe zustava napr slozka programy odkud to bylo spusteno .. :-D nechaapu to :-(

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » stř říj 15, 2008 20:05

takže okno 320x240, tak to asi průšvih s rozlišením, tak to promiň, tudy asi cesta nepovede :-(

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » stř říj 15, 2008 20:16

to nevadi diky moc za snahu ... :-) vazne si toho cenim ze se tu se mnou tak prdite :-) jenom me napada co ta aplikace smtremovana videa v rafaelovi ? sice se mi do ni jeste nepodarilo dat ten spravnej link aby to slo ale vy treba vite jak na to ? :-D

sieber
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte srp 26, 2008 14:44
Zařízení: HTC 7 Pro

Příspěvek od sieber » stř říj 15, 2008 21:02

Ja mam taky ENG rom.Ten odkaz co jsi mi poslal,tak tam se v tom moc nevyznam.Muzete mi poradit ktera ta rom je posledni ENG,dik.

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » stř říj 15, 2008 21:07

Ten správnej link musí být rtsp = real time stream protokol, vysílá v tom na netu i Čt, nějak to snad využíval Symbian. Určitě vyšťouráš nějaký odkaz na zkoušku. :-)
p.s. pokud jsi přes Wi-Fi, musí to podporovat síť /jak poskytovatel, tak třeba domácí router/

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » čtv říj 16, 2008 13:46

2 Sieber
Promiň, já myslel :oops: , že chceš CZ ROM a ta je označená, ENG ROM by měla být ta # HTC WWE 1..90.871.3 nebo # Vodafone UK 1.90.161.5 /Sorry, ale bez záruky !!!/. Pokud se chceš dozvědět jak event. flashovat tak doporučuji pročíst pozorně tento odkaz - http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=31035 /to není podceňování, to je opatrnost :wink: /
p.s. při original ENG ROM by si měl, po registraci na HTC klub, mít možnost stáhnout aktuální ROM, pokud je k dispozici /na ENG stránkách, mám pocit že v čechách se prodávaly ENG Raphaely pro trh v UK/
p.p.s. to nejspíš nejsou poslední ROM, tam jsou tkzv. rekonstruované ROM pro zálohu a obnovu od technicky zdatnějších a chytřejších soudruhů :-D

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » čtv říj 16, 2008 13:59

to bj aha takze zase nic :-D a ta opera co je z XDa je suce super ale ma spatnej styl pisma pri priblizeni skoro to nejde cist ... a taky se mi bezduvodne zapina po startu telefonu nechapu proc a stve me to a nejde mi to nikde nastavit :-D hold musim pockat na ofiko 10tku .... :-) jinak ty videa v tehle se sice zobrazi ale zvuk i obraz se trhaji ale buch vi zda je to pripojenim nebo operou a navic kdyz skusim priblizit nejde to a kdyz to jde cele se to po ... kdyz chci pauznout nejde atd ... :-) proste nic moc ale i tak diky moc :-)

jinak me jen teoreticky napadlo ze vlastne muze kdokoliv fleshnout ENG ROM a tady odsud

Kód: Vybrat vše

http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=30697&s=&sbd=&fi=60
nahrat kompletni cestinu a melo by to jit ne ?

sieber
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte srp 26, 2008 14:44
Zařízení: HTC 7 Pro

Příspěvek od sieber » čtv říj 16, 2008 17:07

Jeste bych se chtel zeptat,jak se mam dostat na htc stranky,kde je ke stazeni origo rom.Asi jsem lama,ale nikde to tam nevidim.

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » čtv říj 16, 2008 17:38

Nejsi lama, ono to tam totiž pořád ještě není. Já to myslel obecně, proto jsem psal - pokud je k dispozici. Taky proto je na netu scháňka po original reconstructed ROM - k reklamaci :???: Až bude, tak se na HTC objeví ikonka software download v sekci support.
2 shaman171 - ANO

sieber
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte srp 26, 2008 14:44
Zařízení: HTC 7 Pro

Příspěvek od sieber » čtv říj 16, 2008 18:15

A nevis kde by se dala sehna nejaka novjejsi origo rom,mam 1.90.401.1 WWE datum pameti je 8.1.08 verze radia 1.02.25.19 a protokol 52.33.25.17U

Druby
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pát srp 22, 2008 18:25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Druby » čtv říj 16, 2008 18:23

mno ona je verze 1.90.405.1 na XDev, ale mám pocit, že to je UK verze (ale pořád jedna a ta samá..)
protože jak už psal bj, pokud by byla nová origo, byla by na stránkách HTC..

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů