HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Odpovědět
Lucky;)
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: sob pro 20, 2008 13:24
Zařízení: HTC Touch Pro (Raphael)
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Lucky;) » sob bře 21, 2009 17:14

chtít můžeš... touch hd má novou verzi tf3d, takže máš jen dvě možnosti - stáhnout si romku, kde bude nová verze tf3d (mam pocit že jen v neoficiálních), nebo se smířit s tim, že to tak mít prostě nebudeš...

Uživatelský avatar
sclavux
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte bře 10, 2009 21:26
Zařízení: HTC Touch Pro

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od sclavux » pon bře 30, 2009 19:49

zdravim vas, vie mi niekto poslat na mail orignal shellres.xxx.dll.xxxx.mui? mal by to byt subor obsahujuci original ikonu START, mam energyROM, a ten start ma troska irituje:)
---
fruko.sk at gmail.com dakujem :)

davirek
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: čtv úno 05, 2009 15:46
Zařízení: HTC Touch Pro

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od davirek » úte bře 31, 2009 11:24

Mam problemy se zvukem. Po par hodinach od zapnuti zarizeni mi prestane jit zvuk. Pomuze jedine SR Pri pripojeni sluchatek zvuky normalne jdou. Kdyz si dam telefon k uchu tak ze zadniho repracku vychazi slaby sum. Nevi nekdo kde by mohl byt problem? Diky

Uživatelský avatar
skejpa
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob zář 13, 2008 9:26
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od skejpa » úte bře 31, 2009 11:29

to uz se tady jednou resilo. myslim ze tomu typkovi sel zvuk porad do sluchatek jakoby. nevim jak to vyresil :-) kazdopadne ten zvuk jakoby jde. jen jde do sluchatek ktery nejsou pripojeny...

davirek
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: čtv úno 05, 2009 15:46
Zařízení: HTC Touch Pro

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od davirek » úte bře 31, 2009 12:30

No prave, kdyz pripojim sluchatka, tam tam ty zvuky vazne jsou. Zacalo to prave tim, ze jsem si poridil BT sluchatka. Uz nevim, co s tim mam delat.

Uživatelský avatar
skejpa
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob zář 13, 2008 9:26
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od skejpa » úte bře 31, 2009 17:56

fakt nevim. mam puvodni ROM od O2, BT sluchatka a zatim vsechno vporadku... zkus zahledat jak to onem dotycny vyresil. podle me to nejak pujde bez reklamace. kdyz budes v krizi, muzes zkusit treba i jinou rom...

davirek
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: čtv úno 05, 2009 15:46
Zařízení: HTC Touch Pro

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od davirek » stř dub 01, 2009 7:04

Hledal jsem, procetl jsem si vcera toto vlakno. Jeden to mel v servisu, protoze mu prestal jit zvuk uplne. Ja mam ten problerm, ze mi to funguje na par hodin. zvlastni je, ze kdyz mam tel hovor a ten presmeruju do zadniho repracku, tak normalne funguje. hovor skonci a zvuky opet nejdou. Vcera jsem udelal HR, pote restore a nestacil jsem se divit. Vsechno bylo sice na svem miste, ale at uz jsem chtel spustiti jakykoli program, tak mi to napsalo, ze je uvedeny exe soubor je nenalezen.

Lucky;)
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: sob pro 20, 2008 13:24
Zařízení: HTC Touch Pro (Raphael)
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Lucky;) » stř dub 01, 2009 8:13

Imho to vypadá na SW problém, takže máš dvě možnosti - buď si sám flashneš jinou ROM (pokud nechceš přijít o záruku tak novou originální ROM, která je ovšem v ENG), nebo budeš reklamovat. Jiné řešení Ti asi neporadím.

Uživatelský avatar
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 116
Registrován: stř dub 01, 2009 22:00
Zařízení: HTC Sensation

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od -pekr- » čtv dub 02, 2009 10:50

Ahoj. Doufám že mě neukamenujete, že tento příspěvek nepatří do tohoto vlákna, ale snad ne :-) Patřím řekněme k uživatelům, co jsou rádi pořád online, kde to jde chodí s noťasem, apod. Plánuju si pořídit nějakého 8.9" Netbooka, ale také chci nový mobil. Uvažoval jsem o Diamondu2, ale kolega mě tak nějak nalomil, že ani ten netbook sebou nebudu tahat všude, takže ať jdu do Pro2.

Rád bych se uživatelů Pro1 zeptal, nakolik je pro člověka mého typu potřebná hw klávesnice? Mám totiž jednoho kolegu, který mi tvrdí, že ji moc nepoužívá. Když se zamyslím nad Pro2, tam je dost velký display, čili i SW klávesnice bude "dostatečně" velká, ne? Jde mi o nalezení nějaké rovnováhy mezi velikostí/váhou přístroje (Diamond2 vs Pro2) a využitelností HW klávesnice. Rád se bavím scriptingem, apod. Čili - je HW klávesnice pro Vás nutností, nebo si dokážete představit, že se při velikosti displaye Pro2 bez ní obejdete a tudiž je v pohodě i volba Diamond2, kdy tento je lehčí a méně rozměrný?

díky moc,
-pekr-

Uživatelský avatar
skejpa
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob zář 13, 2008 9:26
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od skejpa » čtv dub 02, 2009 12:00

mam pro1 teprve chvili ale uz ted bych byl z telefonu bez HW klavky nestastny :D jednou okusis psat maily, sms, icq na HW klavce a nebudes uz chtit nic jineho - pokud nemas nejaky hybridni prsty :-) neda se to vubec srovnat treba s iphonem. tohle je proste radost. takze pokud uvazujes o touch pro/diamon (a jejich druhych verzich), urcite jdi do pro verze ;)

nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 172
Registrován: ned srp 17, 2008 3:40
Zařízení: HTC Touch Pro

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od nirman » čtv dub 02, 2009 13:05

Je to o zvyku, ja teda pouzivam obe klavesnice ale HW je proste HW. Na softwarove maximalne ulozim kontakt.

eta
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: stř pro 24, 2008 22:43
Zařízení: HTC Touch Pro (Raphael)
Bydliště: su Moravák ;-)

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od eta » čtv dub 02, 2009 13:07

Dá se pracovat s i bez HW klávesnice.
Já ze začátku z nadšení psal všechno přes HW klávesnici, ale postupem času jsem zjistil, že je naopak pro mne jednoduuší drobné věci napsat ze SW klávesnice. Levou rukou držím mobil a pravou vyťukám, co potřebuji, stylusem.
Když totiž píši na HW klávesnici (píšu oběma rukama), musím ten mobil otevřít a položit na stůl a o něco si opřít vysunutý displej, nejlépe o hranu otevřeného notebooku. Jelikož těžký displej se překlání dozadu a navíc je TouchPro zespodu nerovný /snaha o design/ a kolíbá se i na rovné ploše, což mi prostě vadí natolik, že to nepřekousnu.
Takže na HW klávesnici píši jenom když to mám o co opřít a sedím u stolu a píši toho víc.
HW klávesnice se vyplatí, pokud na tom budeš hodně psát, ale pro občasné použití se dá bez ní v klidu obejít.
(Tedy aspoň dle mého názoru. TouchPro mám trvale, ale když jsem měl pár dnů půjčeného Diamonda, tak jsem právě k mému překvapení zjistil, že mi na něm ta HW klávesnice ani nechybí.)

Uživatelský avatar
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 116
Registrován: stř dub 01, 2009 22:00
Zařízení: HTC Sensation

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od -pekr- » čtv dub 02, 2009 14:39

2 Eta: Co se týče toho neduhu s nutností si opřít mobil, to přičítám tomu, že Pro1 nemá tilt (výklopný) screen. Myslím že u Pro2 by to mohlo být v pohodě. Jinak asi psát všemi 10ti se stejně nebude dát, spíše si umím představit psaní dvěma palci. Proč nejsem rozhodnut je právě to, že Diamond 2 má již otočný obraz a docela velký display, takže ta SW klávesnice bude téměř stejně velká, jako ta HW. Ono tahat sebou 175g Pro2, to bude maso. Jinak je pravda že píšu hodně, píšu rychle, a stylus je tudiž pro mě naprosto nevhdoný - maximálně na nějaký ten kontakt. Takže buďto ruce a SW, nebo ruce a HW klávesnice. Další věc je, že mi možná pouze ten Pro2 přijde velký, ale možná tak velký není. Tyto věci, stejně jako foťáky, to chce asi potěžkat naživo, tomu žádná fotka na PC pro přesnou představu nepomůže .... Díky za odpovědi ...

Daidalos
smartstar
smartstar
Příspěvky: 923
Registrován: čtv lis 13, 2008 13:57
Zařízení: Xiaomi Mi4
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Daidalos » čtv dub 02, 2009 15:06

No hele můj Tytn má 176g je fakt,že těžší je,ale rozhodně se na to dá zvyknout a já dam vždycky přednost HW klávesnici než SW...takže Diamond nebo Raphael je jasná volba Raphael...

eta
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: stř pro 24, 2008 22:43
Zařízení: HTC Touch Pro (Raphael)
Bydliště: su Moravák ;-)

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od eta » čtv dub 02, 2009 15:11

Jenom k té rychlosti psaní: I stylusem lze psát dost rychle a pohodlně, právě že, až jsem se divil.

Uživatelský avatar
Egon
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: sob zář 22, 2007 13:28
Zařízení: Motorola Defy+

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Egon » čtv dub 02, 2009 15:29

SW ... aktualizovat kontakt, zadat heslo, vyťukat tel. číslo
HW ... vše ostatní
- při landscape je SW klávesnice sice "pěkně" velká, ale zabírá skoro celé okno, tudíž není moc místa na dokument, tak že vlastně nevidím "co píšu", proti tomu HW "nezabírá" ani ani kousek a dá se na ní celkem rychle psát (palcema) i s diakritikou

- pro mě byl Raphael "jasná volba"
... asi tak :wink:

Daidalos
smartstar
smartstar
Příspěvky: 923
Registrován: čtv lis 13, 2008 13:57
Zařízení: Xiaomi Mi4
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Daidalos » čtv dub 02, 2009 15:32

Líp bych to nevyjádřil ;-)

Uživatelský avatar
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 116
Registrován: stř dub 01, 2009 22:00
Zařízení: HTC Sensation

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od -pekr- » čtv dub 02, 2009 15:49

Chlapi - díky za odpovědi, to mi zatím stačí, ať tady nekradu thread na nesouvisející téma. Vidím to tedy zatím na Pro2, ještě si to potěžkám, jestli s takovou cihličkou chci opravdu každodenně chodit po světě, ale pokud chci i občas napsat nějaký ten script, asi to vidím na tu HW klávesnici. Teď už jen, aby se to objevilo dotované u Vodafone :-)

Uživatelský avatar
skejpa
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob zář 13, 2008 9:26
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od skejpa » čtv dub 02, 2009 18:45

jeste bych dodal takovou malickost :-)

eta pise, ze si musi telefon o neco oprit a polozit. tak to je prosim naprosty nesmysl. normalne telefon vemu do obou rukou a pisu dvema palcema. jde to rychle a bez problemu. ukazovacky mam jakoby pod displejem oprene o hranu klavesnicove casti. nejdriv sem byl nervozni ale ted uz na 100% nelituju HW klavesnice. jak uz tu nekdo psal. krome zadani nejake dvojslovni malickosti pisu vse na HW...

Uživatelský avatar
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 116
Registrován: stř dub 01, 2009 22:00
Zařízení: HTC Sensation

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od -pekr- » čtv dub 02, 2009 18:50

No ja si myslim ze eta asi pise tak, ze si ten mobil polozi na stul a pise dvema ukazovaky, ne palci. Pak si umim predstavit, ze se mu mobil ruzne koleba, takze si jej musi oprit :-)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti