HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Odpovědět
Haďas
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: stř pro 17, 2008 20:51
Zařízení: HTC HD 2
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Haďas » ned pro 28, 2008 17:26

pánové mám touche asi 2 tejdny a docela mě omrzel .... nemáte někdo tip na nějakou aplikaci, která by mě zabavila na pár časových jednotek?? :grin:

eta
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: stř pro 24, 2008 22:43
Zařízení: HTC Touch Pro (Raphael)
Bydliště: su Moravák ;-)

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od eta » ned pro 28, 2008 18:05

Haďas: datový tarif s internetem... :grin:

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od bj » ned pro 28, 2008 19:33

Haďas píše:... nemáte někdo tip na nějakou aplikaci, která by mě zabavila ... :grin:
Z her doporučuju Palm Heroes - strategie na podkladě Heroes of Might and Magic 3, naprostá návyková bomba, potom MobiPocket Reader - čtečka eBooks a k tomu nějaké knihy, z her ještě Call of Duty a asi i další doporučí jiné "pecky" :-D
2 eta: :smt023 :-D

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od tslany » ned pro 28, 2008 20:13

Haďas píše:...nemáte někdo tip na nějakou aplikaci, která by mě zabavila na pár časových jednotek?? :grin:
Jo, mám, zrovna teď to praktikuju, říká se tomu Hard Reset :-D

Haďas
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: stř pro 17, 2008 20:51
Zařízení: HTC HD 2
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Haďas » pon pro 29, 2008 9:47

tak to vemu od shora: eta - internet mam :lol:
bj- Palm Heroes zkusim někde splašit (miluju Heroes 3) a možná cod :wink:
tslany- třešnička nakonec :lol: :lol:


EDIT: tak cod mam ale jen demo :cry: ale s heroes je to ještě horší když ho chci zapnout tak se to vypne :smt076

Lucky;)
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: sob pro 20, 2008 13:24
Zařízení: HTC Touch Pro (Raphael)
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Lucky;) » pon pro 29, 2008 14:01

tady vždycky musíš dohledat správnou verzi na svuj phone... u některejch her jsem měl třeba pět verzí, než jsem našel takovou, která funguje...

Haďas
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: stř pro 17, 2008 20:51
Zařízení: HTC HD 2
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Haďas » pon pro 29, 2008 20:05

aha :wink:

EDIT: chtěl jsem se zeptat jestli je packman na touch pro, který se hraje pomocí pohybového senzoru ( dneska jsem to viděl u kámoše ale hrál to na iPhonu)

\\Používej tlačítko EDIT!!! Lukáš Mano

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od alternativ » ned led 04, 2009 22:05

Tak jsem mel zase vcera v rukou nas*ano a Raph mi vypadnul na zem (koberec). Dopadlo to klasicky Nokiovym rozpadem, tzn. opadl kryt a vypadla baterka, ale po slozeni vse ok, nic se neulomilo nastesti. Telefon jsem normalne zapnul. Za chvili jsem volal kamosovi a jake prekvapeni, kdyz jsem musel hlasitost repracku snizit aspon na polovinu protoze to rvalo! :P
Raphaely jsou znamy svou slabou hlasitosti (bez aplikace prislusneho cabiku), ale tohle by mohl byt zpusob upravy ala udelej si sam.
Ale to jen tak... :-D
Jinak uz se tesim na novou ROM a jeji natuneni od RRE. Doufam, ze se trochu poresi GPS issue.

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od bj » ned led 04, 2009 22:58

Pokud to není poslední vzepjetí Raphaela před smrtí :-D , tak by z tebe mohl být "šikovný opravář" :smt044 .

Lucky;)
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: sob pro 20, 2008 13:24
Zařízení: HTC Touch Pro (Raphael)
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Lucky;) » pon led 05, 2009 11:09

No já zahodil Rapha už dvakrát, prvně v rychlý chůzi rovnou na asfalt, po kterym se chuděra povozil a přijde mi, že po tomto technickym zákroku hlasitost mírně poklesla :) a po druhý dneska ráno, když jsem vypínal budík, neuvědomil si, že je Raph na nabíječce a kabel mi ho vytrhnul z ruky... následky dneška ještě nebyly pozorovány :)

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od bj » úte led 06, 2009 20:35

Odpověď pro MartanJ ze zablokovaného vlákna Slide to Answer - funguje to, dokonce se Slide to Answer používá v neoficiálních ROM z XDA, třeba ROMeOS.

sieber
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte srp 26, 2008 14:44
Zařízení: HTC 7 Pro

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od sieber » stř led 07, 2009 14:54

Zdravim,nevi nekdo kdy v lednu ma vyjit ta nova origo ROM?

nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 172
Registrován: ned srp 17, 2008 3:40
Zařízení: HTC Touch Pro

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od nirman » čtv led 08, 2009 16:35

To opravdu ani srnky netusi. Ted jsem se dival a stale neni. Ja tipuju 20. nebo 21. ledna :) Proste to nejak citim :D

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od alternativ » sob led 10, 2009 13:04

Nova ROM pro HTC Touch Pro by mela vyjit v pristim tydnu a mela by obsahovat i reseni problemu s GPS. Tak snad se dockame. :-)

telatko23
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: stř lis 12, 2008 1:11
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od telatko23 » stř led 14, 2009 20:36

tak sakra jak to vypadaaaa :?: :?: :?:

uz jsem nedockavej :-D :tlem: :roll: ;-)

nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 172
Registrován: ned srp 17, 2008 3:40
Zařízení: HTC Touch Pro

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od nirman » stř led 14, 2009 20:58


Lucky;)
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: sob pro 20, 2008 13:24
Zařízení: HTC Touch Pro (Raphael)
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Lucky;) » pát led 16, 2009 9:55

Ale včera vyšla první česká ROMka i když neoficiální. PROven 1.12 CZ, je na XDA...

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Nallim » pát led 16, 2009 15:38

A až vyjde ta oficiální romka, tak jak to bude s češtinou? Když to bude postavené na jiné verzi, tak myslíte, že sunnysoft bude češtinu aktualizovat?

Math
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: stř říj 01, 2008 13:10

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Math » pát led 16, 2009 21:26

Ja uz cekam na novou rom jak na slitovani. za chvili s tim krapem krapnu a jestli to s tou novou rom nebude lepsi tak poleti urcite :)

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od bj » pát led 16, 2009 22:16

Jenom poznámečka, na českou PROven 1.12 pozor, má pár bugů, které dost obtěžují. Potíže jsou s kontakty a SMS. Ještě bude chtít "dokuchtit" od autora.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti