HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Odpovědět
shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » úte lis 04, 2008 17:09

to Lausien: aha mno to je moc skoda :-( ale nevadi snad se to casem vylepsi :-)

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » úte lis 04, 2008 18:28


shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » úte lis 04, 2008 19:49

to bj DĚKUJU MOC kdyby to slo poslal bych ti pusu :tlem:

sebesticek
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát říj 24, 2008 15:03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sebesticek » úte lis 04, 2008 22:30

brej,
chtel bych se zeptat jestli ste nekdo nemel problemy s 8 gb kartou od KINGSTONU pac ja ji mam a kdyz z ni pustim muziku tak ruzne preskakuje a tak, o videu vubec ani nemluve pritom kdyz ty same soubory natahnu do pameti tak to slape jak hodinky skvele....kdyby ste nekdo vedel co je spatne dejte vedet...jo jeste kartu sem naformatoval a foun je po HW restartu.:-(

Uživatelský avatar
misiak.pb
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv zář 25, 2008 8:12
Bydliště: Rodisko Povazie, Teraz BA
Kontaktovat uživatele:

Prichodzy hovor

Příspěvek od misiak.pb » stř lis 05, 2008 15:53

Zdravim Pani.

Skusal som hladat na fore ale nenasiel som.

Problem:
Niekedy pri prichodzom hovore sa stava ze telefon sice zvoni ale nenabehne obrazoka, ktora ukazuje kdo vola. Mam sice dole na liste ze send sms ale to je vsetko. Neviete kde by mohla byt zrada ??

Dik

Crossover
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv říj 02, 2008 15:51

Příspěvek od Crossover » stř lis 05, 2008 20:57

cau prosim vas nevite nekdo jestli je neaka aplikace jako je treba na iphone vareni popcornu

Crossover
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv říj 02, 2008 15:51

Příspěvek od Crossover » sob lis 08, 2008 13:54

CHCI SE ZEPTAT jak se se macka stylusem softwarovy restart dik (sem zacatecnik)

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » sob lis 08, 2008 21:07

2 Crossover: vytáhnot stylus a špičkou stulusu "píchnou do ťupky" (jednou krátce) na spodní hraně vedle USB portu, je u ní logo sluchátek.

2 misiak.pb: není to spíš než problém Raphaela, problém té flashuté ROM ROMeOS² v1.23?

Crossover
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv říj 02, 2008 15:51

Příspěvek od Crossover » ned lis 09, 2008 9:47

dik moc

hankeys
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte říj 07, 2008 16:13

Příspěvek od hankeys » ned lis 09, 2008 11:55

mám problém se synchronizací některých kontaktů z HTC do Outlooku - některé nahraje v poho, jiné ne. Neřešil to někdo? Díky

Crossover
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv říj 02, 2008 15:51

Příspěvek od Crossover » ned lis 09, 2008 12:47

cau nevite jak zobrazim kontakty na sim dik

pilot
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned lis 09, 2008 14:44

Re: Prichodzy hovor

Příspěvek od pilot » ned lis 09, 2008 14:51

misiak.pb píše:
Problem:
Niekedy pri prichodzom hovore sa stava ze telefon sice zvoni ale nenabehne obrazoka, ktora ukazuje kdo vola. Mam sice dole na liste ze send sms ale to je vsetko. Neviete kde by mohla byt zrada ??

Dik
Caves, mam presne ten isty problem. ROM je original. Zda sa mi, akoby to malo suvis so samovolnym zamknutim zariadenia - ked je zamknute, nezobrazi sa obrazovka prichadzajuceho hovoru, ale len ta moznost poslat SMS. Mozno by pomohlo vypnutie tejto funkcie. U seba si to vypnem a hadam v priebehu pondelka zistim, ci to pomohlo.

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » ned lis 09, 2008 22:54

2 Crossover: podle mě nejlepší a nejelegantnější způsob zobrazení SIM kontaktů je přes aplikaci Advanced Config /odkaz na stažení je na SmartWiki - Raphael/. V položce Phone je řádek Show SIM contacts. Tam přiřadit hodnotu YES /normálně je NO/ a potvrdit vlevo dole Done. Pak už jen softreset a je to tam. 8-)

2 hankeys : a dělají ti to kontakty vytvořené v telefonu, nebo kontakty vytvořené v Outlooku, nebo kontakty "stare", přehrané v PDA ze SIM? Zkus si poopravit kontakty přímo v Outlooku a sesynchronizovat zpět do PDA, hlavně se podívat na nastavení synchronizace /a update Outlooku pokud je možný/ - mimochodem proč to řešíš ve dvou diskuzích :-D i když na porovnání asi dobrý :-D

Uživatelský avatar
misiak.pb
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv zář 25, 2008 8:12
Bydliště: Rodisko Povazie, Teraz BA
Kontaktovat uživatele:

Re: Prichodzy hovor

Příspěvek od misiak.pb » pon lis 10, 2008 6:34

Caves, mam presne ten isty problem. ROM je original. Zda sa mi, akoby to malo suvis so samovolnym zamknutim zariadenia - ked je zamknute, nezobrazi sa obrazovka prichadzajuceho hovoru, ale len ta moznost poslat SMS. Mozno by pomohlo vypnutie tejto funkcie. U seba si to vypnem a hadam v priebehu pondelka zistim, ci to pomohlo.
Mno ja nemam ani zapnute autolock. To je prave to.
Daj vediet co si zistil.
Dik Michal

pilot
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned lis 09, 2008 14:44

Re: Prichodzy hovor

Příspěvek od pilot » pon lis 10, 2008 8:21

Ake PDA si mal predtym? Pytam sa, lebo z mojho predosleho etenu M700 som bol zvyknuty rychlo sa prepnut na today niekolkonasobnym stlacenim tlacidla na ukoncenie hovoru. Raphael ma ale funkciu, kde sa prave tymto tlacidlom aktivuje aj zamok zariadenia. Pristihol som sa, ze pouzivam "stary" prstoklad, takze u mna je mozne, ze si zariadenie zamknem aj sam stlacanim prislusneho tlacidla. Skusim na to davat pozor a uvidim.

\\Necituj poslední příspěvek!! Pročti si pravidla tohoto fóra!!! Lukáš Mano

Uživatelský avatar
misiak.pb
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv zář 25, 2008 8:12
Bydliště: Rodisko Povazie, Teraz BA
Kontaktovat uživatele:

Re: Prichodzy hovor

Příspěvek od misiak.pb » pon lis 10, 2008 8:24

Nemal som nikdy PDA .. staci kuknut Moje info dole :-)´


\\Necituj poslední příspěvek!! Pročti si pravidla tohoto fóra!!! Lukáš Mano

Branco
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob lis 08, 2008 11:49

Příspěvek od Branco » pon lis 10, 2008 14:31

Caute z nicoho nic mi prestalo fungovat natacanie obrazovky. Pri fotografiach mi to bud neotoci vobec, alebo to trva cca 5 sekund kym sa fotka prisposobi obrazovke. A pri browsovani cez Operu mi to nefunguje vobec. Neviem ci som to nejak mohol sposobit ja alebo sa to nejak "urobilo" samo. Mate niekto podobnu skusenost???

Gina
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř říj 15, 2008 11:51

Příspěvek od Gina » pon lis 10, 2008 15:02

Hezký den, právě před chvílí mi přivezli HTC touch Pro, systém je nainstalován, prokousávám se tím. Nevíte, prosím, někdo, kde najdu MAC adresu Wi-fi, abych tomu zařízení mohla povolit přístup do routeru? Díky moc

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » pon lis 10, 2008 15:40

start - settings - connections - wireless lan

Gina
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř říj 15, 2008 11:51

Příspěvek od Gina » pon lis 10, 2008 16:35

děkuji moc, hotovo

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti