HTC Touch Pro (Raphael), rady, postřehy, poznatky

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Zamčeno
Petrik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned črc 20, 2008 14:52

Příspěvek od Petrik » stř srp 20, 2008 15:55

jj, ta recenze by prisla vhod...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř srp 20, 2008 17:16

pokud vše půjde tak jak má, tak bude na půlnoc alespoň preview s prvními dojmy a zkušenostmi ;)

Petrik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned črc 20, 2008 14:52

Příspěvek od Petrik » stř srp 20, 2008 18:31

super, tak to si schvalne dnes vecer pockam :-D

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Příspěvek od Nallim » stř srp 20, 2008 23:03

Také mám problém s hlasitostí hovoru. Tak jsem nainstaloval skype a u skypu bez problému...

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Příspěvek od Nallim » čtv srp 21, 2008 13:02

Mám problém s ActiveSync přes BT. Nějak se mi to nedaří připojit, nemá s tím už někdo zkušenost?

lukas692
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: ned srp 10, 2008 17:31
Bydliště: Sušice

Příspěvek od lukas692 » čtv srp 21, 2008 22:12

Nallim píše:Také mám problém s hlasitostí hovoru. Tak jsem nainstaloval skype a u skypu bez problému...
a sundal si tu folii co tam byla? ta totiž zakrývá reproduktor :grin:

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Příspěvek od Kulík » pát srp 22, 2008 9:56

Nallim: zkušenost mám zatím takovou, že musíš synchronizaci spustit ručně na telefonu. Ale neměl jsem víc čas se tím zabývat.

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pát srp 22, 2008 11:34

Zdarec lidi,

tak taky uvažuju nad koupí tohoto stroje, ale trochu se toho bojim.
Přece jen se tu člověk 3/4 roku patlá s E-TENem a najednou skok na HTC..... Tak nevim nevim, ale asi bych to překousl.
Mám ale k Raphaelovi pár dotazů:
1) folie, co tam je, zakrývá celý povrch Raphaela nebo jen část s disaplayem?
2) o tu folii případně nemohu nějak častěji zavadit prstama, stylusem, atd..?
3) je TouchFLO 3D editovatelný? Jde mi o to, že ho všichni chválí, jak je to supr a nevim co, ale zvikl jsem si.... jestli někdo znáte soft Today Agenda... zvikl jsem si mít výpis z kalendáře na Today a kdykoliv ho vidět. Je to tedy nějak možné udělat u TouchFLO? Nebo tam přímo na to maj ikonku jako je tam na Kontakty, SMS, atd...?
4) když vytáhnu klávesnici a položim ho na stul a budu na klávesnici chtít psát, má stabilitu? Nehýbe se? Nekolébá se?
5) Nikdy jsem HTC neměl, takže: je možné poslouchat hudbu ve sluchátkách a zároven ho nabijet? Nevím totiž přesně, jak funguje to jejich ExtUSB.

Asi vše, když mě ještě něco napadne, napíšu.

Dikes všem

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pát srp 22, 2008 11:37

1) celý displej
3) osobně bych radil TouchLOL vypnout a používat standartní today pluginy který nejsou nenažraný
5) pokud seženeš redukci, která obsahuje jak 3,5mm jack, ExtUSB a mini-usb (která je mnohem dražší než klasická Ext<>3,5ú tak by to mělo jít

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » pát srp 22, 2008 12:00

vidím, že Raphaela nemáš (stejně jako já) tslany... někde jsem četl, že má po restartu i s tím "neuvěřitelně nenažraným" TF3D přes 120MB ROM volné... kvůli nenažranosti ho teda vypínat potřeba nebude. Něco jiného je, když chce mít člověk today jako na starém oblíbeném zařízení.

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pát srp 22, 2008 12:03

Ja bych si TouchFLO klidně nechal, ale chci mít ten výpis z kalendáře a ukolů.

Uživatelský avatar
IceMan
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát srp 22, 2008 8:06
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IceMan » pát srp 22, 2008 12:10

Výpis z kalendáře máš přimo na hlavní obrazovce TouchFLO :) Task se tam bohužel nezobrazí :???:

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pát srp 22, 2008 12:14

A tedy předpokládám, že upravovat TouchFLO dle svého asi nepujde... tedy příklad že po najezdu na ikonu počasí by se mi ukázalo počasí třeba SPB Weather místo toho jejich (jen příklad).

Uživatelský avatar
IceMan
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát srp 22, 2008 8:06
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IceMan » pát srp 22, 2008 12:21

Do touch flo pluginu se nedají přidávat další pluginy externích programů, pouze se mohou měnit v nabídce oblíbené programy, kontakty a internetové záložky.

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pát srp 22, 2008 12:33

Supr, dikes, tak ještě dotazy 2 a 4 prosím :-)

Uživatelský avatar
IceMan
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát srp 22, 2008 8:06
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IceMan » pát srp 22, 2008 12:39

Ne o fólii není možné nějakým způsobem zavadit. Když píšu s vysunutou klávesnicí na stole, tak se malinko kýve ode mě, ale nějak to neomezuje :)

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pát srp 22, 2008 12:42

OK, dikes.
A skoušel si na tom třeba navigaci nebo nějakou hezkou hru, jak to jede?

Uživatelský avatar
IceMan
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát srp 22, 2008 8:06
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IceMan » pát srp 22, 2008 12:49

Zkoušel jsem rozběhnout iGo 2006 ale nechce se mi spustit nevím proč :( a žádný navigační soft k tomu nebyl. Jinak hry fungují svižně bez záseků a na tom displeji vypadají moc hezky (na Call of Duty 2 mi akorát nejak nepasovali tlačítka a špatně se mi to konfigurovalo :lol: )

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pát srp 22, 2008 13:08

Myslel sem třeba nové věci, tedy z navigací TT7 a iGo8?
A z her třeba Warfare Incorporated, atd.. Ale pokud řikáš, že CoD2 na tom jelo dobře... :-)
A co je tam vše za softy od HTC?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pát srp 22, 2008 13:35

iGO 8 funguje, ale potřebuješ správnou verzi

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti