HTC Touch Pro (Raphael), rady, postřehy, poznatky

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Zamčeno
Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » sob říj 11, 2008 18:19

Vzhledem k tomu, že tvá otázka je, promiň, slovní salát, není zcela jasné co zapneš a za jaký ocas :-D .
Ale vážně, může se to stát při chybě při zavedení systému. Jsou to přeci Windows :tlem: , ty nakládají s ovladači jak chtějí. Vzniknout to může bordelem v registrech a systemových odkazech - hodně aplikací na vyzkoušení, pak odinstalace a zbylé chybné příkazy v systému. Zkus WM vyčistit nějakým příslušným softwarem - např. SK Tools, je to sice placená aplikace, ale s troškou trpělivosti to jde i demoverzí.
p.s. massa bob neznat co pán mluvit :-D

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » ned říj 12, 2008 10:40

to bj: diky moc covece nastavil jsem zadavani klavesnici a uz to facha bez vetsich problemu obcas se to sice trosku sekne jakoze je delsi prodleva u prvniho pismenka ale jinak to slape jedna basen jak QIP tak internet díky moc ;-) tedka mam spis jinej problem :-D furt nejak nevm co si mam dat na today screen a to po**** TOUCH FLO me tam uz stve vecne mi to dela chyby s nabijenim vecer to pripojim a rano mi to rika ze to ma "jen 89%" ja dam soft reset a ejhle ono to ma 100% podle me za to muze TOUCH FLO ale to se stava jen nekdy taky uz se mi parkrat stalo ze se mi z touch flo stali takovy prouzky podelny mno hnus nejvetsi ale slo jen o touch flo kdyz jsem zmackl start tak tam to nebylo ale vyresil to znovu az soft reset ... chtel bych na Touday Screen neco jednoducheho co mi ukaze hodne veci o telefonu a dobre to vypada skousel jsem SPB Mobile Shel ale to se mi moc nelibi asi jsem moc narocnej :-D

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od wizaard » ned říj 12, 2008 11:09

Zkus BatteryStatus (free) nebo Spb Pocket Plus. Spb Mobile Shell je pouze nadstavba pro ovládání prstem, nic víc.

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » ned říj 12, 2008 13:10

Já používal na iPAQu SPB Pocket Plus a je to supr program, dá se ovládat prstem a jěště vylepší explorer :-D

Vasezzz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned říj 12, 2008 13:06

Příspěvek od Vasezzz » ned říj 12, 2008 13:12

1.Chěl bych se zeptat jestli je možné dostat se k aplikaci počasí jinak, než mít zapnutý Touchflo3d.Když je Touchflo3d zaplé tak počasí je mezi hlavními aplikacemi a když ne tak ho nemužu najít.
2.Existuje nějaký zámek při funkci Touchflo3d.
3.Jak mám vypnout anglické T9.
Děkuji.Je to muj 1. mobil s Windows tak mam takove pitome otazky.

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » ned říj 12, 2008 14:07

ad 1) nelze, leda použít externí aplikaci na počasi (spb weather nebo sbsh weather a další)
ad 2) podržet "červené" sluchátko
ad 3) otevřít ex. klávesnici, zmáčknout fn+ space a vypnout T9

Vasezzz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned říj 12, 2008 13:06

Příspěvek od Vasezzz » ned říj 12, 2008 14:27

Bezva.Diky.To s tim pocasi je ale podle me dost pitomy.Kdyz nekomu touch nevyhovuje.Tak mu nezbiva nic jineho nez neustale menit nastaveni vzhledu :evil:

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » ned říj 12, 2008 19:37

anebo jak ti napsal p.a.Ť.o nainstalovat nektery z programu urceny primo pro pocasi ;)

Uživatelský avatar
Jirkass
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned říj 12, 2008 20:51
Zařízení: HTC 8X
Bydliště: J. Hradec

Příspěvek od Jirkass » ned říj 12, 2008 20:57

Má ten Touch v nabídce od o2 českou lokalizaci? A klávesnice ? předem díky za odpověď...

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » ned říj 12, 2008 20:59

ahoj :-) tak jsem dneska vyzkousel poprve HARD RESET (k memu udivu jsem neprisel o cestinu :-D myslel sjem ze prijdu :-D ) ale po nainstalovani pluginu HTC homa jsem uz zarizeni proste nespustil :-D tak jsem musel udelat HARD RESET ale docela to prospelo zarizeni se celkove zrychlilo atd :-) takze jsme docela rad ale jinak to BatteryStatus jsem nedokazal ani nainstalovat hlasilo to ze nemuze nainstalovat nechapu proc ale ani z ofiko ani z jinych stranek instalace nefachala :-( a to Spb Pocket Plus zkusim ted a to Spb Mobile Shell jsem zkousel ale nebyl jsem moc zpokojenej asi jsem moc narocnej :-D

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

2 shaman171

Příspěvek od bj » ned říj 12, 2008 21:30

Pokud ti nejde nainstalovat CAB, zkus aplikaci CabInstall, je free a mužeš si i určit kam to nainstalovat /samotný CabInstall se neinstaluje :wink: /, jo a aby ti zůstal Raphael svižnej i dál tak zkus něco na čištění registrů /SK Tools je moc povedenej :) /

http://smartmania.cz/index.php?ind=down ... w&iden=217

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » pon říj 13, 2008 11:38

Díky moc covece je videt ze tomu rozumis ovsem ani s CabInstall se mi to nepovedlo nainstalovat hlasi ze se operace proste nezdarila ikdyz se stavim na hlavu :-D (nechapu to kontroloval jsem jestli to neni poskozeny , spatne stazeny ale vsecko sedi) to SK Tools vyzkousim (vim totis jak to pomaha u pociacu, pocitacum da se rict trosku rozumim jako zkuseny uzivatel a tohle vlastne "pocitac" je :-) )

pandy72
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte zář 09, 2008 9:18

K tomu sekaniu prehravanej hudby ako na gramofone

Příspěvek od pandy72 » pon říj 13, 2008 12:58

K tomu sekaniu prehravanej hudby ako gramofónu: ja som to vyriesil tak, ze som mp3 hudbu konvertoval na datovy tok 56 kb. To praskanie a zasekavanie mi robilo pri datovom toku 32 kb, obcas pri 48 kb. Takze som zvolil 56 kb a funguje to dobre. Konverziu som robil cez iTunes.

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » pon říj 13, 2008 13:17

Já věděl, že to není v přehrávači :-D 8-) :-D , ale že by to mohlo být v tomhle to jsem nevěděl :-(

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pon říj 13, 2008 13:59

Vzhledem k velkému počtu stránek toto téma zamykám, diskutovat můžete zde.

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti