HTC Touch Pro (Raphael), rady, postřehy, poznatky

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Zamčeno
mazlik01
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned zář 21, 2008 22:36

HardSPL unlock

Příspěvek od mazlik01 » pát zář 26, 2008 17:19

Trochu mimo tema ale prece... Program na unlock mobilu HardSPL unlock mi misto spusteni vyhodi akorat chybu aplikace :-( :-( Bez toho programku sem nahranej nekdo by mohl sjednat napravu.

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: PBAB

Příspěvek od Lausien » sob zář 27, 2008 0:25

misiak.pb píše:Tak prisiel som na chybu tejto super ROMeOS² v1.05. A to je synchronizacia
s BT sadou Parrot CK3100 v aute. DSC romka fungovala dobre ale ROMeOS
sa starsne dlho synchronizuje a potom tam aj tak nie je cely zoznam a pokial mam viac cisel pri jednom mene tak my ich rozhadze ako viac poloziek nie pod jedno s moznostou vyberu cisla.
Ma s tym niekdo skusenost ?
Dik za info
Bohužel, to ti neporadim, nepoužívám. Kdyžtak vem slovník a jdi napsat na XDA Developers do tématu o tý ROMce, že je tam a tam chyba.
kbx píše: 1) Jak se dostanu do Registrů, abych je mohl upravovat?
2)Při práci s prohlížečem webowek jsem si všiml,že na senzorovým kolečku "běhá dokola podsvícení" nevíte jak moc to žere baterku a popřípadě jak se to dá vypnout?
3)Při spuštění internetu nebo aktualizaci počasí se mi automaticky zapne datová komuikace (O2 internet),ale když ukončim prohlížeč, tak se už sama nevypne,neví někdo jak na to?
4)Ta hlasitost při hovoru je skutečně tragická, pokud by někdo už přišel s řešením, tak ho sem pls hoďte.
5)Nainstaloval jsem si ze smartwiki úpravu seznamu kontaktů (Hide Sim contacts),ale po každým soft restartu se sice tento program spustí,ale když najedu do kontaktů,tak asi po 15ti vteřinách opět naskočí i kontakty ze simky,jako kdyby se ten prográmek vypnul,pak ho musim zase ručně zapnout a normálně to fachčí,ale dost to otravuje,nemá někdo zkušenost?
1) jsou free editory registrů nebo i placený, stačí hledat
2) to běhá leda pokud ho používáš na přibližování. Jinak ti třeba přišla smska, někdo volal, atd... Jinak IE nebo Opera?
3) Jo, taky se to tu řešilo, i když s tim odpojovánim nevim. Asi neni jiná možnost než dvakrát tuknout stylusem
4) Snad jiná ROm nebo čekat na patch z XDA Developers
mazlik01 píše:Trochu mimo tema ale prece... Program na unlock mobilu HardSPL unlock mi misto spusteni vyhodi akorat chybu aplikace :-( :-( Bez toho programku sem nahranej nekdo by mohl sjednat napravu.
Tak to asi děláš špatně :-) Musíš laborovat, nikdo učenej z nebe nespadl. A když jsi už takovej, že chceš flashovat ROMky, neuškodilo by aspon tohle zvládnout sám. Já nad tim poprvé nechal taky asi hodinku :-)

Uživatelský avatar
misiak.pb
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv zář 25, 2008 8:12
Bydliště: Rodisko Povazie, Teraz BA
Kontaktovat uživatele:

Re: PBAB

Příspěvek od misiak.pb » sob zář 27, 2008 8:11

Lausien píše: Misiak.pb Wrote:Tak prisiel som na chybu tejto super ROMeOS² v1.05. A to je synchronizacia
s BT sadou Parrot CK3100 v aute. DSC romka fungovala dobre ale ROMeOS
sa starsne dlho synchronizuje a potom tam aj tak nie je cely zoznam a pokial mam viac cisel pri jednom mene tak my ich rozhadze ako viac poloziek nie pod jedno s moznostou vyberu cisla.
Ma s tym niekdo skusenost ?
Dik za info
Lausien Wrote: Bohužel, to ti neporadim, nepoužívám. Kdyžtak vem slovník a jdi napsat na XDA Developers do tématu o tý ROMce, že je tam a tam chyba.
Zdar. napisal som, nieco sa my podarilo zosmolit aj bez slovnika ale ziadna odpoved.
Akurat vysla nova ROMeOS² v1.11 ale kedze som vcera poriadne nastavil DSC v14, ktora sa my aj super synchronizuje s parrotom tak neviem ci mam ist testovat novu ROMeOS² v1.11 a potom zasa spat a cela konfiguracia odznova. Inac jediny rozdiel, ktory vydim medzi DSC a ROMeOS² je v tom ze ROMeOS² je o kusok rychlejsia.

gandik
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát úno 15, 2008 23:38

Příspěvek od gandik » sob zář 27, 2008 16:56

no to asi ano. ale ja se ptal na drzak pro tc touc pro ne univerzal. jen se mi proste nece davat 1500 za aktivni drzak kdyz o budu pouzivat jen jako drzak. nic proti obi nemam ale kdo nekdy unverzalni drzak mnel rad si priplati za lepsi....

tak jeste jednou nenarazil ste nekdo na esop kde se da senat levny drzak pro tc touc pro [pod 1000 kc] ? pripadne nevite nekdo ci pasuje ten pro diamonda?

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od hafush » ned zář 28, 2008 5:44


Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Příspěvek od Luboš Klicpouch » ned zář 28, 2008 10:51

Jak jsem tu minule psal o redukci, tak jsem jí vyměnil a už to funguje.

Co se týče ROM, mám tam teď ROMeOS 1.11 a je to fakt bomba.. Rychlost, spolehlivost, ještě k tomu jsem si tam dohrál češtinu. U DSC v14 občas padala opera, nebo nešly slustit poznamky v landscape. Takže doporučuju ROMeOS...

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Příspěvek od Luboš Klicpouch » ned zář 28, 2008 14:41

mam jeste otazku.. nevymyslel uz nekdo to vypinani displeje pri hovoru a ABSOLUTNI VYPNUTI sw klavesnice.. tim myslim opravdove odstraneni, aby nevyskocila NIKDY..

diky za nove postrehy..

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » ned zář 28, 2008 15:22

Vypínání displaye je na SmartWiki - buď se display vypínat bude nebo ne

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » ned zář 28, 2008 20:34

Ahoj lidi nechce se mi zakladat nove tema a treba uz jste nekdo podony problem resil ... mam RAfaela asi 14 dni a vsecko co sjem doposud chtel ale jeden problem jsem proste nepresel .... a to je pripojeni WIFI :-( nejde a nejde .. teda tahle abych byl presny mam doma WIFI jako kazdej druhej dneska a normalne mi na notebooku funguje zapnu WIFI pripoji se a jedem net slape ... na teleefonu jsme to zapnul .... a po par bojich s nastavenim jsme se pripojil rikam si wow jedem ... jo dobry net sel ... ale pak jsme se odpojil a pripojil za chviku znova ale net uz nesel =-O sice jsem byl pripojenej na siti ale nesel mi net ... nevíte cim to je ? u notebooku mi to nikdy nedelalo a nastaveni je totozne teda ono vesmes neni co nastavovat :-D ale zajimave je ze kdyz WIFI modem vypojim a zapojim tedy vypnu a zapnu k siti se s telefonem pripojim a net jde ale po opetovnem odpojeni a pripojeni uz zase net nejde :-D kdezto notebook jde vzdycky nevite nekdo cim to muze bejt ? kazdy kdo rozumi WIFI (ovsem ne Rafaelovy) mi rekl ze je neco spatne v telefonu.... ale co muze bejt spatne ? vzdyt tam ani neni co nastavit ... :-( nemate nekdo nejakej napad ? reseni ? a hlane program pro lepsi spravu WIFI nez je ve WM 6,1 ? tam vlastne neni co nastavit ? zajimalo by em jestli s emi treba naste DNS a nebo jesli PINGUJU s telefonu coz vubec nwm jak zjistim .. :-( díky moc ;-)

EDIT:// tak me napadlo skusit se z telefonu dostat na router pres Rafaela a to funguje takze pripojenej sme ale na 90% se mi nenactou DNS nevite jak je nacist ? DNS cislo mam ale nwm kde ho zatdat ci nastavit ?

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » pon zář 29, 2008 6:59

gandik píše:no to asi ano. ale ja se ptal na drzak pro tc touc pro ne univerzal. jen se mi proste nece davat 1500 za aktivni drzak kdyz o budu pouzivat jen jako drzak. nic proti obi nemam ale kdo nekdy unverzalni drzak mnel rad si priplati za lepsi....
nemohu souhlasit- já jeden prodal i s telefonem a další (= stejný) si koupil. proč? protože naprosto splňuje to, co od držáku chci (akorát nemá na sobě nálepku brodit) :)

bohus
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát zář 05, 2008 10:19

sp nebo ppc

Příspěvek od bohus » pon zář 29, 2008 15:31

Ahojte lidi, ať hledám jak hledám, nenacházím. Chci se jen zeptat, jsem nováček, HTC Raphael je PPC nebo smartphone? Protože když hledám programy nebo příp. nějakou tu gamesku tak nevím co stáhnout.. :x

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon zář 29, 2008 15:35

Hledej věci pro PPC. Koncovka souborů je ale stejná: CAB pro instalaci ze zařízení a EXE pro instalaci z PC.

bohus
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát zář 05, 2008 10:19

Příspěvek od bohus » pon zář 29, 2008 16:05

aha, to jsem taky nevěděl, proč mi to třeba *.exe nechce spustit v zařízení... ale někdy ani ten CAB mi nespustí.. moc díky za info Ospen..

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » pon zář 29, 2008 16:50

ahoj lidi takze jsme resil a resil az jsem vyresil .... problem ktery je popsan vyse s pripojenim na WIFI jsem vyresil slo o chybne zadavani a pridelovani adresy IP a DNS vyresil jsem to zapsanim adres natvrdo a to pres tento program

Kód: Vybrat vše

http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=41&t=42513&hilit=wifi&sid=c0050353176d033574bdc8f5c9fd7805
nevim ted sice co mi to bude delat az se budu chtit pripojit jinde ale to zatim neresim dulezita je funkcnost ted :-D jedinym problemem zustava obcasna absolutni necinost hadrdwerove klavesnice pri spustenem WIFI coz me lehce s***e :-D a to vazne :-D jinak s Rafaelem absolutni spokojenost :-)

EDIT:// pri te prilezitossti bych se rad zeptal mam obcas problem synchronizovat zarizeni s PC ale po restartu PC se problem vyresi nechapu proc ale to je jedno rad bych vedell zdali je mozne predelat ***.exe na ***.CAB ? a kdyz jo tak jak ?

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Příspěvek od Luboš Klicpouch » úte zář 30, 2008 14:21

Nevím nevím, zda ti tu projde odkaz na jiné forum a ještě k tomu na WAREZ... Sorka za OT..

Napadla mě taková teze, nevím, jestli něco takového existuje a jestli bude existovat, ale jelikož má Dimond a Touch Pro multidotikovou plochu (dole u tlačítek) byl by vhod třeba nějaký soft, kde by se přes tuto plochu daly zvětšovat třeba obrázky stejně jako u iphone a napadlo by mě i spousty dalšího využití.. Nejsou nějaké novinky vývoje z této oblasti?

tencoridibusmhd
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát bře 14, 2008 19:12

Aplikace TOM TOM

Příspěvek od tencoridibusmhd » úte zář 30, 2008 15:43

Ahojky všichni miláčkové Touch Pro,
hned na uvod je prostě NEEEEEEJ! Ale dosti už chváli, mám dosti veliký problém muže mě někdo prosím vás pomoci. měl jsem dříve CRUISE a v něm byla aplikace TOM TOM + ještě na cd, ale u Bertíka (HTC PRO) nejsem blázen vždyt řídím busík jsem onu aplikaci nenašel ať jsem hledal jak jsem hledal a ani na přiložených CD není. Takže jsem asi jediný zvás kdo nemuže použíti navigeeeejšn, mužete mě prosím poradit jestli je možno někde najít tuto aplikaci a dohrát. Hledal jsem i na stránkách TOM TOMA ale marně. Díky autobusák Pepa

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » úte zář 30, 2008 16:22

tak pro bertika budes muset nejspis sahnout po WAREZU pokud nebudes chtit platit (pokud chces vedet kde sehnat konkretne iGO8 fungujici na bertikovi tak se ozvi)

jinka ja jsme se chtel zeptat .. mam s svym Touchem PRO nejakej problem nebo etda nwm jeslti to je problem ale neprehrava mi video lepe receno obraz z videa .. a ja nwm proc mam v nem i core player ale ani ten ani WMP mi neprehrajkou video zkousel jsme AVI a DIVX ale ani jedno (rozliseni bylo jednou 640*480 podruhe 320*240 ani jedno z toho to nebralo kde je chyba ? potrebuju snad kodeky jako na PC ?

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Příspěvek od Luboš Klicpouch » úte zář 30, 2008 19:27

a coreplayer nepomuze? ja na nem avicka prehraju. i wmvcka..

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » úte zář 30, 2008 19:28

prave ze ten mi neprehraje ani blbe mp4 co jsem skousel kdezto to jako jedine mi prehraje WMP ... :-D docela zahadnej kruh to vam reknu :-D nevite jakej prehravac by mi mohl pomoct ? popripade rovnou odkaz na nej ? stacil by nazev ja uz si ho dohledam :-D

EDIT:// dokonce mi nejdou prehravat ani FLASH videa v IE ani v Opere nwm proc prestoze jsme si Flash player nainstaloval .. chce to po me instalaci znovu ... a nechce mi t prehrat ty videa .... ale a instalaci mi to nabizi flash player na pocitac ... :-D

Druby
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pát srp 22, 2008 18:25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Druby » úte zář 30, 2008 20:27

mno..možná by mohlo pomoct zkusit otevřít Core Player -> Menu/Tools/Preferences -> Select page/Video -> Video output a tam místo QTv Display nastavit DirectDraw...

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti