Stránka 16 z 23

Napsal: stř zář 24, 2008 19:57
od jirisobek
Ještě prozba asi po hodině se mi samo spouští datové připojení a nevím jak to zrušit nevíte někdo co stím mám HTC pro

Napsal: stř zář 24, 2008 20:21
od Diamant
Ja na redukciu ešte iba čakám. Ty máš originálnu HTC, alebo nejakú od iného výrobcu?

Napsal: stř zář 24, 2008 22:22
od Luboš Klicpouch
Mám neoriginální od Brando ze Sunnysoftu. Ale furt se mi vytáčí poslední číslo sakra. NONSTOP.. To tam píchnu a můžu půl hodiny mačkat zasebou "ukončit hovor" :(

Info

Napsal: čtv zář 25, 2008 8:17
od misiak.pb
Zdravim Pani.
Uz cca tyzden som majitelom Raphaela.
No tazky bol prechod od Nokie ale nebanujem.
Synchronizacia s PC a Outlookom je spickova a jednoducha.
No teraz skusim dat otazku.
Potreboval by som nejake profiller aby som si vedel nastavit profily, nieco obdobne ako na nokii ale aleby to vedelo zapinat aj BT, obmedzovat datove priponienie, na noc vypinat telefonnu cast atd.
Pozname niekdo taku aplikaciu ?
Inac baterka vydrz nic moc, ale pri vypnuti senzora osvetlenia a vypnuti 3G
tak je to uz v celku v norme.

Napsal: čtv zář 25, 2008 10:23
od Lausien
Díky tomu, co sem dal tu češtinu :-) Funguje dobře.
Jinak na profily je jedna fajn aplikace, mam ji doma na disku (ted pisu ze skoly z Raphaela), ted si ale nevzpomenu, jak se presne jmenuje. Takze bud to nekdo napise nebo odpoledne napisu ja.
(Nejak PowerProfile 2.2 nebo tak nejak....)

HTC

Napsal: čtv zář 25, 2008 11:41
od misiak.pb
Ok daj vediet ked budes moct.
Ja som rad ze som si dal SK lokalizaciu prec nakoniec.
Predsa len my to na mojej ROM akosi brzdilo system.
Ako ste na tom s hlasitostou ? Pouziva niekdo tuto romku DC's Touch Pro v14 ?

Napsal: čtv zář 25, 2008 12:44
od Lausien
DCS romky sem naposledy testoval verzi 13. A musim rict, ze me moc nenadchla. To ani soucasna ROMeOS² nebyla ze zacatku dobra, ted ale ve verzi 1.05 je slusna :-).

HTC

Napsal: čtv zář 25, 2008 12:47
od misiak.pb
Lausien píše:DCS romky sem naposledy testoval verzi 13. A musim rict, ze me moc nenadchla. To ani soucasna ROMeOS² nebyla ze zacatku dobra, ted ale ve verzi 1.05 je slusna :-).
Teraz som pozeral na xda ze uz je verzia ROMeOS² 1.10 tak rozmyslam ci vymenit alebo ???

Co ty na to Lausien ?
Dik za info

Napsal: čtv zář 25, 2008 12:48
od carnero
Bigis píše:zdravím.. vypadá to, že se naskyl další problém.. má někdo z vás od redukci z extUSB na 3,5 jack ? protože když to připojím, tak se neustále vytáčí poslední volaný číslo... furt, bez přestání dokola.. když to típnu, v turánu začne vytáčet znovu..
Tipoval bych, že vyměnit redukci. Mám od Jayse a funguje s Touch Pro naprosto bez problémů.

Re: HTC

Napsal: čtv zář 25, 2008 15:27
od Lausien
misiak.pb píše:
Lausien píše:DCS romky sem naposledy testoval verzi 13. A musim rict, ze me moc nenadchla. To ani soucasna ROMeOS² nebyla ze zacatku dobra, ted ale ve verzi 1.05 je slusna :-).
Teraz som pozeral na xda ze uz je verzia ROMeOS² 1.10 tak rozmyslam ci vymenit alebo ???

Co ty na to Lausien ?
Dik za info
Já mohu ROMeOS² jen doporučit. Já teda updatovat nebudu, protože tam nejsou tak výrazné změny aby to stálo za HR, ale po dalších třech verzích možná zase updatnu :-)

EDIT:// Zapomněl sem dodat, že je psáno v seznamu ROMek, že jde o BETA verzi, tedy kdo chce, at testne, ale zřejmě tam mužou bejt bugy nebo něo chybět.

Re: HTC

Napsal: čtv zář 25, 2008 15:30
od misiak.pb
Já mohu ROMeOS² jen doporučit. Já teda updatovat nebudu, protože tam nejsou tak výrazné změny aby to stálo za HR, ale po dalších třech verzích možná zase updatnu :-)
Ok zajtra ak budem mat cas tak to updatnem vyskusam a uvidim aky rozdiely medzi tou a tou ROM.
Potom hodim info aj pre ostatnych
P.S. Oproti zakladnej romke bol velky rozdiel v rychlosti odozvy ?
Pouzivas Touch3D ?

Napsal: čtv zář 25, 2008 17:50
od gandik
Ja shanim nejaky levny drzak do auta. bez nabijecky ciste jen drzak a aby nebyl moc drahy. mate li nekdo nejakej typ tak prosim sem s nim.
mimochodem drzak pro diamonda by asi nepasoval co?

Napsal: čtv zář 25, 2008 19:35
od p.a.Ť.o
držák koupíš v obi za 80 kč. univerzální :)

HTC

Napsal: čtv zář 25, 2008 20:03
od misiak.pb
Lausien píše:Díky tomu, co sem dal tu češtinu :-) Funguje dobře.
Jinak na profily je jedna fajn aplikace, mam ji doma na disku (ted pisu ze skoly z Raphaela), ted si ale nevzpomenu, jak se presne jmenuje. Takze bud to nekdo napise nebo odpoledne napisu ja.
(Nejak PowerProfile 2.2 nebo tak nejak....)
No co podarilo sa spomenut ?
Inac uz som preflasoval 1.05 ROM.
Rychlost zatial lepsia .. este pokonfigurujem potom sa podelim o skusenosti.

Napsal: pát zář 26, 2008 7:02
od p.a.Ť.o
ad profily:
mrkni na www.sbsh.net nebo www.spbsoftware.com - určitě si vybereš. pokud ne, tady je freeware: http://phone-profiles.en.softonic.com/pocketpc

a neboj se zeptat pana Googla, určitě najdeš mnohem víc ;)

PBAB

Napsal: pát zář 26, 2008 9:55
od misiak.pb
Tak prisiel som na chybu tejto super ROMeOS² v1.05. A to je synchronizacia
s BT sadou Parrot CK3100 v aute. DSC romka fungovala dobre ale ROMeOS
sa starsne dlho synchronizuje a potom tam aj tak nie je cely zoznam a pokial mam viac cisel pri jednom mene tak my ich rozhadze ako viac poloziek nie pod jedno s moznostou vyberu cisla.
Ma s tym niekdo skusenost ?
Dik za info

...

Napsal: pát zář 26, 2008 9:58
od kbx
Opět všechny zdravim, tak jsem už konečně taky majitelem a musím říct, že špičkový. Sice jak sem nováček, tak mám problém se zorientovat, ale zvykám si víc než rychle. Chtěl bych se zeptat mágů na pár informací.

1) Jak se dostanu do Registrů, abych je mohl upravovat?
2)Při práci s prohlížečem webowek jsem si všiml,že na senzorovým kolečku "běhá dokola podsvícení" nevíte jak moc to žere baterku a popřípadě jak se to dá vypnout?
3)Při spuštění internetu nebo aktualizaci počasí se mi automaticky zapne datová komuikace (O2 internet),ale když ukončim prohlížeč, tak se už sama nevypne,neví někdo jak na to?
4)Ta hlasitost při hovoru je skutečně tragická, pokud by někdo už přišel s řešením, tak ho sem pls hoďte.
5)Nainstaloval jsem si ze smartwiki úpravu seznamu kontaktů (Hide Sim contacts),ale po každým soft restartu se sice tento program spustí,ale když najedu do kontaktů,tak asi po 15ti vteřinách opět naskočí i kontakty ze simky,jako kdyby se ten prográmek vypnul,pak ho musim zase ručně zapnout a normálně to fachčí,ale dost to otravuje,nemá někdo zkušenost?

Předem všem mockrát děkuji za odpovědi.

Re: odchozí hovory

Napsal: pát zář 26, 2008 10:42
od Nil
Nil píše:Ahoj, zajímalo by mě, jak si mohu nechat zobrazit provolané odchozí minuty. Když se podívám do Call history-Call timers, ukazuje mi to jen provolané minuty souhrnně (tzn. příchozí i odchozí)
Tak kdo by měl podobné přání, zde je řešení http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=9349

odchozí hovory

Napsal: pát zář 26, 2008 11:09
od kbx
Hele nevim jestli je to správně nebo špatně,ale když si v Raphaelovi dáš settings--> karta systém --> program informace o zařízení-->karta délka hovorů, tak já tam mám normálně Příchozí: i odchozí hovory... spíš by mě zajímalo,kde zjistim počet přijatých nebo odeslaných dat.

Napsal: pát zář 26, 2008 12:38
od Nil
Aha, tak to jsem nevěděla, díky... tenhle program je ale dobrý i v tom, že si můžu nechat zobrazit dobu hovorů od-do určitého data.