HTC Touch Pro (Raphael), rady, postřehy, poznatky

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Zamčeno
Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pát srp 29, 2008 23:51

Tak hlavně, aby to někdo vycucal z Diamonda a dal do ROM nebo na stažení pro Raphaela.
Na chování češtiny ohledně HW klavesky by asi neuškodilo zeptat se někoho, kdo má HTC Kaisera a dal tam CZ vycucanou z Cruise.

Uživatelský avatar
Wakkoun
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř srp 27, 2008 23:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Příspěvek od Wakkoun » sob srp 30, 2008 1:58

nastesti ja nejak cz ani nevyuzivam hacky carky uz nejak ubec nevedu takze me je to celkme fuk .. :) doufam ze co nejdrive bude .. je to prvni Wm co budu mit (podle vseho) GPS nevim jstli vyuziji . a nejaky vecicky v tom taky asi budou jen lezet ale co uz ^^ proste je vylozene peknej a radost me to prinese urcite ^^sice na moje potreby az moc luxus alejak rikam .. sem zaslepen :D :tlem: :tlem:

sieber
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte srp 26, 2008 14:44
Zařízení: HTC 7 Pro

Příspěvek od sieber » sob srp 30, 2008 10:05

Zdravim,potrboval bych poradit.Chtel jsem zkusit Přidání vlastního města do TouchFLO 3D (počasí) na Smartwiki,ale nejak mi to nejde.Stahnul jsem si oba dva programky,ten NET Compact Framework 3.5 jsem si nainstaloval,ale ten druhy Weather Database editor,ten mi nejde nainstalovat.Kdyz spustim setup,tak se mi spusti stranka na internet,nevim co stim.Nemuzete mi nekdo poradit,jsem uplny zacatecnik,stim to telefonem.

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Příspěvek od Nallim » sob srp 30, 2008 20:25

Omlouvám se za OT.

Nezkoušel dneska někdo aktualizovat počasí v touchflo? Od rána se mi to nedaří, připojením k internetu to není a stránky accuweather fungují.

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » sob srp 30, 2008 21:58

Ja mám naopak problém v tom, že SPB Weather ani niektoré iné programy sa nedokážu pripojiť na internet, pokiaľ som pripojený na internet cez 3G alebo WiFi, ale cez ActiveSync si dáta stiahnuť vedia. Pritom Opera beží ako cez WiFi, tak aj 3G.

Výdrž batérie nie je ktovie aká, v podstate každý deň skončím s vybitou batériou niekedy podvečer až večer. Nestretol niekto shop, kde sa dá kúpiť náhradná batéria? Prípadne redukcie na slúchadlá?

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » sob srp 30, 2008 22:19

Redukce na sluchadla je na Sunnysoftu, baterie sem tam ale neviděl.

Uživatelský avatar
Wakkoun
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř srp 27, 2008 23:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Příspěvek od Wakkoun » ned srp 31, 2008 3:32

takze pockat rikas to tak ze kazdej den nabijis .. bud si s nim tak hrajs a nebo proste nedrzi .. to by se me nelibilo takhle hnedka na cuckovat :) :???:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned srp 31, 2008 11:07

Ja jsem Raphaela nabíjel každý den pokud sem měl aktivní senzor pro automatickou regulaci displeje, který je pěkným žroutem energie (respektive senzor po většinu času nastavuje podsvícení na maximální hodnoty, zejména pokud telefon používáte venku), takže energie rychle mizí. Pokud se ale senzor vypne a úroveň podsvícení nastavíte na poloviční nebo nižší hodnoty, tak je to bez problémů a při normálním používání telefon vydrží zhruba dva dny.

terxw
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned srp 31, 2008 15:51

Příspěvek od terxw » ned srp 31, 2008 15:54

Mam Raphaela niekolko dni a oddnes nemozem pouzivat hardwarovu klavesnicu...najprv som si vsimol ze nejdu volume tlacitka, nasledne pri pokuse pisat do opery som si toho vsimol. Klavesnica funguje, capslok sa zapina, vypina, sms a email sa zapne po stlaceni prislusnych klavesov, len ten input nejde...

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » ned srp 31, 2008 17:05

Tak jsem dnes objednal Raphaela, tak sem na něj zvědavej a docela se i na něj těšim.
Dotaz: to pouzdro, co je k tomu, nejde dát na pásek že ne?

czaapik
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned srp 31, 2008 19:47

Příspěvek od czaapik » ned srp 31, 2008 19:52

Mohl by prosim nejaky majitel Raphaela natocit kousek videa? staci kousek , pri pomalem i rychlem pohybu zasvetla

soubor muzete na ulozit treba na edisk.cz

byl bych za nej moc vdecny, predem dik :)

lpguy
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob srp 30, 2008 18:55

Příspěvek od lpguy » ned srp 31, 2008 20:51

Jaka myslite, ze je sance, aby Raphael dostal v budoucnu ROM s WM7 ? Kdyz se vezmou soucasne zname informace, je neco, co by Raphael pod WM7 neumel? Napr. detekce dvou prstu na displeji (ne na spodnich tlacitkach ;) )

Uživatelský avatar
Wakkoun
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř srp 27, 2008 23:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Příspěvek od Wakkoun » pon zář 01, 2008 17:45

Lausien .. tak preju ti s nim jen uspech doufam ze ho za nedlouho budu mit taky tak nejak :) .. uz se na nej fakt ze tesim :)) ..


a jinak sem zvedavej jak to bude s energy ... snad to trochu podrzi .. docela by me mrzelo kdyby byl hnedka vystavenej .. ale od produkce tam jsou napsany mnohem delsi pohotovostni doby ne ? :)

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pon zář 01, 2008 20:21

Mohu potvrdit, že Raphael vydrží celkem dlouho. Dostal jsem ho asi s 85% baterky kolem 4 hodiny odpolední a ted jsem asi na 50%, a to jsem si s nim hrál skoro pořád :-) .

Zajímalo by mě ale jak nastavit 3G. Pořád se mi hlásí jen EDGE nebo GPRS, ale HSDPA vubec :-( Nevíte, jak se to nastaví?
Dikes.

JInak zatim naprostá spokojenost :-)

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od hafush » pon zář 01, 2008 23:27

Tak ho pořádně potrap a pak se poděl,jak dlouho se mu podařilo vydržet s energií. Spíš až po dalším plném nabití,aby si slo udělat představu.

Uživatelský avatar
Wakkoun
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř srp 27, 2008 23:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Příspěvek od Wakkoun » pon zář 01, 2008 23:32

gratuluju a ted si me dal zase kapku zacit slintat :DDD kuurnik .. CHCI HO ! :D

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » úte zář 02, 2008 10:02

Pres noc jsem to dobil, tak uvidime, jak dlouho to vydrzi, chci to uplne vymlatit a pak zcela dobit.
Zatim se mi nepodarilo rozchodit stale 3G atd... seznamujeme se :-)
Jinak tohle pisu z Raphaela :-)

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od hafush » úte zář 02, 2008 10:08

Píšeš z Raphaela, předpokládám že z HW klávesnice ? Zkoušel jsi to z té SW s nainstalovanou CZ T9 ?

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » úte zář 02, 2008 12:13

T9 sem nezkousel a ze by tu byla CZ to sem si nevsiml.
Jinak tyto delsi texty pisu vzdy z HW klavesky.

Jinak 3G a Videohovory - nemusi se to aktivovat telefonatem na operatora?
Dikes

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od hafush » úte zář 02, 2008 14:18

Už to tady někde bylo pro Diamonda.
Přílohy
T9_Input_14_Languages_Update.cab
(2.26 KiB) Staženo 79 x

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti