HTC Touch Pro (Raphael), rady, postřehy, poznatky

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Zamčeno
Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » stř srp 27, 2008 22:54

mno tak :) predpokladam ze ti jde o stranky http://www.freewarepocketpc.net/ :) to ale neni operou jak by se mohlo zdat, ale naprosto neschopnou detekci mobile zarizeni :) mimoch. stranka se normalne nacte a stahovat z ni lze...

problemy s USB resi vypnuti RNDISU...

to ze apliakce spadnou je dosti casto zasluha cracku a warezovych aplikaci...

aplikace si najdes via google ;) online kramku kde koupit programy je spousta a jsou tam prehledne razeny...

ostatni at odpovi zarizeni znalí uzivatele :)

Lordus
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: stř srp 27, 2008 22:22

Příspěvek od Lordus » stř srp 27, 2008 23:07

Adresu predpokladas spravne, aneb vsechny cesty vedou do Rima :-) Uz jsem na to prisle, proste jsem to v tech barvickach prehledl a pak jse mse uz jen soustredil na ten "pixelovy kod".

No castokrat jsem zavaril i Opere a pruzkumniku, asi na to mam nejaky negativni vliv, pac se to vztahuje i na Visty :) a tak moc warezu tam nemam..

Uživatelský avatar
Wakkoun
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř srp 27, 2008 23:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Příspěvek od Wakkoun » stř srp 27, 2008 23:35

zdravim . o tomhle drobecku se me snad uz i zda .. vylozene po nem touzim ale ted bych se chtel zeptat jestly je v zakladni sade nabijecka na cesky koliky ... nejak tak koukam a nezda se me to ale asi vydim blbe bo nevim :) verim tomu ze to tam ma jen bychchtel pro ujasneni ... :tlem: predem diky

Lordus
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: stř srp 27, 2008 22:22

Příspěvek od Lordus » stř srp 27, 2008 23:43

Wakkoun: nabijecku jsem do el. site normalne strcil, takze asi jo :-)

Uživatelský avatar
Wakkoun
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř srp 27, 2008 23:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Příspěvek od Wakkoun » stř srp 27, 2008 23:46

Lordus : diky chlape ^^ .. jinak se zeptam jaky mas trebas nazor na Ifoun VS Touch Pro ? ted si s tim pisu s kamosem tak m zajima i tvuj nazor kdyz uz jsi tady :D

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Re: Ryphael a navigace

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv srp 28, 2008 7:55

radim koubek píše:Prosím o radu - mám HTC Touch Pro a rád bych si pořídi (rozuměj zakoupil) navigační software.
Určitě bude fungovat TomTom Navigator 6 nebo iGo 8 :wink:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » čtv srp 28, 2008 8:08

na Task Manager doporučuju WkTASK nebo MagicButton

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Příspěvek od Nallim » čtv srp 28, 2008 8:21

TomTom 7 taky funguje, taktéž i SmartMaps 3.3.8.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv srp 28, 2008 8:31

TomTom 7 se ale zatím nedá normálně zakoupit (oficiální cestou).

jamaica
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob črc 26, 2008 4:32
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jamaica » čtv srp 28, 2008 11:36

Mno koupit se nedá,ale frčí líp než TomTom6. 8-)

Lordus
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: stř srp 27, 2008 22:22

Příspěvek od Lordus » čtv srp 28, 2008 13:16

Wakkoun: iPhone x Raphael.. pozadoval jsem od mobilu, abych pres nej mohl pripojit pc k netu, abych mohl pouzivat videovolani (1Kc za minutu, kde jinde to panove jde tak levne!!!), abych mohl pouzivat navigaci (tom tom 7 funguje vyborne), chtel jsem hardware qwerty klavesnici, moznost nahrat si mp3, soft bez nejakeho dalsiho balastu (itunes), ... takze proste Raphael zvitezil. Kdyby tohle vsechno umel iPhone, tak jdu do nej.. Popravde jsem si ho chtel jit koupit, dokonce jsem se nekde zaregistroval a zavazal ze si ho koupim, ale na posledni chvilku me odradila ta nemoznost psani sms zprav (pouze a jen anglicka t9 co nejde vypnout).. v en verzi raphaela je taky jen anglicka t9, ale pri pouzivani hard klavesnice a s tim, ze si tam ceskou t9 co nevidet stahnu to proste jinak neslo, nez jit do raphaela.

Uživatelský avatar
Wakkoun
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř srp 27, 2008 23:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Příspěvek od Wakkoun » čtv srp 28, 2008 23:27

Lordus : jak totak vypada tak amme asi stejnej nazor .. a uz jen kvuly tomu nazoru je vsude hodnocej i pod raphaelem .. a to jen diky pristupnosti a connectu .. jak to tak vypada .. nerikam vypada zajimave ale me totalne okouzlil raph nedokazu ani popsat proste jak sem uvidel tak me nic jinyho kolem nezajimalo .. apple ma jen dobrou reklamu tak zaujme proste lidi kolem toho a hracka je to pekna ^^ tak super :) aspon ze tak

Uživatelský avatar
mp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: čtv lis 08, 2007 8:41
Zařízení: BlackBerry Bold 9700
Bydliště: Statenice

Příspěvek od mp » pát srp 29, 2008 8:36

Bez ohledu na to, kterou z uvedených značek preferujete, mi připadá absolutně nesmyslné porovnávat iPhone a Raphael = 2 naprosto odlišná zařízení. Pokud byste si od HTC vzali na srovnání Diamond, dávalo by to aspoň trochu smysl, ale takhle... :???:

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pát srp 29, 2008 9:53

Tak jsem zatím asi na 93% rozhodnut pro Raphaela, ale bojím se pomalých reakcí TouchFLO 3D. Po odladění E-TENa jsem si zvikl na "ťuknutí = reakce", takže například nevím, jak se budu tvářit když budu chtít přeskočič v TouchFLO třeba z Kontaktů na Počasí a budu čekat....

Lordus
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: stř srp 27, 2008 22:22

Příspěvek od Lordus » pát srp 29, 2008 14:11

Re: Lausien .. no mne se to trosku cukalo, obcas, ale pak jsem si pomoci navodu tady na smartmanii zvetsil Cache pro TF3D .. nevim jestli je to nejaka chyba, ale puvodne tam melo byt nastaveno 16 MB cache pameti a ja tam mel hodnotu 0! (coz mozna je default, ale nejak se mi to nezda).. Zvedl jsem to na 32 MB a opravdu je to sviznejsi a za tu dobu se mi to snad ani jednou necuklo.

Uživatelský avatar
Wakkoun
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř srp 27, 2008 23:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Příspěvek od Wakkoun » pát srp 29, 2008 14:15

lordus : tak to jsem zvedav jak me to poslape kdyztak si to taky zvednu i kdyz zatim nevim jak:))

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pát srp 29, 2008 20:16

Vím, že to tu už asi bylo psáno, ale co je v balení? Folie, stylus, manuál, CD, pouzdro....... co ještě? Je tam například nabíječka do auta nebo držák do auta?
A stejně koukám, že se za to vyhodí plno peněz navíc:
8GB SDHC - cca 800Kč
Kvalitní pouzdro - cca 500Kč
Držák do auta + nabiječka do auta - cca 600Kč
Možná i kvalitnější folie časem - cca 300Kč

Takže odhadem za to člověk vyhodí přes 2000 Kč navíc, pokud to teda chce mít tip top :-(
Hmmmm.... chjo... :-(

Uživatelský avatar
Wakkoun
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř srp 27, 2008 23:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Příspěvek od Wakkoun » pát srp 29, 2008 20:40

Lausien : http://www.youtube.com/watch?v=VMa6-q-4DIs
tu mas rozbalovaci vydejko .. videt co tam tak nejak je .. krom toho top to je uz kdyz ti to prijde .. uz je jen na tobe jestly vydrzis bez nabijecky v aute ... folie na display by ti chvylku mela stacit originalni ..
rekl bych ze to pouzdro je v tom celkem dostacujici .. jen kdybys to chtel na opasek tak bude asi horsi to je tak fakt zebych bral k tomu i lepsi pouzdro .. ta karticka se hodi to ti vemu za pravdu a drzak do auta .. jestly vyuzivas GPSko tak to by asi chtelo takze trochu do toho das .. ale asi jako vsude jinde ne ? :)

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pát srp 29, 2008 20:47

Jo, to je fakt, "asi jako všude jinde", svatá pravda.

Mám dotaz: stále nevím, jestli Raphaela ve verzi EN nebo CZ. Vcelku EN mi problém nedělá, už jen proto, že WM znám, ale například maily píšu diakritikou a i bych je tak rád četl. Přes SW klávesnici například Resca neni problém česky psát, i když to třeba obtěžuje asi když píšu na HW klávesce, ale budiš. Jak je to ale s čtením mailů jak v TouchFLO 3D tak i v normal zobrazení mailu? A pujde tam čeština (asi od Sunny), která by vyřešila psaní na HW klávesce, čtení zpráv a mailů, tak pujde sosnout a dotahnout? Nebo vyjde ofiko CZ ROM?

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Příspěvek od Kulík » pát srp 29, 2008 21:33

Lausien: Dle zkušeností jiných lze k počeštění použít Sunnysoft IW extrahovaný z Diamonda, ale nikde jsem nezjistil, jak se chová HW klávesnice.
Rychlosti TF3D bych se nebál, na Diamondu od verze ROM 1.37 chodí plynule a rychle :wink:

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host