HTC Touch Pro (Raphael), rady, postřehy, poznatky

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Zamčeno
Flodur
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř zář 17, 2008 23:14

Příspěvek od Flodur » úte říj 07, 2008 23:53

Okolo bočných a vrchnej časti displeja je kovový čierno eloxovaný rámček. Ten sa v blízkosti displeja pravdepodobne zlým opracovaním hrán začína šúchať a nepekne strieborno lesknúť! Myslíte si, že to mám reklamovať? A dá sa to? Nepovedia že je to používaním? :evil:

Uživatelský avatar
Beduín
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned zář 21, 2008 22:51
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od Beduín » stř říj 08, 2008 10:57

Ahoj lidi, prosím ještě jednou, mám problém s přehrávačem u HTC Raphael. Ty skladby přeskakují jako kdybych měl v HTC gramofon s poškrábanou deskou.
Máte někdo podobný problém? Nevíte jak to odstranit?

Předem díky za rady

Crossover
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv říj 02, 2008 15:51

Příspěvek od Crossover » stř říj 08, 2008 12:49

prosim vas jak se vypne TochFLO dik

nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 172
Registrován: ned srp 17, 2008 3:40
Zařízení: HTC Touch Pro

Příspěvek od nirman » stř říj 08, 2008 13:31

TF vypnes nasledovne: Start > Settings > Today > zalozka Items a tady odznac policko u TouchFLO 3D aby nemelo krizek.

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » stř říj 08, 2008 14:26

2 Beduín: dělá ti to u všech skladeb, nebo jen u některých? pokud by to dělalo jen u některých, nemusí být chyba nutně v přehrávači, ale v kodeku kterým je skladba komprimovaná /asi přesněji v jeho verzi/, asi bych to zkusil přehrávat v TCPMP v úpravě pro Diamonda, je free a přehraje skoro všechno.
p.s. Flodure, jdi to reklamovat, s tím asi nic jinýho nevymyslíš.

hankeys
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte říj 07, 2008 16:13

Příspěvek od hankeys » stř říj 08, 2008 16:55

to vypínání aplikací není RAMkou určitě, mám dost volné. Na XDA psali, že se autimatciky vypínají aplikace při málo paměti, a bych tam tweak v registrech, jak tomu zabránit. To sem vypl, ale stále se mně stává, že některé aplikace jaksi sám od sebe zavírá, třeba i Second Today atd...

suda
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv čer 23, 2005 10:53
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suda » stř říj 08, 2008 16:55

Nechce se mi pripojit k "Activesyncu" ve Vistach. celou dobu to slapalo aposledni tri dny vubec nic... uz jsem udelal i master reset aporad se to nechce pripojit. Disk Drive i Internet sharing funguji..

Prosim o radu ci zkusenost

Diky
L.

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » stř říj 08, 2008 19:07

Tak si v nastavení připojení USB k PC odškrtni Rozšířené používání sítě nebo tak nějak. Přímo tam píšou, že když se to nepřipojí k AS, tak že to to máš odškrtnout.

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » stř říj 08, 2008 19:46

rád ybch připoměl problém trochu s ena něj pozapomělo... díky moc
shaman171 píše:Ahoj vyskytl s emi problem kdyz zapnu bluetooth a dam povolit pruzkumnika atd a chci pruzkumnika zapnout probehne mi nacitani ale nic s emi neotevre a kdyz zajdu do nastaveni bluetooth tak je pruzkumnik zakazanej prsto ze byl povolenej (i kdyz jsem to kontrooval) nevite dke je chyba ? docela me to stve ani nemuzu posilat soubory :-(

a jeste mam dalsi problem kdyz jsem pripojen na WIFI a chci psat na HD klavesnici je to nerealne nejde to tlacitka neraguju ale vubec :-( cim to je a jak to odstranit ? :-(
EDIT: to posilani pres bluetooth jsem vyresil programem Resco File Explorer ale tsle nechapu proc mi to nejde pres normalni bluetooth pruzkumnik ten se proste zaboha neotevre

to WIFI a hardwerova klavesnice to proste dohromady nejde nechapu proc .. taky bych se rad zepatl jakej jinej program se da pouzit misto Touch FLo protoze to je smejd tolik bugu jsme snad jeste nevidel ... ale zalezi mi na vzhledu ... chci nejlip 3D a treba vista vzhled nebo tak neco :-)

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » čtv říj 09, 2008 20:25

Flodur - aj ja som mal N73 a keď teraz chytím telefón bez dotykového displeja, tak som úplne bezradný. Okrem toho si myslím, že N73 teda rozhodne nebol dielensky extra spracovaný. Zadný kryt sa ošúchal od krytky objektívu, krytka sa neskutočne pohybuje všetkými smermi, joystick sa prešúchal, hrany štyroch kláves okolo neho majú tiež veľmi škaredé hrany. Celý zadný kryt sa posúva, boky vŕzgajú o predný kryt. A to podotýkam, že mám tretiu N73. Prvú som 3x reklamoval, vrátili peniaze, Druhú som 3x reklamoval, vymenili za novú a s tou som už prestal mať trpezlivosť. Jediné, v čom je N73 lepšia je foťák.

Ja to DODO vnáímam pozitívne, lebo si vyberiem presne to, čo mi vyhovuje. WM je niekde na pol ceste medzi telefónom a PC. A u PC sa tiež nikto nepozastavuje, že si tam musí nainštalovať SW a nemá tam už všetko nachystané.

Napr. na sledovanie pretelefonovaných minút a dát je aj free aplikácia LC minutes. Okrem toho ale HTC minúty štandardne počíta zhruba na rovnakej úrovni ako N73.

Ja Raphaela vnímam skôr tak, že na základnú prácu je tam všetko potrebné, kto sa v tom ale rád hrabe, prípadne chce viac, tak má možnosť si zariadenie výrazne vylepšiť.

Crossover
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv říj 02, 2008 15:51

Příspěvek od Crossover » čtv říj 09, 2008 21:11

cau hele mam takovej problem kdyz jsem vcera natacal video tak to vsechno krasne slo a dnes to bylo rozmazane a hrozne spatne to zaostrovalo

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » čtv říj 09, 2008 22:17

shaman171 čau, u bluetooth a posílání souborů mi to taky takhle nešlo, ale pak jsem nějak v nastavení připojení přeoral jak bluetooth tak beam a rozběhlo se to. Soubor co mi posílal kamarád se nakonec v zařízení ukázal /hned 3x :-D / a od té doby do běhá, zkus to "poladit" a u klávesnice při Wi-FI /předpokládám, že ti jde o zadávání textů na netu/ těžko říct /máš v nastavení pod Input /klavesnička/ zadanou volbu klávesnice?, není tam něco jinýho? :?:

Flodur
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř zář 17, 2008 23:14

Příspěvek od Flodur » čtv říj 09, 2008 22:34

Diamant, maš pravdu, dielenské spracovanie N73 nebolo nič moc, ale vydržalo aspoň pol roka a nie 7 dní, aj to DODO mne osobne vyhovuje.
Z rátaním dát a minút je to podľa mňa o dosť horšie, alebo som niečo prehliadol? Ale celkový dojem je pre mňa za zariadenie v tejto cene trochu rozpačitý. Vieš, reklamovať a čakať 3 týždne (ako som čítal na fórach, servis nič moc) sa mi zrovna nechce.

PS:To zapínanie dátových prenosov, a stále nefunkčná Opera Mini cez Orange World a pritom cez WiFi áno ma neskutočne štve.

Math
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: stř říj 01, 2008 13:10

Příspěvek od Math » pát říj 10, 2008 10:08

Existuje na wm nejaka aplikace jako je na SE Track id?

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » pát říj 10, 2008 10:26

přímo Track id je napsaný i pro javu a tu Raphael má, takže by měl fungovat 8-)

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » pát říj 10, 2008 13:44

to bj :-) haoj diky za odpoved ten bluetooth jsem proste nerozbehal stavil jsme se na lavu :-D a stejne nic :-) proate pokazde kdyz povolim pruzkumnika a chci ho spustit se nespusti a automaticky zakaze :-( ale vyresil jsem to ze to posilam pres jiny program uz jsme tu psal nevim ted presne jak se to jmenuje mylsim ze Resco Explorer je mnohem lepsi nez normalni pruzkumnik rychlejsi a jednodusi :-)

to wifi samozrejme mluvim o zadavani textu kdyz jsem nanetu :-) a klidne i v qipu ani u jednoho to nejde obas se stane "zkrat" a klavesnice chvilku pise a pak uz zase ne nereaguje ani kdyz ji zmacku aby se rozsvitila je takzvane tuha :-D takze icq mam v telefonu "na nic" :-) lepe receno tukat pismenka na displeji me vazne nebavi od toho sjem si kupoval rafaela ne diamanta :-) je nejakej figl jak klavesnici zprovoznit ? to nastaveni co popisujes jsem nikde nenasel ani v prohlizecich ani v aplikacich ale predpokladam ze kdyz obacs ta klavesnice jde ze to je asi nastavene spraven kazdopadne jde vazne jen "obcas" tedy skoro nikdy :-(

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

2 shaman171

Příspěvek od bj » pát říj 10, 2008 15:39

No teda, jestli ti to chvíli jde a pak konec, tak to bych znervozněl :???: to trošku vypadá na problem na hardware. Asi bych se vyrazil pozeptat "pana prodavače" co on na to a jak na to :???: - pokud by to dělalo i po hard resetu na "čistým" zařízení tak bych reklamoval
p.s. to nastavení najdeš pod start-nastavení a na 1. záložce ikona klávesnice, nikde jinde jsem zatim nastavování HW klavesnice nenašel
p.p.s WM průzkumník je nemožnej :tlem:

jirka_x
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned zář 28, 2008 1:33

Automaticke ukoncovani datoveho pripoje

Příspěvek od jirka_x » pát říj 10, 2008 16:03

Nemate nekdo zkusenost s automatickym odpojenim datoveho pripojeni po te, co si telefon stahne to, kvuli cemu otevrel datove pripojeni?
Dik za radu

Pabo1
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv zář 04, 2008 16:41

Příspěvek od Pabo1 » pát říj 10, 2008 16:51

Flodur píše:Okolo bočných a vrchnej časti displeja je kovový čierno eloxovaný rámček. Ten sa v blízkosti displeja pravdepodobne zlým opracovaním hrán začína šúchať a nepekne strieborno lesknúť! Myslíte si, že to mám reklamovať? A dá sa to? Nepovedia že je to používaním? :evil:
jdu to taky reklamovat a vemu sebou tenhle obrázek http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=424921

Crossover
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv říj 02, 2008 15:51

Příspěvek od Crossover » sob říj 11, 2008 17:29

hele mne se ocas zapne dobre vse perfekt parkrat se mi zapne ze ja strasne rozmazanej fotak jako ze nefunguje zaostrovani pak to pise ze tam nemam simku.......... nevite co stim dik

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host