HTC Touch Pro (Raphael), rady, postřehy, poznatky

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Zamčeno
jirisobek
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte zář 23, 2008 15:02

Příspěvek od jirisobek » stř zář 24, 2008 19:57

Ještě prozba asi po hodině se mi samo spouští datové připojení a nevím jak to zrušit nevíte někdo co stím mám HTC pro

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » stř zář 24, 2008 20:21

Ja na redukciu ešte iba čakám. Ty máš originálnu HTC, alebo nejakú od iného výrobcu?

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Příspěvek od Luboš Klicpouch » stř zář 24, 2008 22:22

Mám neoriginální od Brando ze Sunnysoftu. Ale furt se mi vytáčí poslední číslo sakra. NONSTOP.. To tam píchnu a můžu půl hodiny mačkat zasebou "ukončit hovor" :(

Uživatelský avatar
misiak.pb
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv zář 25, 2008 8:12
Bydliště: Rodisko Povazie, Teraz BA
Kontaktovat uživatele:

Info

Příspěvek od misiak.pb » čtv zář 25, 2008 8:17

Zdravim Pani.
Uz cca tyzden som majitelom Raphaela.
No tazky bol prechod od Nokie ale nebanujem.
Synchronizacia s PC a Outlookom je spickova a jednoducha.
No teraz skusim dat otazku.
Potreboval by som nejake profiller aby som si vedel nastavit profily, nieco obdobne ako na nokii ale aleby to vedelo zapinat aj BT, obmedzovat datove priponienie, na noc vypinat telefonnu cast atd.
Pozname niekdo taku aplikaciu ?
Inac baterka vydrz nic moc, ale pri vypnuti senzora osvetlenia a vypnuti 3G
tak je to uz v celku v norme.

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » čtv zář 25, 2008 10:23

Díky tomu, co sem dal tu češtinu :-) Funguje dobře.
Jinak na profily je jedna fajn aplikace, mam ji doma na disku (ted pisu ze skoly z Raphaela), ted si ale nevzpomenu, jak se presne jmenuje. Takze bud to nekdo napise nebo odpoledne napisu ja.
(Nejak PowerProfile 2.2 nebo tak nejak....)

Uživatelský avatar
misiak.pb
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv zář 25, 2008 8:12
Bydliště: Rodisko Povazie, Teraz BA
Kontaktovat uživatele:

HTC

Příspěvek od misiak.pb » čtv zář 25, 2008 11:41

Ok daj vediet ked budes moct.
Ja som rad ze som si dal SK lokalizaciu prec nakoniec.
Predsa len my to na mojej ROM akosi brzdilo system.
Ako ste na tom s hlasitostou ? Pouziva niekdo tuto romku DC's Touch Pro v14 ?

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » čtv zář 25, 2008 12:44

DCS romky sem naposledy testoval verzi 13. A musim rict, ze me moc nenadchla. To ani soucasna ROMeOS² nebyla ze zacatku dobra, ted ale ve verzi 1.05 je slusna :-).

Uživatelský avatar
misiak.pb
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv zář 25, 2008 8:12
Bydliště: Rodisko Povazie, Teraz BA
Kontaktovat uživatele:

HTC

Příspěvek od misiak.pb » čtv zář 25, 2008 12:47

Lausien píše:DCS romky sem naposledy testoval verzi 13. A musim rict, ze me moc nenadchla. To ani soucasna ROMeOS² nebyla ze zacatku dobra, ted ale ve verzi 1.05 je slusna :-).
Teraz som pozeral na xda ze uz je verzia ROMeOS² 1.10 tak rozmyslam ci vymenit alebo ???

Co ty na to Lausien ?
Dik za info

Uživatelský avatar
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 333
Registrován: pon čer 09, 2008 14:03
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S
Bydliště: Praha

Příspěvek od carnero » čtv zář 25, 2008 12:48

Bigis píše:zdravím.. vypadá to, že se naskyl další problém.. má někdo z vás od redukci z extUSB na 3,5 jack ? protože když to připojím, tak se neustále vytáčí poslední volaný číslo... furt, bez přestání dokola.. když to típnu, v turánu začne vytáčet znovu..
Tipoval bych, že vyměnit redukci. Mám od Jayse a funguje s Touch Pro naprosto bez problémů.

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC

Příspěvek od Lausien » čtv zář 25, 2008 15:27

misiak.pb píše:
Lausien píše:DCS romky sem naposledy testoval verzi 13. A musim rict, ze me moc nenadchla. To ani soucasna ROMeOS² nebyla ze zacatku dobra, ted ale ve verzi 1.05 je slusna :-).
Teraz som pozeral na xda ze uz je verzia ROMeOS² 1.10 tak rozmyslam ci vymenit alebo ???

Co ty na to Lausien ?
Dik za info
Já mohu ROMeOS² jen doporučit. Já teda updatovat nebudu, protože tam nejsou tak výrazné změny aby to stálo za HR, ale po dalších třech verzích možná zase updatnu :-)

EDIT:// Zapomněl sem dodat, že je psáno v seznamu ROMek, že jde o BETA verzi, tedy kdo chce, at testne, ale zřejmě tam mužou bejt bugy nebo něo chybět.

Uživatelský avatar
misiak.pb
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv zář 25, 2008 8:12
Bydliště: Rodisko Povazie, Teraz BA
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC

Příspěvek od misiak.pb » čtv zář 25, 2008 15:30

Já mohu ROMeOS² jen doporučit. Já teda updatovat nebudu, protože tam nejsou tak výrazné změny aby to stálo za HR, ale po dalších třech verzích možná zase updatnu :-)
Ok zajtra ak budem mat cas tak to updatnem vyskusam a uvidim aky rozdiely medzi tou a tou ROM.
Potom hodim info aj pre ostatnych
P.S. Oproti zakladnej romke bol velky rozdiel v rychlosti odozvy ?
Pouzivas Touch3D ?

gandik
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát úno 15, 2008 23:38

Příspěvek od gandik » čtv zář 25, 2008 17:50

Ja shanim nejaky levny drzak do auta. bez nabijecky ciste jen drzak a aby nebyl moc drahy. mate li nekdo nejakej typ tak prosim sem s nim.
mimochodem drzak pro diamonda by asi nepasoval co?

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » čtv zář 25, 2008 19:35

držák koupíš v obi za 80 kč. univerzální :)

Uživatelský avatar
misiak.pb
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv zář 25, 2008 8:12
Bydliště: Rodisko Povazie, Teraz BA
Kontaktovat uživatele:

HTC

Příspěvek od misiak.pb » čtv zář 25, 2008 20:03

Lausien píše:Díky tomu, co sem dal tu češtinu :-) Funguje dobře.
Jinak na profily je jedna fajn aplikace, mam ji doma na disku (ted pisu ze skoly z Raphaela), ted si ale nevzpomenu, jak se presne jmenuje. Takze bud to nekdo napise nebo odpoledne napisu ja.
(Nejak PowerProfile 2.2 nebo tak nejak....)
No co podarilo sa spomenut ?
Inac uz som preflasoval 1.05 ROM.
Rychlost zatial lepsia .. este pokonfigurujem potom sa podelim o skusenosti.

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » pát zář 26, 2008 7:02

ad profily:
mrkni na www.sbsh.net nebo www.spbsoftware.com - určitě si vybereš. pokud ne, tady je freeware: http://phone-profiles.en.softonic.com/pocketpc

a neboj se zeptat pana Googla, určitě najdeš mnohem víc ;)

Uživatelský avatar
misiak.pb
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv zář 25, 2008 8:12
Bydliště: Rodisko Povazie, Teraz BA
Kontaktovat uživatele:

PBAB

Příspěvek od misiak.pb » pát zář 26, 2008 9:55

Tak prisiel som na chybu tejto super ROMeOS² v1.05. A to je synchronizacia
s BT sadou Parrot CK3100 v aute. DSC romka fungovala dobre ale ROMeOS
sa starsne dlho synchronizuje a potom tam aj tak nie je cely zoznam a pokial mam viac cisel pri jednom mene tak my ich rozhadze ako viac poloziek nie pod jedno s moznostou vyberu cisla.
Ma s tym niekdo skusenost ?
Dik za info

kbx
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř zář 10, 2008 13:11

...

Příspěvek od kbx » pát zář 26, 2008 9:58

Opět všechny zdravim, tak jsem už konečně taky majitelem a musím říct, že špičkový. Sice jak sem nováček, tak mám problém se zorientovat, ale zvykám si víc než rychle. Chtěl bych se zeptat mágů na pár informací.

1) Jak se dostanu do Registrů, abych je mohl upravovat?
2)Při práci s prohlížečem webowek jsem si všiml,že na senzorovým kolečku "běhá dokola podsvícení" nevíte jak moc to žere baterku a popřípadě jak se to dá vypnout?
3)Při spuštění internetu nebo aktualizaci počasí se mi automaticky zapne datová komuikace (O2 internet),ale když ukončim prohlížeč, tak se už sama nevypne,neví někdo jak na to?
4)Ta hlasitost při hovoru je skutečně tragická, pokud by někdo už přišel s řešením, tak ho sem pls hoďte.
5)Nainstaloval jsem si ze smartwiki úpravu seznamu kontaktů (Hide Sim contacts),ale po každým soft restartu se sice tento program spustí,ale když najedu do kontaktů,tak asi po 15ti vteřinách opět naskočí i kontakty ze simky,jako kdyby se ten prográmek vypnul,pak ho musim zase ručně zapnout a normálně to fachčí,ale dost to otravuje,nemá někdo zkušenost?

Předem všem mockrát děkuji za odpovědi.

Nil
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pon úno 25, 2008 15:56

Re: odchozí hovory

Příspěvek od Nil » pát zář 26, 2008 10:42

Nil píše:Ahoj, zajímalo by mě, jak si mohu nechat zobrazit provolané odchozí minuty. Když se podívám do Call history-Call timers, ukazuje mi to jen provolané minuty souhrnně (tzn. příchozí i odchozí)
Tak kdo by měl podobné přání, zde je řešení http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=9349

kbx
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř zář 10, 2008 13:11

odchozí hovory

Příspěvek od kbx » pát zář 26, 2008 11:09

Hele nevim jestli je to správně nebo špatně,ale když si v Raphaelovi dáš settings--> karta systém --> program informace o zařízení-->karta délka hovorů, tak já tam mám normálně Příchozí: i odchozí hovory... spíš by mě zajímalo,kde zjistim počet přijatých nebo odeslaných dat.

Nil
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pon úno 25, 2008 15:56

Příspěvek od Nil » pát zář 26, 2008 12:38

Aha, tak to jsem nevěděla, díky... tenhle program je ale dobrý i v tom, že si můžu nechat zobrazit dobu hovorů od-do určitého data.

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů