HTC Touch Pro (Raphael), rady, postřehy, poznatky

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Zamčeno
Uživatelský avatar
Wakkoun
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř srp 27, 2008 23:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Příspěvek od Wakkoun » úte zář 23, 2008 20:16

Lausien: no ale tak vis jak .. hrat bych si s tim chtel .. ale za 1) sem fakt v PPC noobik takze nevim jak .. 2) me drazdi pomysleni ze neco udelam spatne a cau zaruko posere se mobil a muzu s nim hazet :D jako jasne do normalne opravny vsechno cajk .. jeste uvidim jak to bude .. ale reagoval si trochu jinak nez sem cekaval :) .. trochu lepe by to neslo je to napsane trochu jinak :) ..

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » úte zář 23, 2008 20:46

Já byl u E-TENa X500+ taky noobík. Ale internet máš? Tam je plno informací :-)
A co se týče záruky - když tam hodíš ROM od HTC, nemělo by se nic stát. Tim si to procvičíš, pak můžeš případně experimentovat dál. Ale ndjřív bych být tebou pořádně poznal systém od A do Z a pak dělal takovéhle věci.

Nil
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pon úno 25, 2008 15:56

odchozí hovory

Příspěvek od Nil » úte zář 23, 2008 21:19

Ahoj, zajímalo by mě, jak si mohu nechat zobrazit provolané odchozí minuty. Když se podívám do Call history-Call timers, ukazuje mi to jen provolané minuty souhrnně (tzn. příchozí i odchozí)

Uživatelský avatar
Wakkoun
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř srp 27, 2008 23:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Příspěvek od Wakkoun » úte zář 23, 2008 21:37

Lausien ha uz sis zmenil konecne pic :D . na tu dobu jak dlouho ho mas :) no sak to je jasny no .. uvidime jak to bude ..verim ze je tam spousta informaci .. ale zatim sem nenasel ubec takve to laicke vsvetleni .. hned tam je vybaleny to cemu nerozumim :D .. to nejak pak prodiskutujem az ho budu mit .. ;)

Uživatelský avatar
Beduín
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned zář 21, 2008 22:51
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od Beduín » úte zář 23, 2008 23:16

Lidi asi jsem natvrdlej a trochu zblblý z předchozíto mobilu Nokia N73.

Nyní mám Raphaela a nemůžu najít jak mám poslat obrázek přes Bluetooth. Prosím zkušené o radu. Díky

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

Příspěvek od Nolf » úte zář 23, 2008 23:19


Uživatelský avatar
Hitumi
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř zář 24, 2008 4:48

Příspěvek od Hitumi » stř zář 24, 2008 4:50

nevíte pls někdo jestli mi k Raphaelovi budou fungovat BT sluchátka od SE (HBH-DS200 nebo HBH-DS220)?

dík moc

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » stř zář 24, 2008 8:26

Beduín píše:Lidi asi jsem natvrdlej a trochu zblblý z předchozíto mobilu Nokia N73.

Nyní mám Raphaela a nemůžu najít jak mám poslat obrázek přes Bluetooth. Prosím zkušené o radu. Díky
Jednoduse si spust File Explorer (Pruzkumnik) a na soboru, co chces poslat, podrz stylus a zvol Send to Beam nebo tak nejak to tam je.

jirisobek
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte zář 23, 2008 15:02

Příspěvek od jirisobek » stř zář 24, 2008 11:05

Ahojte dá se někde stáhnout už čeština na HTC Raphael mám EN dík

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » stř zář 24, 2008 11:22

Mam dojem, ze zatim stahnout nejde. Snad uz i cestina vytazena je, ale snad neni plne funkcni ci co, psalo se nekde v tomto tematu.

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od hafush » stř zář 24, 2008 12:24

Já jí mám. Nechce se mi hledat odkud jsem ji stáhl,tak jí posílám od sebe.
Je tam CZ , CZ T9 a Skiny pro SW klavesnici.
Přílohy
CZ Raphael.rar
(6.13 MiB) Staženo 130 x

jirisobek
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte zář 23, 2008 15:02

Příspěvek od jirisobek » stř zář 24, 2008 12:33

Dík moc ale co stím mám dělat? jsem začátečník můžeš mi napsat postup jak to tam nainstalovat dík

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od hafush » stř zář 24, 2008 12:38

Soubory CZ lokalizace překopírovat do přístroje,tam nainstalovat tím že spustíš ty instalační CABy a pak softreset. Následne naskocí nabídka výberu jazyka, CZ, SK,atd. zvolíte,probehne další instalace a je to.
Dále jsou tam Themata (doplneni dalsich skinu pro sw klavesnici)
Obsah adresare "Themes" prekopirovat do zarizeni Program Files\Sunnysoft\InterWrite\themes

jirisobek
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte zář 23, 2008 15:02

Příspěvek od jirisobek » stř zář 24, 2008 12:42

A ten restart uplný ?

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od hafush » stř zář 24, 2008 12:45

Na to pozor! Jen softreset. Kdybys udělat Hardreset,tak se vše vymaže a měl by jsi to zase v původním stavu a bez CZ.

jirisobek
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte zář 23, 2008 15:02

Příspěvek od jirisobek » stř zář 24, 2008 12:48

a jak udělat soft reset?

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od hafush » stř zář 24, 2008 12:55

Rád pomohu,ale návod už si četl ? Trocha snahy by neškodila.
Strana 288 CZ návodu. Perem (stylusem) stiskni na spodní straně vedle konektoru.

jirisobek
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte zář 23, 2008 15:02

Příspěvek od jirisobek » stř zář 24, 2008 13:05

dík moc už to jede

Uživatelský avatar
TheMelin
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: pon kvě 28, 2007 9:54
Zařízení: htc

Příspěvek od TheMelin » stř zář 24, 2008 16:13

Hitumi píše:nevíte pls někdo jestli mi k Raphaelovi budou fungovat BT sluchátka od SE (HBH-DS200 nebo HBH-DS220)?

dík moc
Určitě půjdou.

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Příspěvek od Luboš Klicpouch » stř zář 24, 2008 17:20

zdravím.. vypadá to, že se naskyl další problém.. má někdo z vás od redukci z extUSB na 3,5 jack ? protože když to připojím, tak se neustále vytáčí poslední volaný číslo... furt, bez přestání dokola.. když to típnu, v turánu začne vytáčet znovu..

Nevíte jak pořešit?

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti