HTC Touch Pro (Raphael), rady, postřehy, poznatky

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Zamčeno
Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Re: CZ?

Příspěvek od Radek Hübl » čtv zář 11, 2008 6:05

kbx píše:čus Lidi nemáte někdo info, kdy se bude prodávat cz verze v čr?Bude to ještě teď v září?Děkuji za odpověď. Jinak četl jsem tady už mnohokrát dotazy na češtinu v raphaelovi,ale pořád mi to neni jasný. jakej je rozdíl mezi cz ROM a českou lokalizací?děkuji.
Česká ROM: Jakmile zapneš přístroj už na tebe mluví česky...

Česká lokolizace: Češtinu si tam musíš (můžeš) donahrát jako program...

(Je to hodně lajcky řečeno... :wink: )

Jinak oficiální CZ by se měla ukázat cca kolem začátku listopadu... !tuším!

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » čtv zář 11, 2008 13:38

"Jinak oficiální CZ by se měla ukázat cca kolem začátku listopadu... !tuším! "

To znamená že ty CZ Touche PRO na ktery se eka budou jen lokalizovany ? nebo s ceskou rom? ty co budou udajne behem zari ?

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » čtv zář 11, 2008 14:43

S celou českou ROM by měli být k dostání na přelomu říjen/listopad 2008... :wink: (Opět říkám !cca!) :)

Bodie
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát zář 05, 2008 8:19

Příspěvek od Bodie » čtv zář 11, 2008 16:38

Docela by me zajimalo na zakladeho ceho tusis,ze Cz verze bude na prelomu rijna a listopadu,kdyz dovozce uvadi zari,jak je zmino v jinem vlakne. Napis zdroj informace,nebo zda je to jen Tva spekulace..

Uživatelský avatar
bendysss
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pon úno 11, 2008 19:20
Zařízení: HTC Diamond, Samsung i900 Omnia
Bydliště: Praha

Příspěvek od bendysss » čtv zář 11, 2008 17:14

Pozor, MAO tvrdí že česká ROM(!!) bude k dispozici přelom říjen/listopad..nikoli CZ verze Raphaela, ta bude dostupná (podle informací dovozce) do konce měsíce září..ovšem pravděpodobně pouze s CZ lokalizací..nikoli s CZ verzí ROM... :wink:

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » čtv zář 11, 2008 18:31

přesně jak uvádí bendysss... jinak vše co vím mám pouze poubírabé z různých fór... u dovozce jsem se zatím neptal...

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » čtv zář 11, 2008 20:12

a do toho CZ verze Touche PRO se pak bude moct nahrat oficialni ROM ceska verze ?

Uživatelský avatar
bendysss
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pon úno 11, 2008 19:20
Zařízení: HTC Diamond, Samsung i900 Omnia
Bydliště: Praha

Příspěvek od bendysss » čtv zář 11, 2008 20:42

Pokud ji HTC oficiálně uvolní, pak samozřejmě ano..a to bez ztráty záruky jdeli o oficiální ROM...

Bodie
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát zář 05, 2008 8:19

Příspěvek od Bodie » pát zář 12, 2008 18:22

Novinka: tak na eshopu Sunnysoftu pisou, ze HTC Touch Pro v cz verzi bude jiz pristi tyden. Ja se tesim a vim urcite,ze ne sam..

extreme007
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned srp 17, 2008 22:37

Příspěvek od extreme007 » sob zář 13, 2008 10:10

Ted jsou koukal na youtube.com a tam jsem videl HTC Touch Pro s oznacenim Sprint. Nevite jaky je rozdil mezi klasickym a timdle? A jestli se da sehnat v CR?

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » sob zář 13, 2008 17:04

Mám problém s kopírováním souboru (cca 40 MB) do PDA, a už jsem z toho na pokraji hodu Raphaelem o zeď. Mám čistě provedený HR (už asi po 50té za dnešek). Buď se připojuji přes Disk Drive nebo AS, v obou případech na mě při kopírovaní souborů do PDA přes cokoliv (Průzkumník, Total Commander, Resco Send to Device) vyskočí hláška: "Soubor nelze zkopírovat. Žádost nebylo možno provést z důvodu chyby zařízení I/O."

Nesetkal se s tím někdo?

PS. Kopírování z PDA do PC funguje bez problémů :???:

Tier666
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: čtv lis 16, 2006 16:54
Bydliště: Košice
Kontaktovat uživatele:

Igo8

Příspěvek od Tier666 » sob zář 13, 2008 19:27

caute vsetci:) no vymenil som svoje stare HP za tuto hracku, je to velmi vydareny kus, no akurat vcera som nainstaloval Igo8, ale nebezi mi na nom HW klavesnica:( ak by vedel niekto poradit, ako ju na igo spojazdnim, tak mu budem velmi vdacny.. diky:)

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Příspěvek od Nallim » sob zář 13, 2008 21:01

Ne, že by klávesnice nefungovala (třeba funguje shift a enter), ok, ale písmena z nějaké zvláštního důvodu nejdou. Ale mě to ani nevadí.

Nil
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pon úno 25, 2008 15:56

Příspěvek od Nil » ned zář 14, 2008 12:54

Existuje nějaká utilitka která by přidala ikony v landscape režimu (po vysunutí klávesnice)?

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » ned zář 14, 2008 18:35

p.a.Ť.o píše:Mám problém s kopírováním souboru (cca 40 MB) do PDA...
tak jsem přišel na to, že to je zřejmě následek nedávného vyhoření zdroje- s ním zřejmě odešly i 2 usb porty..

Nil
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pon úno 25, 2008 15:56

Příspěvek od Nil » pon zář 15, 2008 12:15

Zajímalo by mě... má někdo taky problém s hlasitostí během hovorů? Na ulici druhou stranu téměř neslyším (i při nastavení hlasitosti na 100%).
Vím, že se to řeší na xda-developers, zatím bohužel bez úspěchu. Tady si na to snad ještě nikdo nestěžoval; znamená to, že je to vada kus od kusu? Mám své TP tedy reklamovat?

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pon zář 15, 2008 16:18

Hmm, to na reklamaci asi nebude, protože nikde nemáš psáno, jak to má být hlasitý. Podle mě jde spíš o to, jakou verzi ROM tam máš. Já při základní ROM 1.90.401.1 sem si vubec na hlasitost nestěžoval, ted s 1.90.405.1 je to o něco horší.

Nil
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pon úno 25, 2008 15:56

Příspěvek od Nil » pon zář 15, 2008 16:39

Neflashovala jsem, takže bych tam měla mít tu základní ROM. A připadá mi to teda vážně slabý. V místnosti to ještě jde, ale někde venku se volaného pořád ptám "Co jste říkal? Ještě jednou, prosím?" Docela mě to štve

suda
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv čer 23, 2005 10:53
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suda » úte zář 16, 2008 22:49

Pratele, jsem cerstvym majitelem (asi 14 dni) a jsem nadseny, mam jeste Eten M700 (pro srovnani). Jen dotaz, kontroloval jsem co je tam za ROM a mam tam 1.90.000.0 - je to mozne? Kde se pro toto zarizeni da ziskat novejsi? a tusite nekdo v cem jsou zasadni rozdily?

Diky
Lubos

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » stř zář 17, 2008 8:56

A kde si to kontroloval?
A kde si to kupoval? Podle me bys tam mel mit aspon 1.90.401.1. Jinak ROMky nehledej na ofiko strankach, tam nic nenajdes, hledej na XDA Developers na jejich Wiki, jsou tam jak ofiko tak i neofiko ROMky.

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů