HTC Touch Pro (Raphael), rady, postřehy, poznatky

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Zamčeno
Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » úte zář 02, 2008 15:07

No, ja to testovat nebudu, jak T9 na SW i HW klávesce nepoužíval, nepoužívám a používat nechci.

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od hafush » úte zář 02, 2008 15:18

Na HW klavesnici by to taky nebylo moc užitečné,proto píšu že to tu bylo již dříve vystaveno pro Diamonda kde to někomu může usnadnit práci při psaní na SW klávesnici.

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » úte zář 02, 2008 16:21

4czaapik: Tady máš videa natočená ve dvou rozlišeních (moc velké nejsou :wink: ) bez úprav, z HTC Touch Pro.

Video v rozlišení 352x288
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kqe5TB7BSbQ[/youtube]

Video v rozlišení 320x240
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tofemT4B_d0[/youtube]

Originální videa stáhneš tady.

sieber
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte srp 26, 2008 14:44
Zařízení: HTC 7 Pro

Příspěvek od sieber » stř zář 03, 2008 7:53

Zdarvim,nevite nekdo kde by se dal sehnat origo drzak do auta.Nebo nejak dobrej,aby poradne drzel telefon?

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » stř zář 03, 2008 9:27

Tak ja uz na ne tak jednim okem koukal a origos sem nevidel. Je ale spousta universalu, ktery jdou dat jak na vysku tak na sirku a moc nestojej

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř zář 03, 2008 9:57

Jak je to ted s CZ? Nekde jsem cetl ze ceska ROM se ma ukazat az na podzim...

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » stř zář 03, 2008 10:09

Česká ROM není a dle mého ani jentak nebude. Jediná možnost je počeštit ROM IW s Diamonda od Sunnysoftu

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » stř zář 03, 2008 11:34

MAO píše:Jak je to ted s CZ? Nekde jsem cetl ze ceska ROM se ma ukazat az na podzim...
Ptal sem se Sunnysoftu a sami pry nevedi. Predpoklad je ale prubeh podzimu, tedy do konce Listopadu by to melo byt. Uz se tesim, az to bude a nekdo to vykucha.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř zář 03, 2008 11:45

děkuji za odpoved vezmu anglickou a pockam a pka prekucham... :-D a jeste par malych otazek...

1.) Když chci vyndat Micro SD kartu tak stačí jen sundat zadní jryt
nebo se musí i vyndat baterka? Na fotkách to není moc poznat ale doufám
že stačí jen ten kryt...

2.) Co výdrž? Dva a půl dne je slušný a to je při běžným používání
? To mě celkem zajímá :-)

3.) Co grafické ovladče? Nedopadnu jako s Kaiserem?

4.) GPS a jeho chip??? jaky cip tam je a jak je to se slavnou statickou navigaci? :-D

Uživatelský avatar
mp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: čtv lis 08, 2007 8:41
Zařízení: BlackBerry Bold 9700
Bydliště: Statenice

Příspěvek od mp » stř zář 03, 2008 11:49

sieber píše:Zdarvim,nevite nekdo kde by se dal sehnat origo drzak do auta.Nebo nejak dobrej,aby poradne drzel telefon?
S originálem asi počítat nemůžeš, ale já si asi koupím pasivní držák od fy Brodit - na Raphaela ho zrovna dali do nabídky. U nás je seženeš u Sunnysoftu a mám s nimi dobrou zkušenost

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » stř zář 03, 2008 16:19

MAO píše:děkuji za odpoved vezmu anglickou a pockam a pka prekucham... :-D a jeste par malych otazek...

1.) Když chci vyndat Micro SD kartu tak stačí jen sundat zadní jryt
nebo se musí i vyndat baterka? Na fotkách to není moc poznat ale doufám
že stačí jen ten kryt...

2.) Co výdrž? Dva a půl dne je slušný a to je při běžným používání
? To mě celkem zajímá :-)

3.) Co grafické ovladče? Nedopadnu jako s Kaiserem?

4.) GPS a jeho chip??? jaky cip tam je a jak je to se slavnou statickou navigaci? :-D
Překucháš ROM? Jsi Cooker? Jestli jo, tak se mi nějak ozvi, začít se hrabat v ROMkách pro Raphaela mě taky čeká :-)
Jinak k tvým otázkám:
1) Ano, stačí jen sundat kryt. Navíc ten nemá magnet, takže se ti telefon nevypne :-)
2) No, to asi leda bys ho nechal ležet na stole :-). Při běžném používání (hraní, SMS, volání, net....) ho ráno v 6 vezmu z nabiječky a večer v 6 už na ní je, protože na mě pípá, že je skoro dead :-(
3) Bohužel náročnější hry jsem zatím nezkoušel, ale myslím, že to bude v pohodě. Jistě to ale nevím.
4) Je tam chip od Qualcommu a k GPS jsem se zatím také nedostal :-(

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » stř zář 03, 2008 16:52

upravování vlastní ROMky je už v dnešní době snadný, takže by to mohl zvládnout snad každý, kdo provádí Unlock :wink:

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř zář 03, 2008 20:03

jemné zásahy nejsou oprabdu nic těžkého jak to má touch pro s informačními ledkami jako má kaiser? velice jsem si na ně navykl...

destrik
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: sob bře 10, 2007 15:01

Příspěvek od destrik » stř zář 03, 2008 21:26

a nejaky navod na kuchtenie rom by nebol?

nicanikdo
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát čer 20, 2008 18:00

Příspěvek od nicanikdo » čtv zář 04, 2008 0:48

dobrej.. povedlo se vám někomu na rafaelu rozdýchat igo nebo navigon?? a pokud ano jaká byla cesta k úspěchu??

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv zář 04, 2008 8:58

destrik: Mrkni na xda-developers ( http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=440 ), tam by mel byt nekde navod, jak vlastni rom uvarit.

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Příspěvek od Nallim » čtv zář 04, 2008 9:18


Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1025
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » čtv zář 04, 2008 10:27

2 MAO: ledky nemá žádné :)

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » čtv zář 04, 2008 10:33

a dava nejak najevo ze ma zmeskanou zpravu nebo hovor? :o)

Uživatelský avatar
Chrono Leggionaire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 167
Registrován: pát srp 25, 2006 11:53
Zařízení: Samsung Galaxy Note 10
Bydliště: Slovácko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chrono Leggionaire » čtv zář 04, 2008 10:33

p.a.Ť.o píše:2 MAO: ledky nemá žádné :)
ale jednu přece jen má:-D


u kamery :grin:

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů