HTC Touch Pro (Raphael), rady, postřehy, poznatky

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Zamčeno
Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

HTC Touch Pro (Raphael), rady, postřehy, poznatky

Příspěvek od Diamant » pát črc 25, 2008 12:05

Pravdepodobne sa jedná o najvydarenejšie PDA na trhu. Otázkou je, kedy by sa mal objaviť v našich končinách? Máte nejaké info?

A taktiež by ma zaujímalo, či neviete niečo viac o rozdieloch oproti Diamondu v zmysle, čo Diamond má a Touch Pro nie. V technických špecifikáciách nie je ani zmienka o magnetom pridržiavanom styluse a pohybovom senzore. Má ich Touch Pro alebo nie?

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát črc 25, 2008 12:09

V ČR druhá polovina srpna.

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pát črc 25, 2008 12:47

To znie zaujímavo! Ja som momentálne majiteľ HP iPAQ, tak neviem, ako to chodí s podporou T9 u HTC. Zvykne byť štandardne aj v SK verzii?

EDIT:
Stále nie sú žiadne nové informácie ohľadom dostupnosti Touch Pro?

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Příspěvek od Nallim » ned srp 10, 2008 17:29

Mluvilo se nejdříve o 4.8. a pak myslím, že to bylo přesunuto na 13.8. tak jsem zvědavý co nám přinese nadcházející týden.

lukas692
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: ned srp 10, 2008 17:31
Bydliště: Sušice

Příspěvek od lukas692 » ned srp 10, 2008 17:34

Na sunnysoftu píšou 34. týden...
Právě řeším dilema zdali koupit ENG verzi nebo čekat až na CZ...:-)

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pon srp 11, 2008 7:57

Ja by som práve CZ verziu nechcel. Ak by bola v ponuke iba CZ, tak by som hľadal cestu, ako to zmeniť na EN.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pon srp 11, 2008 8:10

pokud bude lokalizace již součástí ROM a CZ verze je kvůli tomu zbytečně drazží, ta bych volil ENG

Uživatelský avatar
triball
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob kvě 26, 2007 11:16
Bydliště: Česká Třebová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od triball » pon srp 11, 2008 8:44

já budu jednoznačně volit En verzi :-)

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Příspěvek od Nallim » pon srp 11, 2008 10:04

Jestli jsi už měl v ruce nějaké zařízení s WM, tak myslím, že je CZ verze zbytečná.

Tady je už na skladě:
http://www.purelygadgets.co.uk/showprod ... odid=25097

Už aby byl u nás ;-)

lukas692
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: ned srp 10, 2008 17:31
Bydliště: Sušice

Příspěvek od lukas692 » pon srp 11, 2008 11:29

Tak mám jasno půjdu do EN verze, už aby byl na skladě...

Ještě se zeptám, kde budete Touch Pro kupovat?
Osobně přemýšlím o SunnySoftu

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » pon srp 11, 2008 11:48

Telefonicky jsem ověřoval termín dodání HTC Touch Pro (Raphael) v Sunnysoftu , a bylo mi sděleno že by první dodávka mohla být už tento pátek nejpozději v úterý následujíci týden.

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Příspěvek od Nallim » pon srp 11, 2008 14:08

Tak to je skvělý :-)

Uživatelský avatar
McLaren
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv črc 24, 2008 20:53
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McLaren » pon srp 11, 2008 21:39

Můžu se zeptat proč by ste volili raději EN verzi, v čem je lepší ? díky

Uživatelský avatar
oLDo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: stř čer 27, 2007 0:29
Bydliště: Prievidza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oLDo » pon srp 11, 2008 22:02

ja som nedavno kupil htc touch cruise ale uvazujem ze si touch pro kupim ako vianocny darcek ..velmi sa mi lubi. hlavne qwerty klaveska a vga rozlisenie mi lahodi, co mi na tom mojom chyba. :)

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » pon srp 11, 2008 22:02

CZ casto zbytecne jen brzdi system, na EN si brzy zvynes. Navic rozdil v cene neni nejmensi (vetsinou)

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » úte srp 12, 2008 6:42

A okrem toho mnoho programov je len v EN verzii a tak niečo je CZ a niečo EN, to je nanič. V EN verzii sa beztak dookola opakujú stále tie isté príkazy a hlášky naprieč všetkými aplikáciami, tak aj pre človeka, ktorý angličtinu neovláda to nemôže byť problém sa to naučiť a už nemá problém.

Uživatelský avatar
McLaren
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv črc 24, 2008 20:53
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McLaren » úte srp 12, 2008 8:48

ale když si koupím EN verzi, tak tam češtinu dodatečně stejně mohu nahrát ne ? :) a kdybych potřeboval to dat na záruku, tak tam vrátím EN. Bude to možné ne?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » úte srp 12, 2008 8:56

ano, tak to jde u všech WM zařízeních (pokud na něj existuje čeština, ale na diamonda existuje)

Uživatelský avatar
McLaren
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv črc 24, 2008 20:53
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McLaren » úte srp 12, 2008 19:46


TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: ned črc 10, 2005 11:14
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasNM » úte srp 12, 2008 20:59

McLaren píše:ale když si koupím EN verzi, tak tam češtinu dodatečně stejně mohu nahrát ne ? :) a kdybych potřeboval to dat na záruku, tak tam vrátím EN. Bude to možné ne?
Zmena jazyku prostredia je v podstate aplikacia 3rd strany,cize o zaruku neprides. Teda ak priamo nerobis flash ineho ROM image. V pripade reklamacie spravis hardreset a mas tam to,co je od vyrobcu/predajcu. Inac reklamacia software je zbytocnost,lebo z 99,9% staci hardreset v pripade poruchy software.

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů