★ EnergyROM ★ diskusia

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Uživatelský avatar
Stano
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 102
Registrován: čtv srp 13, 2009 11:35
Zařízení: HTC Desire

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od Stano » stř zář 09, 2009 21:40

Celkom sa čudujem že tak známi a kvalitný ROM od kuchára NRGZ28 nemá vlastné vlákno. Takže je na čase to upraviť.

Osobne som používal Magic (SYS 23001) a súčasne mám Warhawk (23016).

Posledný Energy ROM je Genesis (SYS 23016).


A tu vstupuje dôvod prečo vytváram vlákno o EnergyROMkách.
Warhawk (23016) a najnovší Genesis (SYS 23016) sa zakladajú na rovnakom SYS tj 23016 a nepíše sa a ani nechápem prečo?

-- doplnění předchozího příspěvku (sob zář 12, 2009 19:01) --

Tak a je tu najovšia ROM Genesis (SYS 23016)

vaseks0001
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 218
Registrován: pon črc 06, 2009 14:08
Zařízení: HTC HD2

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od vaseks0001 » úte zář 15, 2009 13:47

Chtel jsem se zeptat je ta romka v cj?? A nebo se da cestina stahnout??

Necituj poslední příspěvky! ziminix

NaTuRaL
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: stř črc 29, 2009 9:53
Zařízení: HTC - DESIRE, TP, Himalaya

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od NaTuRaL » úte zář 15, 2009 15:01

ROM je WWE - tudiz ENG a cestina na win6.5 ma takovy dojem neni a HTC neplanuje upgrade na WM 6.5 pro TOUCH PRO
tak jedine ti zbejva zustat u ENG nebo se naucit varit ROM a udelat ji v CZ
ale jde pocestit TF3D2.1

vaseks0001
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 218
Registrován: pon črc 06, 2009 14:08
Zařízení: HTC HD2

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od vaseks0001 » úte zář 15, 2009 15:10

Aha to je docela blbe ze se na to HTC tak vykaslalo protoze ten novej weindow6.5 vypada dobre ale bes cestiny je to takove divne. prej vysla nova rom pro htc touch pro ale nikde nemohu najit k tomu cz

Necituj poslední příspěvek. ziminix

Uživatelský avatar
Stano
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 102
Registrován: čtv srp 13, 2009 11:35
Zařízení: HTC Desire

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od Stano » úte zář 15, 2009 20:10

Pre oficiálne ROMky čistinu nájdeš na Sunnysoft.cz

davirek
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: čtv úno 05, 2009 15:46
Zařízení: HTC Touch Pro

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od davirek » pon zář 21, 2009 9:30

Taky pouzivam uz delsi dobu Energy rom. Romky teto "znacky" jsu skvele. Vyraznou zmenu a zlepseni jsem poznal u ER Magic. Rychla, usporna na energii. Spoustu novych vychytavek a nove Touch flo 3D
Pouzival jsem nejaky cas ER Genesis. Ale prislo mi, ze je narocnejsi na spotrebu. Ted vysel novy build Genesisu, ale mam problem pri restore pres Spb Backup. Takze jsem se vratil k Magicu

NaTuRaL
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: stř črc 29, 2009 9:53
Zařízení: HTC - DESIRE, TP, Himalaya

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od NaTuRaL » pon zář 21, 2009 10:00

SPB backup nepouzivam vse da vyresit uplne jednoduse * vykopiruj si PIM.VOL,*je kompletni nastaveni lidi i v TF3D* treba na kartu a pak po flashi vrat z5, nebo pouzij Microsoft My Phone a udelej zalohu na microshit server a pak znovu sync - ohledne tech zaloh kontakty, sms, email , obrazky , .... jinak prog bych doporucil instalovat a nebo pokud jsou na karte tak jen vytvorit zastupce do startu

kapi
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon lis 24, 2008 12:20

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od kapi » pon říj 05, 2009 9:50

moc,moc,moc,dekuju,nejak jsem se na to porad necitil,a tak jsem si vcera rekl...tak zksuim tu novou rom a najednou je z meho pomaleho touche,ktery jsem uz malem hodil o zem jak jsem byl z te rychlosti vytoceni opravdu dobry stroj :) dekuju moc

VladimirSE
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 21, 2008 22:30
Zařízení: HTC Desire 8GB

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od VladimirSE » sob říj 10, 2009 19:58

EnergyROM pouzivam uz asi dva mesiace ale stale sa mi nepodarilo vyriesit problem s klavesnicou. Ked chcem pisat cisla, alebo pouzit CapsLock na vysuvnej klavesnici Touch Pro, tak namiesto cisiel sa mi pisu ine znaky a CapsLock funguje ako Shift - teda iba na jedno velke pismeno. Vedeli by ste mi s tym niekto poradit?? dakujem

Uživatelský avatar
Stano
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 102
Registrován: čtv srp 13, 2009 11:35
Zařízení: HTC Desire

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od Stano » sob říj 10, 2009 20:25

Start - Utilities - Keyboard Selector a prepni na Touch Pro Keyboard a reštartuj zariadenie

Mňa by skorej zaujímal prečo mešká nové (novšie) vydanie ROMiek pre Touch PRO ?

Daidalos
smartstar
smartstar
Příspěvky: 923
Registrován: čtv lis 13, 2008 13:57
Zařízení: Xiaomi Mi4
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od Daidalos » sob říj 10, 2009 20:29

Nez si ROM stahnes nejdriv si neco precti o ni.Nevim jakou mas verzi,ale u Genesis je klavesnice defaultne nastavena na HTC fuze,dej start Ulities,Tweaks a Keybord selecto tam vyber Touch pro.Nevim jestli je to u tve stejne,ale u Genesis to tak je

LuCain
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob črc 19, 2008 23:22
Zařízení: Samsung Galaxy S3

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od LuCain » úte říj 13, 2009 21:13

ja pouzival EnergyROM 2 a ted mam 3 Aurora ... po nekolika upravach (tweaks, gps, apod.) jsem celkem spokojeny .. ikdyz start by mohl byt rychlejsi ...

pokud jde o hw klavesnici, tak jsem jeste prehazoval z/y ... staci ve slozce WINDOWS upravit soubor eT9.Raphael.wwe.atnt.kmap.txt

najdete radky:

Kód: Vybrat vše

{Y Y Y 4 4 0x05}
{Z Z Z Z Z 0x13}
prepsat na

Kód: Vybrat vše

{Z Y Y 4 4 0x05}
{Y Z Z Z Z 0x13}
pokud by nefungovalo tak soubory eT9.Raphael.wwe.kmap.txt popripade eT9.Raphael.cz.kmap.txt

BTW: nova ROMka ON AIR |RAPH|ROM|6.5|WWE| ★ EnergyROM 'Photon' (SYS 23016) ★ | Built Oct 13th | Manila 2.1!

VladimirSE
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 21, 2008 22:30
Zařízení: HTC Desire 8GB

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od VladimirSE » čtv říj 15, 2009 7:48

A co takhle http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=536751" onclick="window.open(this.href);return false;

LuCain
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob črc 19, 2008 23:22
Zařízení: Samsung Galaxy S3

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od LuCain » čtv říj 15, 2009 16:31

VladimirSE: ten tvuj prispevek jsem nejak nepochopil ..,

Uživatelský avatar
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 301
Registrován: stř dub 25, 2007 8:48
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Bydliště: Bystřice

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od berczo » pát říj 23, 2009 9:31

Jinak tady má NRGZ28 uploadnuté už i další verze EnergyROMek, jsou to ale asi nějaké testovací bety ....

http://hotfile.com/list/93324/6c95b30

-- doplnění předchozího příspěvku (pát říj 23, 2009 11:46) --

tak tady je vysvětlení přímo z NZRG28 twitteru:

Kód: Vybrat vše

NRGZ28 A whole lot of VGA ROMs are uploading. 23016 is the "usual' build. 23071 is the "fancy" build... And 21864 is the "fast and stable" build.
Hmm ... čekám až se nabije baterka a jdu tam narvat hned ten build 21864 - miluju "fast and stable" verze :-D

Uživatelský avatar
Stano
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 102
Registrován: čtv srp 13, 2009 11:35
Zařízení: HTC Desire

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od Stano » stř říj 28, 2009 20:56

Skúšal niekto nový EnergyROM 'Photon' 23081?

Nahodil som ho a mal by som pár otázok :???:
// edit

tak po troch dňoch používanie môžem konštatovať zvýšenie výdrže, a to viac ako dvojnásobné !!!

predtým mi vydržal zariadenie deň max deň a pól teraz bez problémov dva dni a v tretí deň ešte stále mám plných 30%

len dúfam že to nebude len môj subjektívni dojem

Uživatelský avatar
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 301
Registrován: stř dub 25, 2007 8:48
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Bydliště: Bystřice

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od berczo » stř říj 28, 2009 22:00

Ahoj Stano, jakou používáš verzi Radio Romky?

Uživatelský avatar
Stano
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 102
Registrován: čtv srp 13, 2009 11:35
Zařízení: HTC Desire

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od Stano » stř říj 28, 2009 23:31

Radio version: 1.14.25.05

Uživatelský avatar
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 301
Registrován: stř dub 25, 2007 8:48
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Bydliště: Bystřice

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od berczo » čtv říj 29, 2009 9:47

A ten build je z 25.10 nebo ze včerejška ? Tzn. 28.10 ?

Uživatelský avatar
Stano
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 102
Registrován: čtv srp 13, 2009 11:35
Zařízení: HTC Desire

★ EnergyROM ★ diskusia

Příspěvek od Stano » čtv říj 29, 2009 11:52

Sťahoval a flashoval som v nedeľu tj. pravdepodobne ten z 25.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti