Aku ROM preferujete, a preco?

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Odpovědět
Uživatelský avatar
sclavux
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte bře 10, 2009 21:26
Zařízení: HTC Touch Pro

Aku ROM preferujete, a preco?

Příspěvek od sclavux » čtv bře 26, 2009 9:45

zdravim vas,
chcem sa opytat aku ROM preferujete, a preco prave tu co mate?
rozmyslam ze skusim daku neoficialnu, len neviem sa rozhodnut, pozeram xda-dev. forum a neviem sa rozhodnut:)
dakujem:)

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Aku ROM preferujete, a preco?

Příspěvek od ziminix » čtv bře 26, 2009 13:06

Když jsem měl Rafaela, tak mi nejvíc vyhovovala ROM od Lantise. A to hlavně díky minimu nepotřebných věcí a také možnosti přemapovat si SMS/MMS a Messaging tlačítka díky použitému AT&T buildu - ale nevím jak je to u novějších verzí.

Uživatelský avatar
sclavux
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte bře 10, 2009 21:26
Zařízení: HTC Touch Pro

Aku ROM preferujete, a preco?

Příspěvek od sclavux » pát dub 10, 2009 15:05

uz druhy tyzden mam EnergyROM Series 2.0 21042, a uplna spokojnost:), ovela stabilnejsia ako officialna ROM, a za cely ten cas som musel resetovat len 3 krat:) a aj nove TD3D je fajn :)

Pockmat
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: stř dub 01, 2009 16:20
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Brno

Aku ROM preferujete, a preco?

Příspěvek od Pockmat » ned kvě 24, 2009 16:03

Zdravím Vás, chtěl bych si nainstalovat novou ROM, ale chtěl bych v češtině. Nedoporučíte mně něco?
Jinak, kdy bude nějaká ROM s Windows Mobile 6.5?

Uživatelský avatar
Egon
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: sob zář 22, 2007 13:28
Zařízení: Motorola Defy+

Aku ROM preferujete, a preco?

Příspěvek od Egon » pon kvě 25, 2009 6:59

Zkus TitanROM. :wink:

smrada
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon pro 15, 2008 18:49
Zařízení: Vario IV, Compact IV

Aku ROM preferujete, a preco?

Příspěvek od smrada » pon kvě 25, 2009 8:06

Vcera jsem vymenil Elite ROM RC4 za EnergyROM verze 3.x. Elite fungovala, ale po uprave databaze pocasi padalo TouchFLO. Jedna se o W 6.5 a jsou stabilni, rychle, zadny problem. Jen je potreba prenastavit klavesnici (je tam na to programek). Pocasi uz zkouset predelavat nebudu, protoze uz nechci delat dalsi HR.

Pockmat
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: stř dub 01, 2009 16:20
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Brno

Aku ROM preferujete, a preco?

Příspěvek od Pockmat » ned čer 07, 2009 15:58

No jo, kdybych si chtěl nainstalovat novou ROM od HTC, tak ta není v češtině. Kdybych si tam nainstaloval češtinu Sunnysoft InterWrite 9.5, kterou mám origoš teďka, tak ji nebudu mít registrovanou. Jak to udělat? Psal jsem na podporu Sunnysoftu a ty mně řekli, že ta lokalizace se vztahuje jen k té ROM, kterou tam mám teď a přenosná není.
Ještě jeden dotaz: jde nějak zálohovat současnou ROM s nastavením, kdybych se k ni někdy chtěl vrátit?
A poslední: kdybych si nainstaloval novou ROM, jak mám přenést kontakty z HTC ze současné ROM?

Předem díky! :-)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti