Android pre HTC touch Pro

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Uživatelský avatar
davidee
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv kvě 06, 2010 9:52
Zařízení: nokia

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od davidee » čtv kvě 06, 2010 9:57

Ahojte!

Dá sa linux nainstalovat na HTC fón?
diky

VladimirSE
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 21, 2008 22:30
Zařízení: HTC Desire 8GB

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od VladimirSE » pon črc 05, 2010 15:37

Tak posledna verzia slape ako hodinky - teda zatial. Len ma stve jedna vec, a to, ze kazdy den pri vacsej zatazi musim nabijat pomaly aj dva krat denne. Som skusal povypinat automaticke aktualizacie, ale aj tak.
Dalsou dilemou je, ze v pravidelnych intervaloch mi stale blika stredove tlacikto i napriek tomu, ze nemam neprijaty hovor alebo SMS. Neviete poradit, ako by som to vypol???
2. nejdu mi prijimat MMS. Odosielat som zatial neskusal, ale pri prijimmani mi pride SMS, pri ktorej je moznost download, ked ju dam stiahnut, tak nic sa neudeje. Co s tym???
To by bolo na teraz asi aj dost. Dakujem vam za rady.

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od matoman » pon črc 05, 2010 15:54

A tie mms ti prisli ked si bol pod WM, ak ti pride len sms, mozno ich nemas povolene u operatora, ak ano tak to treba len nastavit :)

VladimirSE
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 21, 2008 22:30
Zařízení: HTC Desire 8GB

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od VladimirSE » pon črc 05, 2010 15:59

pod WM mi chodili v pohode, cize nastavene u operatora ich mam. a ta co mi prisla len sms, tak ta prisla uz pod androidom.
tak a asi som to zakrikol. lebo teraz som isiel volat a Raphael totalne nereagoval na nic, spravil to len reset.

Pavecek
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob říj 30, 2010 7:47
Zařízení: HTC

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od Pavecek » pát črc 22, 2011 19:38

Brej den.Zajímalo by mne jestli už někomu funguje FOTO.mě tedy ne,sháním nějaké info jak to zprovoznit.
Víte nějaké vychytávky jak to zprovoznit?

freebee
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned led 01, 2012 11:42
Zařízení: HTC Desire S

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od freebee » ned led 01, 2012 11:50

ZDravím,

stahnul jsem si do sveho HTC Touch pro tenhle Bundle http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1171070 Android bezi v pohode...ale potreboval bych poradit, jestli jde nahrat jako klasicka ROM a ne jen jako aplikaci pres HAret.exe? je nekde nejaky navod..nebo tak??

predem diky

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od Libor » stř led 04, 2012 16:06

Pro TP NAND verze Andoida neexistuje asi jediný je pouze pro HD2:-)

S4crifice
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: ned pro 20, 2009 14:14
Zařízení: Xiaomi Redmi 1S + CM 11/12
Kontaktovat uživatele:

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od S4crifice » pon črc 16, 2012 14:02

Zdravím,
tak se v práci nudím a rád bych do Raphaela Androida ...
Našel jsem zajímavé stránky neopeek a rád bych se vás zeptal, jestli někdo nezkoušel Android touto metodou.
http://www.neopeek.com/viewtopic.php?f=14&t=6630" onclick="window.open(this.href);return false;

Přes Haret jsem spustil CWM, nainstaloval ROM i GAPPS, resetoval telefon, jak je psáno v návodu, poté opět spustím Haret, ale žádný systém nenaběhne, místo toho to dělá jakési výpočty, které vždy končí R5:00000000 R4:00000000, nechal jsem to běžet hodinu v kuse, ale výsledek žádný.

Věděl by někdo, co s tím? :)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti