Android pre HTC touch Pro

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
duuri
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř říj 17, 2007 10:24
Kontaktovat uživatele:

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od duuri » čtv led 22, 2009 13:18

android je dostupny aj pre HTC touch pro :) kto chce moze skusit:
http://connect-utb.com/index.php?option ... ry&catid=4
a tu je aj novod a popis pre kompilaciu vlastneho :
http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... phaelLinux

vsetky subory zo balika treba nahrat na kartu do adresara tmp a resetnut telfon a potom spustit haret :)

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od Nallim » čtv led 22, 2009 19:13

Tak už někdo zkoušel?

duuri
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř říj 17, 2007 10:24
Kontaktovat uživatele:

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od duuri » úte led 27, 2009 14:55

no ja to mam nahodene jes to skor zabavka :) nefunguje vsetko ale kazdym buildom sa to zlepsuje:) uz ide aj hw klavesnica..len je to stale trosku pomale pretoze neni ovladac na akcelerator

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od Luboš Klicpouch » stř úno 25, 2009 11:04

Tak jsem taky zkusil a ta poslední verze 20090219 je horší než verze 20090203 :) Na poslední verzi nejde paměťová karta. Je to opravdu ještě pomalé a nevyladěné, ale doufám, že se to změní, jelikož bych klidně tenhle system používal. Kdyby vyšla romka přímo s tímhle, nezlobil bych se.

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od Luboš Klicpouch » stř dub 15, 2009 15:16

Běží někomu poslední android? Mě ani nenabootuje. V půlce se to kousne a pomůže jen SR.

duuri
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř říj 17, 2007 10:24
Kontaktovat uživatele:

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od duuri » čtv dub 16, 2009 10:30

ahoj verzia s 7 aprila nejde ani mne ale s 6 ide v pohode:)
edit: a pozeram ze je tam build zo vcera:)

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od Luboš Klicpouch » čtv dub 23, 2009 14:56

To by mě zajímalo kde? Poslední build pro RAPH100 je tam z unora. Dej link prosím.

duuri
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř říj 17, 2007 10:24
Kontaktovat uživatele:

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od duuri » čtv dub 23, 2009 15:50


Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od Luboš Klicpouch » pon dub 27, 2009 13:54

Tak jdu zkusit dnešní build..

Tak bohužel mi tam nejde žádnej..

EDIT: Tak jde... Jen jsem si nevšiml těch DEFAULT.TXT... který je tam i pro RAPH

btm
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř čer 03, 2009 7:08
Zařízení: htc touch pro 2

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od btm » stř čer 03, 2009 7:10

Dobry den. Rozmyslam nad kupou HTC touch pro 2 s tym ze chcel by som v buducnosti mat v nom Android. Myslite ze je mozne ze do pol roka bude plne funkncy android pre tento telefon? Nieje tam nejakjy hardwarovy rozdiel medzi android a wm telefonnmi co sposobi ze android na pro dvojke nikdy nebude tak dobre bezat ako na android telefonoch? Dakujem

Uživatelský avatar
mitman
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob pro 20, 2008 22:45
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od mitman » ned led 24, 2010 22:58

Tak koukám že to tu nějak umřelo, tak to trošku oživíme:
Funguje:
Touchscreen
Vibration
Capacitive Buttons and Navigation wheel ( ujistěte se že ovladání je suché a čisté)
Keyboard
Radio
Brightness Control
GPRS (thanks Phhusson )
Microphone works
Charging (phhusson )
Market
Sound
debugging breathing led for sleep mode: kontrola, že váš telefon je v režimu deep sleep
Wifi: sem tam se sekne, ale funguje =) kontrétně na RAPH100 bez problémů
Gsensor
Power collapse
Proximity sensor
ramzswap
idle sleep mode
deep sleep
Accelerometer fix
sms fix ( thanks phhusson )
Android system wide Mic support. Eg: Voice dialer funguje. pozor: Musíte nejdřív zavolat, nebo přehrát zvuk, než bude fungovat pro programy

Stále nefunguje:
Bluetooth ftp
Bluetooth: Headset
Camera/videorecord
GPS
opengles

Odkazy:

XDAndroid Eclair 2.0.1(Aktuální informace):
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=601751

Popřípadě (Buildy):
http://www.connect-utb.com/index.php?op ... blackstone

zImage a moduly zde (autobuild):
http://glemsom.anapnea.net/android/htc-msm-android/

Nebo přímo můžete stahovat poslední build zde :
http://htcandroid.xland.cz/XDANDROID.24.01.10.7z

Nový system.sqsh (25.01.2010)+(nezapomente prejmenovat na system.sqsh) :
http://htcandroid.xland.cz/system_core_readded.sqsh

Qeds
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned bře 28, 2010 12:36
Zařízení: HTC Touch Pro

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od Qeds » ned bře 28, 2010 12:39

Caute, pls chtel bych se zeptat... mam HTC Touch Pro a hodil jsem do nej ten android, ale nejdou mi stahovat zadne veci z marketu... porad to pise zacina stahovani a nic.. pls poradte. Diky :)

Uživatelský avatar
mitman
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob pro 20, 2008 22:45
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od mitman » ned bře 28, 2010 12:48

je to bug, staci stahnout novou verzi ;o) http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=609" onclick="window.open(this.href);return false;
tam uz si vyberes jestli chces eclaira a nebo espresso ;o)

Qeds
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned bře 28, 2010 12:36
Zařízení: HTC Touch Pro

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od Qeds » ned bře 28, 2010 18:21

no ja jsem stahl XDANDROID.01.03.10 a zkopiroval jsem tam ten startup.txt a nejdou mi stahovat veci z marketu. Mohl bych poprosit, jestli bys byl tak hodny a dal mi sem linky primo na stazeni a co stim ? Ja OS v mobilu menim poprve tak nevim. Dik moc :)

jiri.k
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob bře 27, 2010 16:18
Zařízení: HTC

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od jiri.k » ned bře 28, 2010 19:12

Zdravim vsechny, potreboval bych poradit. Na displeji htc touch pro na horni liste mam: nabidka start(vlevo), pak mezera, pak JEDNICKA, pak ecko, pak baterie a seznam.
Ecko myslim rika, ze je k dispozici sit, mam ji vypnutou.ALE CO ZNAMENA TA JEDNICKA?? NIKDE O TOM NEMUZU NIC NAJIT, NEVITE CO TO JE?

Moc diky za radu.
Jiri

NaTuRaL
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: stř črc 29, 2009 9:53
Zařízení: HTC - DESIRE, TP, Himalaya

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od NaTuRaL » pon bře 29, 2010 7:51

1 znamena prvni linka u vodafonu - zadny jiny operator to nema

jiri.k
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob bře 27, 2010 16:18
Zařízení: HTC

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od jiri.k » pon bře 29, 2010 18:01

Díky, jen pro me natvrdle, to je tedy tarif u Vodafone, nebo ze tohle je moje prvni cislo u Vodafonu, ci jeste neco jineho??

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od Libor » úte bře 30, 2010 21:15

Neé to neznamená že máš prvé číslo u vodafonu an tarif ale to že si můžeš po domluvě s operátorem rozdělit číslo jakoby na dvě 1 se mi dovolají všici a aj já mohu vše(volat,smskovat,atd.)a na 2 si můžeš zvolit kdo se ti dovolá atd.a také komu se dovoláš ty.
Nevím jak je to v dnešní době aktuální ale podle mého je to už zbytečnost pro normálního uživatele,chvilku jsem to viužíval že jsem měl na lince2 skryté číslo všem a když mi někdo chtěl vtu chvíli volat tak že volané číslo neexistuje ale už se asi za to platí..
Neřeš linky nechej 1 a to je nejlepší když se vše ostatní dá nastavit v telefonu už nepotřebuješ nic od operátora.
mohl bys to ale viužít třebas v zahraničí :tlem:
(vlevo hore start-aktivní linka č1-poté G_E_3G To je označení připojení to už snad znáš(GPRS_EDGE_NO A 3G je jasné né?)
Tu už dost sem patří Android. :wink:

jiri.k
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob bře 27, 2010 16:18
Zařízení: HTC

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od jiri.k » čtv dub 01, 2010 16:19

dík moc :tlem:

Qeds
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned bře 28, 2010 12:36
Zařízení: HTC Touch Pro

Android pre HTC touch Pro

Příspěvek od Qeds » čtv dub 08, 2010 20:52

Tak uz mi jdou stahovat veci z android marketu, ale jenom ve skole... doma to porad pise jenom zacina stahovani a nic... prosim vas jestli byste nekdo nemohl poradit jak treba prenastavit Wi-Fi nebo neco... jinak net mi jde pres wi-fi v pohode... predem dekuji za odpoved :-)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti