Ono jde o to, co kdo od TouchPro čeká.honzasevcik wrote:Jak jsem si tak ale pročetl skoro celou tuhle diskuzi a čtu o tom nepřeberném množství chyb, začínám mít strach že telefon nikdy nebude pracovat na 100%. Jak to tedy doopravdy je? Jste s ním spokojeni?
Já jsem s ním RELATIVNĚ spokojen.
Ta relativita spočívá v tom, že jej mám jako služební, tudíž mě nestál ani korunu a navigace v něm je fajn.
Ovšem kdybych ho měl koupit za svoje a dát za něj 15 litrů, tak bych byl pěkně nas.ranej. A to proto, že mi vadí MIZERNÝ FOŤÁK A MIZERNÉ NATÁČENÍ VIDEA a NEOHRABANÉ OVLÁDÁNÍ foťáku a natáčení videa, MIZERNÉ REPRÁKY a NESMYSLNÉ OVLÁDÁNÍ RÁDIA a ČASTÉ NĚKOLIKAVTEŘINOVÉ PRODLEVY když zadám nějaký pokyn, tak než se pokyn provede.
A taky nutnost ho občas MĚKCE RESTARTOVAT, aby začal fungovat normálně, protože se začne chovat podivně zrovna, KDYŽ SE TO NEJMÍŇ HODÍ.
Naposled mě to vytočilo před pár dny na horách, když jsem nebyl schopen ze všech výše uvedených důvodů natočit synka na lyžích na vleku. Nakonec jsem si od manželky půjčil tři roky starou Nokii, kde je na foťák SAMOSTATNÉ tlačítko, které reaguje HNED a FUNGUJE a i kvalita videa je LEPŠÍ. Ufff.
Ale zase S NAVIGACÍ (mám v něm poslední iGO) jsem v autě naprosto SPOKOJEN, na to je to ZLATÝ.
Reproduktor je taky MIZERNEJ, je to chrastítko, na rozdíl od staré Nokie jej na hlasitý hovor nerad používám, protože hlasitý hovor je skoro nad jeho síly, hlasitý hovor dost zkresluje. Navíc mám při hlasitých hovorech pocit, že se tam zatahují jakási milivteřinová zpoždění či mikrovýpadky, které jsem u staré Nokie nepozoroval. Na staré Nokii mi prostě hlasitý hovor běží hladce v "real-time", tady mi na tom pořád něco tak nějak nesedí, těžko se to popisuje.
Dále jsem na TouchPro přestal poslouchat přes sluchátka rádio. Na Nokii jsem na to byl zvyklý, cestou do práce a z práce. Na TouchPro to prakticky není možné, protože sluchátka jsou NEOHRABANÁ, NEMAJÍ na sobě REGULACI HLASITOSTI a PŘEPÍNÁNÍ STANIC (jako měla moje Nokia) a lovit mobil z kapsy kvůli přepnutí stanice či změně hlasitosti je O NIČEM. Zato je na sluchátkách nesmyslné tlačítko, které po stisku začne vytáčet nějaké telefonní číslo.
A taky je NIC MOC vyřešené VYHLEDÁVÁNÍ v kontaktech a vytáčení čísel, protože to vyžaduje zvýšené mentální úsilí, abych omylem nevytočil nějaké jiné číslo při hledání, než chci, protože šoupání prstu po obrazovce se prostě špatně interpretuje. Já třeba chci jen zastavit rolování nebo chytit a posunout text a ono to začne vytáčet číslo...
Kdybych to TouchPro koupil za svoje, tak bych to takhle asi naplno nenapsal, protože bych si ty utracené peníze sám před sebou nejspíš omlouval, ale jelikož jsem od cenových otázek oproštěn, tak prostě co se mi nelíbí, to se mi nelíbí a to tady píšu.
Na druhou stranu netuším, zda jiné mobily na tom jsou líp.
Ovšem vzhledem k tomu, kolik let se už mobily vyrábějí, tak mě ti výrobci trochu začínají točit, že nechtějí vyrobit a prodávat něco, co opravdu funguje tak, jak by člověk přirozeně očekával.