Worms world party

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Odpovědět
Uživatelský avatar
sugi
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv čer 16, 2005 17:45
Bydliště: ostrava

Worms world party

Příspěvek od sugi » ned črc 10, 2005 11:20

Nevi nekdo jestli jde hrat pres infrak??? A jestli jo tak jak??

Uživatelský avatar
Radek Mikudík
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: sob čer 18, 2005 11:08

Příspěvek od Radek Mikudík » ned črc 10, 2005 13:34

Tuto hru (a ani zadnou jinou) si pres Infra v multiplayeru nezahrajete. Jedinou moznosti multiplayeru je pres BT.

Uživatelský avatar
sugi
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv čer 16, 2005 17:45
Bydliště: ostrava

Příspěvek od sugi » ned črc 10, 2005 15:26

:cry: skoda :cry:

Uživatelský avatar
Radek Mikudík
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: sob čer 18, 2005 11:08

Příspěvek od Radek Mikudík » ned črc 10, 2005 15:50

njn, nezbývá než našetřit a poohlédnout se po smartphonu, který disponuje technologií Bluetooth :grin: Třeba taková MPx220...

Uživatelský avatar
sugi
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv čer 16, 2005 17:45
Bydliště: ostrava

Příspěvek od sugi » ned črc 10, 2005 15:57

Ted sem si mpx200 koupil takze si jeste pockam.. :cry:

Uživatelský avatar
Radek Mikudík
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: sob čer 18, 2005 11:08

Příspěvek od Radek Mikudík » ned črc 10, 2005 16:02

sugi píše:Ted sem si mpx200 koupil takze si jeste pockam.. :cry:
AA,tak to je jiná. Tak v tom případě počkej déle a pořiď něco lepšího. přechod z MPx200 na 220ku nemá příliš význam. Moc nového totiž oproti svému předchůdci nenabídne, navíc ta cena. Pokud se dostane řekněme do roku na rozumnou cenu, kolem 6000 Kč, nebylo by to špatné :grin:

Uživatelský avatar
sugi
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv čer 16, 2005 17:45
Bydliště: ostrava

Příspěvek od sugi » ned črc 10, 2005 16:22

Ja stejne minimalne rok jeste na novy mobil pockam.
Ale rozhodne si budu kupovat smartphone.

Uživatelský avatar
B@st@rRRd
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát črc 15, 2005 10:13

Příspěvek od B@st@rRRd » pon črc 25, 2005 12:10

Radek Mikudík píše:
sugi píše:Ted sem si mpx200 koupil takze si jeste pockam.. :cry:
AA,tak to je jiná. Tak v tom případě počkej déle a pořiď něco lepšího. přechod z MPx200 na 220ku nemá příliš význam. Moc nového totiž oproti svému předchůdci nenabídne, navíc ta cena. Pokud se dostane řekněme do roku na rozumnou cenu, kolem 6000 Kč, nebylo by to špatné :grin:
nabídne o dost vice teda podle meho nazoru je to 2x tak lepsí jak mpx220 je to nářez baterka tri dny no problem, media player hraje v lepsí kvalite a s basama nez pocket music, uzasná rychlost instalace zadné zdrzování a hlavně wm2005

Uživatelský avatar
Radek Mikudík
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: sob čer 18, 2005 11:08

Příspěvek od Radek Mikudík » pon črc 25, 2005 15:30

B@st@rRRd píše:nabídne o dost vice teda podle meho nazoru je to 2x tak lepsí jak mpx220 je to nářez baterka tri dny no problem, media player hraje v lepsí kvalite a s basama nez pocket music, uzasná rychlost instalace zadné zdrzování a hlavně wm2005
tak nabízí rychlejší, 200MHz procesor a více paměti (díky tomu bude samozřejmě práce s telefonem rychlejší), novější WM 2003SE, lepší výdrž baterky, BT, atd. - je toho docela dost, to je pravda. stejně při současné ceně MPx 220 se přechod z MPx 200 nevyplatí, toť můj názor :wink:

HellAngel
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: ned črc 03, 2005 12:14
Zařízení: HTC Tytn II

Příspěvek od HellAngel » stř črc 27, 2005 20:45

tak nabízí rychlejší, 200MHz procesor a více paměti (díky tomu bude samozřejmě práce s telefonem rychlejší), novější WM 2003SE, lepší výdrž baterky, BT, atd. - je toho docela dost, to je pravda. stejně při současné ceně MPx 220 se přechod z MPx 200 nevyplatí, toť můj názor :wink:[/quote]

davam za pravdu, pomer, cena vykon vyhrava jednoznacne mpx 200 nad 220, a ten rozdiel fakt nie je az taky obrovsky, a ak je niekto novacik so smartami tak to bahate staci... :wink:

shorty
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř kvě 31, 2006 21:07

Příspěvek od shorty » ned črc 16, 2006 19:33

Radek Mikudík píše:Tuto hru (a ani zadnou jinou) si pres Infra v multiplayeru nezahrajete. Jedinou moznosti multiplayeru je pres BT.
Blbost pomatuju si jak muj kamos hral hada po infru ---- pravda ten telefon uz byl starsiiii :-D :-D :-D (nokia **** - monodisplay BT a IrDa)

Honza
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon úno 13, 2006 21:22

Příspěvek od Honza » ned črc 16, 2006 21:04

Jo to je pravda!!Stary čb nokie to uměly!!

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned črc 16, 2006 21:41

ano, stare nokie ano, ale zde se bavime o Windows Mobile, a tady to, jak napsal Radek, nejde !

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » pon pro 18, 2006 21:16

Nevite nekdo prosim kde si wormsy stahnu(plnou verzi)

Edit: Precti si prosim pravidla fora, nez se nastvu! Jiri Halek

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti