worms

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » úte čer 05, 2007 14:42

Skus to normalně čtyř směrým tlačítkem :-)
Tím mě to na všech zařízeních šlo!

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » úte čer 05, 2007 17:18

myslím, že to bude v nastavení hry :lol: pač asi nemáš zapnuto popocházení wormsíků :lol: stačí zakřížkovat tu kotvu :wink:

brade
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned kvě 06, 2007 12:24
Bydliště: Podkrkonoší

Příspěvek od brade » pát čer 08, 2007 10:49

jojo mas pravdu :o) nebudou nejaky mapy? tyhle jsou silene maly :((

timid
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř čer 13, 2007 10:13

Příspěvek od timid » stř čer 13, 2007 10:15

pomozte niekto :)
mam HP iPaq rx 3715 (400mhz 128/64). Vela ramky volnej, ale ked spustim hru, tak sa spusti 'Light Simulator' a nic sa nedeje.

neviete niekto co s tym?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » stř čer 13, 2007 14:07

A jiný wormsy (třeba 3D) nejsou?

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » stř čer 13, 2007 16:52

timid: Todle ja klasický problém setkal se stím snad každý! :twisted:
Skus to přeinstalovat... nebo instalovat přímo do PDA nebo kartu musíš zkoušet :-)

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » stř čer 13, 2007 17:23

dyžtak skus HR nebo novou RUM, dyžtak sežeň jinou hru :lol:

FildaS
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř dub 04, 2007 20:02

Příspěvek od FildaS » stř črc 11, 2007 18:51

hm.... ja to na mým compactu stahnul a jede to pohodička to demíčko a myslím že s tou jednou mapou to jde změnit v nastavení zkoušel sem i demo a to mě taky měnilo samo mapy takže nevím jestli to není v nastavení

Domm16
varování
varování
Příspěvky: 1
Registrován: pon črc 23, 2007 11:53
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Domm16 » stř črc 25, 2007 7:33

mam dojem ze s tim warezem je to krapet prehnany :???: :???: :???:

Fawkes
varování
varování
Příspěvky: 10
Registrován: pon črc 23, 2007 16:28
Bydliště: Povrly

Příspěvek od Fawkes » pát srp 24, 2007 15:45

Worms jj to je klasika parim furt :D

SLT
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte říj 16, 2007 12:51
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SLT » pát říj 19, 2007 7:29

Zd@rec, wormsy vypadaj pěkně akorát nemůžu zjistit čím nebo jak se střílí...mám mio a701. Dikes za rady :wink:

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » pát říj 19, 2007 15:00

Kukni do nastavení máš tam ovládání!
Zaleží jen na tobě jak si to nastavíš :lol:

Uživatelský avatar
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 352
Registrován: sob zář 17, 2005 19:11
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kato » pát říj 19, 2007 17:20

4SLT: Zkus proste pomackat vsechny HW klavesy.. snad to nejaka bude

4Kapu: nevim, kolik ma MIO A701 HW klaves. Klidne je mozne, ze malo a Wormsy si tak proste nezahraje.. To se mi stalo u nejakeho Aceru (tusim N30, ktery nemel joystick)

SLT
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte říj 16, 2007 12:51
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SLT » sob říj 20, 2007 19:07

Tak jsem to nastavil v nastavení....musel sem to dát na klávesu foťáku....ale hlavně že můžu hrát....dikes :wink:

antonio22
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv říj 16, 2008 23:30

Příspěvek od antonio22 » stř říj 22, 2008 19:42

tak to je děs...stáhl sem si trial verzi a hned při prvním spuštění mi to napsalo expired/vypršela licence :evil:

Gwaihir
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte dub 22, 2008 12:13
Zařízení: LG G2, Nexus 7
Bydliště: Brno

Příspěvek od Gwaihir » stř říj 22, 2008 20:16

A to si stezujes jen tak nebo chces poradit? Protoze kdyby si chtel poradit, tak se doufam zeptas jinak a trochu popises problem. Protoze nefunguje mi hra, co sem nekde stahl na svoje zarizeni je fakt peknej dotaz. Odpoved by mohla byt .... 42 :twisted:

//Necituj posledni příspěvek, tslany

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti