worms

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
danpes

worms

Příspěvek od danpes » ned pro 04, 2005 9:40

prosím vás nevíte kde se dá stáhnout worms world party?hledám to všude a nemůžu to nikde najít.předem dděkuji

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned pro 04, 2005 17:27

Co treba Google a Hledat ?

Demoverze pro PocketPC: http://www.jamdat.com/JamdatWeb/Catalog ... duct-23282

Demoverze pro Smartphone: http://www.smartphone.net/software_detail.asp?id=679

;-)

Kuca
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát dub 14, 2006 11:05
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuca » pát dub 14, 2006 11:08

Dají s hrát v multiplayeru? potřebuju nějaký wormse který jdou hrát přes bluetooth.Díík
:wink:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte dub 18, 2006 19:37

pres bluetooth Wormsy nejdou, jedine vice hracu na jednom zarizeni. Vyzkousej Snails, ale take si u nich nejsem jisty, zda jdou pres BT.

vasco
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte kvě 09, 2006 17:16
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasco » úte kvě 09, 2006 17:21

Jak moc náročná na paměť je plná verze?

Uživatelský avatar
M!rage
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát kvě 05, 2006 12:11
Bydliště: Brno - Líšeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M!rage » stř kvě 10, 2006 11:55

vasco píše:Jak moc náročná na paměť je plná verze?
no wormsy berou celkem dost pameti ale da se to prezit ;-)

Jakub Krieger
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát srp 11, 2006 14:35
Bydliště: Rakovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub Krieger » pát srp 11, 2006 14:39

čau, nemáte někdo plnou verzi worms? jestli ano, mohli byste mi ji poslat na e-mail Kubajzen@seznam.cz (nebo třeba link)
dík moc;)

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 223
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Příspěvek od Jiří Hálek » pát srp 11, 2006 14:43

Wormsici nejsou free a pokud si si cetl pravidla, tak vis ze zadne zminky o warezu tu netrpime! Ber to jako prvni a posledni varovani!!!!! :twisted:

Cz/Ru
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon zář 25, 2006 6:24
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cz/Ru » pon zář 25, 2006 13:54

. Je normální že mám ve wormsech jen jednu mapu?

Uživatelský avatar
Xtriny
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned lis 20, 2005 18:23

Příspěvek od Xtriny » pon zář 25, 2006 13:58

Cz/Ru píše:. Je normální že mám ve wormsech jen jednu mapu?
Mno to nevim. Ja mam plnou verzi a mapy se mi meni.

Bobroněnko
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: ned čer 25, 2006 11:33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobroněnko » pon zář 25, 2006 15:10

nápodobně, normální to určitě není.

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » pon pro 18, 2006 20:40

Prosimvas Wormse sem sehnal jen demo a chtel bych plnou verzi nevite kde ji sehnat?????

Uživatelský avatar
atomion
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 124
Registrován: ned říj 01, 2006 17:21
Zařízení: HTC Desire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od atomion » pon pro 18, 2006 21:01

Že by ... koupit.? ;-)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte pro 19, 2006 8:48

Gangsta píše:Prosimvas Wormse sem sehnal jen demo a chtel bych plnou verzi nevite kde ji sehnat?????
Chlape ses tady novej, a uz celkem dost videt ! Priste si radeji precti pravidla fora, pak by si vedel, ze sem warez nepatri, tak na to bacha!

FildaS
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř dub 04, 2007 20:02

Příspěvek od FildaS » stř dub 04, 2007 20:25

čaute prosím vás mám MDa compacta ne a když třeba stáhnu wormy to demo z těch odkazů tady tak když to skopčím do compacta tak mi to hlásí že to není platné pro PPC co stím mám dělat není to chyba v té hře nebo ve mě ještě nemám zkušenosti s MDA prosím o radu

dck
VIP
VIP
Příspěvky: 120
Registrován: pon črc 17, 2006 6:30

Příspěvek od dck » stř dub 04, 2007 20:54

fildo, exe soubory spoustis v PC, cab soubory v Pocket Pc. Nejdriv se ujisti o pripone souboru instalace a podle toho spust na danem zarizeni
Jiří Hrma píše:
Gangsta píše:nevite kde ji sehnat?????
sem warez nepatri, tak na to bacha!
jirko, od kdy je "sehnat" synonymum k "warez"? Prirozene si uvedomuju ze zijeme v Ceske republice.. ale tak co kdyby.. :)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř dub 04, 2007 21:46

dck: Pokud si prectes i starsi Gangstovi prispevky, tak ti hned dojde jak to myslel :-D

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1022
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » čtv dub 05, 2007 10:03

1) Dívej připoj MDA přez activesinc a pak na PC rozbal ty wormsy a najdi tam soubor z koncovkou EXE.
2) Klikni dvakrát na ten soubor EXE. pak se proklikej až do konce na PC ti tp bude ukazovat že se instaluje! Pak se to na PC dokončí tyx odklikneš dokončit a na PDA ti poběží instalace, necháš doinstalovat!
3) Dáš start programy Games (hry), klikneš na worms a paříš :)

Dyětak když seš novej tak se kukni do začínáme tam je to myslim popsané!!!

A ještě jedna rada kdyby to mělo koncovku CAB. tak to nakopíruješ na PDA v PDA to najdeš třeba přez File Explorer klikneš na to a ono se to nainstaluje!

FildaS
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř dub 04, 2007 20:02

Příspěvek od FildaS » čtv dub 12, 2007 20:12

díky všem za pomoc jen jo stahl jsem jelo to už jsem na všechno přišel jen jsem stáhnul demo které se blokne hned po jedné hře :) ael nevadí alespoň už vím jak se instalujou hry a tak tak díky

brade
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned kvě 06, 2007 12:24
Bydliště: Podkrkonoší

Příspěvek od brade » úte čer 05, 2007 13:39

Lidičky mam MDA VARIO... nevíte jak nastavit ovládání? Nejde mi vůbec hýbat wormíkama a když se podívám do wormopedie, je tam ovládání na "D-PAD/BUTTON" nastaveno "LEFT - RIGHT". Jenže to je hezké, když se pouze otočí na druhou stranu. Nevíte někdo co s tím?

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti