Emulator PSX

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kott02
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: úte úno 19, 2008 19:30
Zařízení: iPhone 5 16GB
Bydliště: OVA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kott02 » pon čer 30, 2008 10:03

Jak je možné že GTA2 na PSX je warez ale na PC není. :roll:

Uživatelský avatar
ridle
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte led 01, 2008 19:06
Zařízení: iPhone 4 16GB
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ridle » pon čer 30, 2008 10:12

protože ho rockstar na pc uvolnila jako freeware.

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Příspěvek od Nallim » pát zář 12, 2008 12:30

Zkoušel to někdo na HTC Touch Pro?

Spustím - načtu hru a pak se nic neděje...

onderfaus
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: pon zář 22, 2008 5:11
Zařízení: Vodafone 845

Příspěvek od onderfaus » čtv říj 16, 2008 13:19

Ahoj lidi, mám HTC S710 ale uvažuju o koupi HTC Touch Pro. Chci se jen zeptat, jestli jedou hry z PS 1 dobře na ´tomto modelu. Děkuji předem za odpověď

Uživatelský avatar
eDrak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: úte dub 22, 2008 12:58
Zařízení: Samsung Galaxy i9000 S (CyanogenMod 9)
Kontaktovat uživatele:

PROBLEM MDA DIAMOND

Příspěvek od eDrak » pon říj 20, 2008 17:06

Prosim vas poradi mi nekdo mam problem kdyz,sem si to dal do diamodu, poprve pustil, vybral bios, zapnul ISO GTA2 a jelo to...nemel sem ale namapovany klavesy, taksem to vypnul,premapoval a ted kdyz vzdy vyberu ISO, tak se spusti jenom uvodni obrazovka PS kde je na vyber mezi CD PLAYER a MEMORY CARD a hra se neda nijak pustit...kdyz zkousim jakoby znovu vybrat bios, tak to spadne....zkousel sem to i cele smazat a nahrat tam znova, ale je to porad stejne.Nevite nekdo co s tim?

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shooter » ned říj 26, 2008 12:04

To kapu: a to GTA apod jsi hral jen na dotykaci nebo i pres HW tlacitka?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » ned říj 26, 2008 12:09

z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že než to hrát jenom na SW tlačítkách je lepší to nehrát vůbec, prostě alespoň ten D-pad potřebuješ jinak je to nehratelný

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » ned říj 26, 2008 12:41

Hoši, mam pro vas vetsi narez! Nasel sem nahodou na netu screeny z GTA San Andreas pro PDA. Jmenuje se to GTA extreme. Chvili sem nemohl uverit, ze SA pujde rozchodit na PDA, ale dfake to neni. Jen potrebuje cca 6,5GB uloznyho prostoru. Cili ja si se svoji 2gigovkou holt nezaparim, ale zkuste to nekdo sehnat a napiste report.
Screeny:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shooter » ned říj 26, 2008 12:53

hmm tak to bych chtel videt FPS :)
btw.. k ovladani asi nestaci dotykac? :D
a pokud to jsou screeny z PDA.. nema to nejak moc velky rozliseni? myslim to tak ze kdyz se podivas na ty co sem na zacatku postnul kapu tak to je docela rozdil
edit: :) tak rozliseni VGA sry

samson010
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: pon zář 15, 2008 14:30

Příspěvek od samson010 » ned říj 26, 2008 12:58

na dvojjadrovom procesore 1,6 s grafickou kartou gf 7600 256mb , a 1024 ram , mi to ide celkom dobre, ale newiem si predstavit hrat to na slabsom PC , nie to este na PDA , urcite by to neslo plynule ,

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » ned říj 26, 2008 13:13

imho je to spustene z emulatoru, ale nemuzu posoudit, kdyz nemam tak velkou kartu.

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » ned říj 26, 2008 13:21

Dej odkaz já to otestunji, ale nevěřím tomu.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » ned říj 26, 2008 15:19

rád bych vás vyvedl z omylu - toto je pouze modifikace stolního GTA:SA která funguje stále pod Win32, jedná se pouze o modifikaci souboru GTA.IMG a dalších, co slouží k nastavení aut apod.

Vím to, našel sem to na jednom warez fóru tak sem se to pokusil otestovat - avšak na tom bylo uvedeno že se jedná o modifikaci normálního GTA:SA, zatímco toto je fake

samson010
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: pon zář 15, 2008 14:30

Příspěvek od samson010 » ned říj 26, 2008 15:24

presne ako pise tslany , Extrem , to je mod do GTA-SA

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř říj 29, 2008 18:39

:( skoda, ale nadeje byla pekna :-D
Tohle by snad truflo jenom kdyby se nekomu podarilo vyvinout Mafii pro WM :-D

Edit: Prave parim GTA I a celkem to jde, ani se neseka, ale mam dva problemy:Prvni je ten, ze je vadne nastaveni smerovych tlacitek, kdyz je nastavim normalne,tak jsou obracene, kdyz zkousim ruzne kombinovet, tak to taky nejde. Nevi nekdo co s tim? A zadruhe mi pri jizde nejde vetsinou mackat plyn i zatacet zaroven. Mam Zataceni klasicky na šipkách a plyn na 'w' ,takze interakce klaves nehrozi. Divny je, ze to nekdy na chvilku jde, ale jinak ne. Znemoznuje to poradne ridit a chodit se takhle skoro ani neda.
Nemel nekdo podobne problemy?

Uživatelský avatar
pankrejro
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: stř úno 20, 2008 10:53
Zařízení: iPhone 7
Bydliště: Chrudim

GTA II

Příspěvek od pankrejro » pon pro 01, 2008 23:03

Myslíte že na elfovi bych rozjel něco z těch her? hlavně nevim jeslti se to dá sehnat jako hotová hra nebo to musim emulovat atd...to se mi teda nechce :lol: :roll:

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

GTA II

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř pro 03, 2008 17:01

Asi si pleteš "převádět" a "emulovat".
Nekdo, kdo ma hry z PS1 si je muze pomoci special progu upravit pro pda, ale uz je na netu spousta her primo upravenych.
Nicmene emulovat budes muset vsechny :-D Emulace je nahrazeni prostředí PS1 na tvym PDA, ale facha to jednoduse tak, ze spustis emulacni prog, nastavis tlacitka, popr. jine detaily, načteš image hry a jedeš. Pak už zalezi jenom na tom, co tvuj HW snese :lol:

Uživatelský avatar
pankrejro
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: stř úno 20, 2008 10:53
Zařízení: iPhone 7
Bydliště: Chrudim

GTA II

Příspěvek od pankrejro » stř pro 03, 2008 17:20

Jo tááák :-D mno a nevíš kde bych sehnal ty už upravený? smaozřejmě jenom orientačně aby tu nebyl warez :wink:

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

GTA II

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř pro 03, 2008 17:22

Normalne si vyhledej na googlu PSx hry, nebo najdi stranky, kde se resi ten emulator a tam budou urcite odkazy na hry.
Ono cert by se dneska vyznal jak to je s právy na PS1 hry.

Uživatelský avatar
pankrejro
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: stř úno 20, 2008 10:53
Zařízení: iPhone 7
Bydliště: Chrudim

GTA II

Příspěvek od pankrejro » stř pro 03, 2008 17:44

To je fakt. No mkrnu na to dyštak kdyby ses někdy mohl ozvat na icq docela rád byhc se víc dozvěděl o těhlech hrách atd....teda až budeš mít čas. Jinak díky

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 hostů