Emulator PSX

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Odpovědět
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » čtv úno 21, 2008 14:19

ježiš, já těch her měl ňák 20, ale už si nepamatuju... :lol: ale vim že Tonyho hafka, GTA 1,2, MorphunX, ...

zeto750
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: sob úno 16, 2008 13:36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zeto750 » ned bře 23, 2008 9:54

funguje to len na PPC alebo aj na smartphone? napiklad VOX?

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » ned bře 23, 2008 10:09

Je to jen na PPC, ale můžeš to zkusit. :wink:

Uživatelský avatar
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 313
Registrován: úte srp 28, 2007 18:20
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Rousínov

Příspěvek od nofxsak » ned bře 23, 2008 10:53

no akorat nevim jestli to ma na 200mhz procaku cenu... mozna tak GTA I

- ja jsem hral - battle arena toshinden - pohoda
- GTA I i II - pohoda
- Spidermana II - to uz bylo trosku tuzsi
- Destruction derby 2 - pohoda, ale kravina :lol:
az budu met kartu chystam se na diablo a na dalsi....
jinak jaky by to asi byl zazitek na HP 214 :twisted:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » ned bře 23, 2008 11:25

moc velkej ne, protože nemá HW klávesku a na tý se paří nejlíp :twisted: hezky si tam nahodíš jaký kláesy chceš, fixem mužeš poznačit jako kolečko, trojůhelník atd. a potom už jenom do toho mlátit když ti to nepůjde :lol:

Uživatelský avatar
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 313
Registrován: úte srp 28, 2007 18:20
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Rousínov

Příspěvek od nofxsak » ned bře 23, 2008 13:13

to mas pravdu, ale pokud si namapujes klavesy na display a das fullscreen tak je to taky v poho (skoda jenom ze to zvlada jenom jeden dotek, takze bez soft klaves se stejne neobejdes)

ja jsem to myslel spis ohledne toho vykonu, na nem uz by ty meli jet trochu lip :)

Trident
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon bře 24, 2008 18:35
Zařízení: MotoMPX200; Moto MPX220; E-tenM750
Bydliště: PRAHAHAHA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trident » pon bře 24, 2008 19:29

Tohle sice není k emulaci PSX, ale možná někoho navnadím ohledně toho GTA2.
Hraji na svém MPX220 GTA2 s ROM pro gameboy a je to hratelné suprově, Procesor stačí bohatě. Ne každá ROM jde spustit, (tak 85%) ale tahle jde, stejně jako Mario, Harry Potter, Lego games, Friendly Pets apod. ) Nečkejte grafiku jako na DS, ale o něčem to je..

Uživatelský avatar
mir3c
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: pon bře 24, 2008 19:10
Zařízení: SPV M3100 (HTC TyTN)- HERMES

Příspěvek od mir3c » pát kvě 02, 2008 18:35

Tak mne to ide a namapoval som si na TyTNovi (hermes) tlacidla ale namapovat tlacidlo options mi nejde ako mam potom hru vypnut?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pát kvě 02, 2008 18:37

zkus natočit displej pomocí klávesnice

Uživatelský avatar
mir3c
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: pon bře 24, 2008 19:10
Zařízení: SPV M3100 (HTC TyTN)- HERMES

Příspěvek od mir3c » pát kvě 02, 2008 19:06

absolutne netusim o com hovoris a ako mi to pomoze vypnut emulator pocas hry?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pát kvě 02, 2008 19:12

prostě musíš (vysunout a) zasunout HW klávesnici aby se natočil displej tak, aby tam byl vidět ovladač na displeji (ale teď nevim jeslti sem si to s něčím nespletl, třeba to není u emulátoru PS)

Uživatelský avatar
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 240
Registrován: sob pro 15, 2007 20:13
Zařízení: 1+ 3T
Bydliště: Kyjov

Příspěvek od Soap » pát kvě 02, 2008 19:38

prosim myslite ze by bylo mozne rozbehat nejaky ps hry na HTC touch dual
predem diky za odpoved

Uživatelský avatar
mir3c
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: pon bře 24, 2008 19:10
Zařízení: SPV M3100 (HTC TyTN)- HERMES

Příspěvek od mir3c » pát kvě 02, 2008 19:42

ja ho mam vysunuty a tak hrajem hry lebo tlacidla mam na HW klavesnicu namapovane.a zasunut a vysunut nefunguje nic sa nestane

ryo2
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát kvě 09, 2008 11:08

Příspěvek od ryo2 » pát kvě 23, 2008 9:24

funguje ten emulátor i na HTC TYTN II??
jestli jo jak to mám dostat do telefonu? doteď jsem měl symbian a tenhle telefon je pro mě maličko jinej :grin:

Uživatelský avatar
ridle
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte led 01, 2008 19:06
Zařízení: iPhone 4 16GB
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ridle » pon kvě 26, 2008 14:55

zkouším to na unim ale všechny hry co sem zkoušel jedou trhaně, zatím jakoš takoš šla Fifa 2000, ale Tekken 3, F1 2001, Nascar 2001 a Crash Bandicoot 2 hrůůůza :-( ,ty hry si sám převádím ale neořezávám je, měl sem PSX a ted mi zbyly naky hry, i když ono je možná ještě na půdě, že bych si zase zahrál :tlem:

Jinak jak to jede ostatnim na unim?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » úte kvě 27, 2008 16:05

já zkoušel zatim jenom GTA1 a bylo to stejný jako na TyTNovi, akorát že mám trochu problém s nastavením klávesnice, musim si prohodit tlačítka ale moje línost mi to neumožňuje :-D

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Příspěvek od Jiří Hanč » ned čer 01, 2008 17:26

ja vim,ze je to nelegalni,ale nechcete me nekdo pres SZ napsat kde bych naselstahnul) bios? :oops:

ryo2
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát kvě 09, 2008 11:08

Příspěvek od ryo2 » stř čer 11, 2008 11:19

chtěl jsem se zeptat jestli mám šanci v rozumné rychlosti rozjet final fantasy 7,8,9 na tomto emulátoru.ptám se proto páč hry jako jsou ff v okolí nikdo nemá a musel bych je horko těžko shánět.tak jestli to má vůbec smysl.pokus by někdo věděl napište prosím.díky

Mám htc tytn II (kaiser)

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » stř čer 11, 2008 13:57

nemam odzkouseno, ale spis to ani nezkousej ;) kdyz se na tom seka gta 1, tak tohle rozhodne ok nepojede

ryo2
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát kvě 09, 2008 11:08

Příspěvek od ryo2 » stř čer 11, 2008 15:20

bohužel jsem si to myslel.tak by mě zajímalo jestli na nějakým phounu běží ten emulátor plynule(myslím většina her).
pokuď ano na kterým?

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti