Emulator PSX

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř črc 11, 2007 18:14

GTA, co si tak vzpominam, taky nebehalo zrovna rychle.

FildaS
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř dub 04, 2007 20:02

Příspěvek od FildaS » stř črc 11, 2007 18:48

takže vlastně na mým compactu vlastně můžu farat hry vlastně třeba z playstationa 1, nebo to záleží na tom jaký emulator si stáhnu chci se o tom něco dozvědět abych to vlastně mohl použít mno a za 2. jak na to instalace a tak je běžná jako u programů nebo musím mít něco spešl...?? :???: :???: :???: sem z toho trocha zmatený

!dy_9ren9!
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon srp 06, 2007 7:20

psx

Příspěvek od !dy_9ren9! » pon srp 06, 2007 7:23

nevíte někdo proč když zapnu PSX emultator 1.60 nebo starší verzi a zapnu třeba crash basche mi mi to běhá strašně rychle totalně se to neda hraát pls poradte :-( :-( :-(

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

GTA II

Příspěvek od Kamil Pulicar » ned zář 30, 2007 12:49

Tak dneska díty tslanymu jsem vyskoušel GTA II na PDA.
Je to emulace PS1
A protože mě to celkem chytlo a zdálo se mi to dobře hratelný, tak sem hodím naky screeny!

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » ned zář 30, 2007 16:15

jen takovej detail, FPSka na kapovich snimcich si nevšimejte, mě to na TyTNu jede cca.25FPS a to to mam přitom dóóóst zabordelovaný :wink:

hipox
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát říj 19, 2007 22:18
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hipox » pát říj 19, 2007 22:46

Lidi, pls půjdou na umpc hrát portnutý hry z ps2? pls a sry za OT, dik

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » sob říj 20, 2007 6:28

Zaleží co tam budeš mít za OS... Ale předpokládám že Windows XP/vista.
A tam by to rozhodně mělo jít stačí do vyhledávače napsat "Emulator PS1 nebo 2" A určitě objevíš plno prográmků na to! :-)

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » pon lis 05, 2007 7:09

hele odkaz uz ti nejde...

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » pon lis 05, 2007 7:46

Sorry jedná se o warez...
Kukni do SZ napsal sem ti o tom víc :-)
Su zvědavej jak to bude vypadat na kaiserovy :lol: :lol: Tam budeš honit mravence po tom displeji.

Uživatelský avatar
triball
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob kvě 26, 2007 11:16
Bydliště: Česká Třebová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od triball » úte lis 06, 2007 19:45

no tak ja to na kaisrovi zkousel a jede to mrte pomalu... v menu vpohode okolo 33 fps po nahrani hry tak 9 - 12 fps což je nehratelný.... :-(

Uživatelský avatar
mojito
varování
varování
Příspěvky: 25
Registrován: úte pro 11, 2007 4:14

Příspěvek od mojito » pon pro 17, 2007 22:13

mě to na kaiserovi jede kolem 18-20fps což se dá přežít

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » úte pro 18, 2007 15:48

Hahá, tekže TyTN je na hry lepší než TyTN2 :twisted: :wink:

Uživatelský avatar
Kabuto
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: úte srp 08, 2006 20:44
Zařízení: Samsung Galaxy S8+

Příspěvek od Kabuto » čtv led 17, 2008 22:04

Hmm tak si říkám, že bych to mohl taky zkusit. Jak moc se to seká při 20 fps? Dá se to opravdu hrát? Já jsem hrál pár her přes tento emulátor, ale většinu jsem měl pod 10 fps a to je opravdu strašné.

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » pát led 18, 2008 6:44

U tebe bych se bál že to zahltí RAM :-(
Ale za pokus to stojí.

Diviak
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát led 18, 2008 11:18

Příspěvek od Diviak » pát led 18, 2008 11:25

hmmm, vyzera to super, kde sa to da stiahnut? aj hra aj ten emulator...

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » pát led 18, 2008 15:55

Emulátor nevím kde je oficialně a hra je warez :-( Takže jsem tě asi moc nepotěšil...

L@W@R
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob říj 20, 2007 15:08
Kontaktovat uživatele:

různé hry

Příspěvek od L@W@R » stř úno 20, 2008 17:05

Tak sem zkusil i jiný hry jako Ace combat 2 a jde naprosto skvěle, ace combat 3 se zakousne těsně před menu a syphon filter nenajede. Myslim si že to bude tim že tam pujdou jen PAL hry.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Předem se omlouvám pokud porušim nějaké pravidlo

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » stř úno 20, 2008 17:14

Pěkný.
Ty pravidla ok jen pozor na warez, takže žádný linky na stáhnutí.
Můžete sem psát hry co se vám podařily rozjet.

GTA I i II
Colin McRae Rally

Uživatelský avatar
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 204
Registrován: stř led 30, 2008 16:03
Zařízení: Samsung Omnia

Příspěvek od yaqwsx » stř úno 20, 2008 17:24

To L@W@R: Co máš za stroj? Kolik máš FPS?

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » stř úno 20, 2008 19:10

L@W@R: Má HTC BlueAngel.

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host