Tony Hawk 2

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Odpovědět
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Tony Hawk 2

Příspěvek od Kamil Pulicar » čtv dub 05, 2007 10:36

Nic jsem tu o téhle hře v sekci HRY nenašel doufám, že jsem nic nepřehlédl?
Zajímalo by mě jaké vám příde ovládání? Mě to dělá dost problém, ještě si musím pohrát z nastavením, protože to jede přez pul displeje, pak napíšu ještě jak je to když si to naladím pořádně!

Vy pište jak vám to jede? :grin:

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » čtv dub 05, 2007 10:48

Na TyTNovi nejede... :cry: jinak by bylo dobrý to hrát na HW klávesce :roll:

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » čtv dub 05, 2007 10:56

Na blueAngelu jede ale to ovládání je na ... hlavně deo to že na HW klávesnici to nende ovládat!! Teda asi v nastavení jsem to nenašel, kdyby jsi věděl tak řekni! Mě vadí jak to špatně reaguje a schváva se ta lišta na boku když hraješ!! To ovládání je fakt velký mínus, ale třeba to nak de nastavit a ja to nevím :oops:

Uživatelský avatar
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: pát kvě 05, 2006 21:42
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuriG » pát kvě 18, 2007 6:41

Tak ma mym BA to sice po nataktovani na 530MHz jede po strance plynulosti a paradne :-) .
Ale co me zarazilo je ovladani...
Ono by se to dalo, ale uz sem nemohl prekousnout to ze sem mel invertovne 5-ti smerne tlacitko.
(doprava je dopredu, doleva je dozadu, dopredu je doleva a dozadu je doprava :-( C nastaveni klaves to nejde prenastavit :-(
A este jedna ,,drobnost'' ktera mi absolutne znemoznuje hrani THPS2 na BA dkyz hraju na 5-ti smernem tlacitku v zavrenem stavu tak mi nejde napr zmacnkout soft key na sipleji a zaroven se otace doprava ve vzduhu na hw klavesce to de.. :-(

Otoceni displeje taky nejde :-( nevite nekdo co s tim ?

FildaS
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř dub 04, 2007 20:02

Příspěvek od FildaS » stř črc 11, 2007 10:22

takže to asi nepofará na mojem mda compactu co? :oops: :lol: :lol:

ondrboj
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob zář 22, 2007 9:15

Příspěvek od ondrboj » sob zář 22, 2007 9:28

ne na mda compact to nejede

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » sob zář 22, 2007 10:00

Ani toho nelitujte že to nejede.
Ale jak psal juri-g tak neni potřeba taktovat na 530MHz mě to na BA jelo v pohodě i při 400MHz. Jinak to ovládání je uplně otřesný! Doporučuju ani neinstalovat stráta času :-)

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » úte lis 06, 2007 7:31

na kaiserovy to lspae vcelku v pohode ale nemam to pres cely display takze skoro nehjratelny ale na to ze mam 400MHz tak to slape dobre...

happytm
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát lis 23, 2007 15:24

Příspěvek od happytm » ned pro 16, 2007 17:58

se divim na kaiserovi mi to jede sekane a to ze to je prez pul displaye se da nastavit v nastaveni display kdyz je tam low tak je to maly si dej lepsi a mas to pres cely...a ovladani se da nastavit tak pak nechapu co s tim mate za problem??

Uživatelský avatar
mojito
varování
varování
Příspěvky: 25
Registrován: úte pro 11, 2007 4:14

Příspěvek od mojito » pon pro 17, 2007 22:13

na kaiserovi v poho i ve fullscreen

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti