Age of Empires PPC

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Odpovědět
Uživatelský avatar
leeloo.de.ramalis
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned lis 26, 2006 12:45

Age of Empires PPC

Příspěvek od leeloo.de.ramalis » ned pro 31, 2006 17:02

Mám dotaz mám Age of Empire celj nazev hry age of empires 1.25 for pocket pc pocketpc ppc ppc2002 wm2003 strongarm.rar
Ale nejde mi to nainstalovat hlasí mi to že to není platná aplikace sys Pocket pc.. _Neví te jak na to?A taky neví te kde jsou dobré hry?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon led 01, 2007 12:48

Normalne ten rar rozbal, pak bys tam mel mit nejaky setup.exe (nebo mozna cabik). Pokud setup, tak to spust na PC a nainstaluj pres ActiveSync. Pokud Cab, tak ho nakopiruj do PPC a nainstaluj tam. Spoustu dalsich her najdes v nasi Download sekci, a co se tyce typu her, tak si nejprve procti vlakno Hry na foru, resilo se to tady uz hodnekrat!

Uživatelský avatar
leeloo.de.ramalis
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned lis 26, 2006 12:45

Příspěvek od leeloo.de.ramalis » pon led 01, 2007 15:00

No Setup.exe tam je ale spustím to nabehne Instal dam nex a tim to končí PC nereaguje....

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » pon led 01, 2007 15:07

Rozbal ten soubor pak si dej ppc na usb kabel a nainstaluj tu věc do pc a automaticky se ti to otevre na plose ppc a tam se už jen rozhodneš jestli to chceš nainstalovat nebo ne

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon led 01, 2007 15:32

leeloo.de.ramalis píše:No Setup.exe tam je ale spustím to nabehne Instal dam nex a tim to končí PC nereaguje....
No vzdyt jo, pusti instalator na PC, predtim mej ale k PC pripojene zarizeni a synchronizovane pres AS. Po ukonceni instalace na PC se spusti kopirovani cabu do PPC pres AS a nasledne i instalator...

A pokud ti to nejde, tak se podivej, kam se ti v PC nainstaloval ten CAB z instalatoru, a ten presun rucne do zarizeni, spust a nainstaluj :wink:

Uživatelský avatar
leeloo.de.ramalis
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned lis 26, 2006 12:45

Příspěvek od leeloo.de.ramalis » pon led 01, 2007 16:28

Takže Nejde to prostě...Nevím no a ikdyž se spusti inst. tak ve win nikde není ani Ň..:(Opravdu už nevím jak na to:(

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » pon led 01, 2007 22:15

Schválně jsem si skusil ageho nainstalovat a šlape mi uplně v pohodě takže chyba musí být na tvé straně nebo fakt nevim musel si udělat nějakou chybu :tlem:

Uživatelský avatar
leeloo.de.ramalis
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned lis 26, 2006 12:45

Příspěvek od leeloo.de.ramalis » pon led 01, 2007 22:23

Tak mi napiš kde jsi ho stahl... třeba mám nějakou blbou ver..
leeloo.de.ramalis@seznam.cz

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon led 01, 2007 23:24

Chtel jsem te odkazat na oficialni stranky vyrobce http://www.filaomobile.com/p_aoe.asp , ale tam ke stazeni zadna demoverze neni... ale dle meho taky jen delas neco spatne, chyba bude u tebe, ne v instalatoru

nounejm
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: pát dub 18, 2008 16:16

Cestina do age of empires?

Příspěvek od nounejm » úte kvě 20, 2008 15:51

Zdravim Vas.
Neexistuje nahodou cestina do AOE 1.25?

Uživatelský avatar
phallus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon dub 14, 2008 22:01
Bydliště: Uherský Brod
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phallus » sob čer 14, 2008 16:49

Já všechno co chce instalaci v počítači nainstaluju a pak si vytáhnu CAB soubor z program files/microsoft active sync.

Cab si pak v klidu nainstaluju v mobilu, nesnáším instalaci přez počítač - nemůžu si pak hru nebo program posílat s kamarádama a hned nainstalovat, navíc to v počítači vytvoří nespočet nepotřebných a zbytečných souborů.

Uživatelský avatar
foggy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 81
Registrován: úte črc 22, 2008 16:32
Zařízení: htc herald, htc TyTn I, htc wizard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foggy » čtv srp 14, 2008 15:28

hmm.. dik za radu s tim tahanim cab souboru..

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů