Duke Nukem 3D

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Odpovědět
Luky
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř srp 10, 2005 12:55

Duke Nukem 3D

Příspěvek od Luky » stř srp 24, 2005 18:42

vie niekto ako nainstalovat tuto hru ???
skusal som vsetko mozne ale stale nic :((

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv srp 25, 2005 15:08

podivej se na web http://spv3d.tk , kde si stahnes upravene soubory pro SP (port). Pak staci mit plnou nebo shareware (funguje to s obemi) PC verzi duka a veskere soubory nakopirovat na kartu do telefonu (ty puvodni z PC verze). Myslim ze to funguje jak z verzi 1.0 tak i 1.3 Atomic edition.


Az to budes mit, tak prepis ty puvodni PC soubory na karte temi, co jsou zabaleny v tom portu z spv3d a spust to tim jejich spoustecim souborem.
Kdyby neco, dej vedet sem :-)

Luky
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř srp 10, 2005 12:55

Příspěvek od Luky » ned srp 28, 2005 19:59

nejak mi to nejde,ani neviem co mam z PC ver. skopiovat do MT ...ani kamos tomu nechape co si napisal :(

Jerzabek
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv čer 30, 2005 17:37
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Jerzabek » pon srp 29, 2005 9:36

Luky píše:nejak mi to nejde,ani neviem co mam z PC ver. skopiovat do MT ...ani kamos tomu nechape co si napisal :(
Čemu na tom proboha nerozumíš?????????? :roll: :-D :-D :-D

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon srp 29, 2005 16:20

no myslim, ze jsem to napsal dost podrobne, nevim cemu na tom nerozumis ? :roll: :roll: :roll:

Uživatelský avatar
Anatar
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: stř čer 29, 2005 18:13
Bydliště: Klatovy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anatar » pon srp 29, 2005 17:30

Důležitý je když si to stáhneš tak
tímto souborem cfg nahradit ten originální-ovládání
[KeyDefinitions_Landscape0]
Move_Forward = "Up" ""
Move_Backward = "Down" ""
Turn_Left = "Left" ""
Turn_Right = "Right" ""
Strafe = "" ""
Fire = "Enter" ""
Open = "0" ""
Run = "LShift" "RShift"
AutoRun = "" ""
Jump = "SoftKey1" ""
Crouch = "SoftKey2" ""
Look_Up = "" ""
Look_Down = "" ""
Look_Left = "Insert" ""
Look_Right = "Delete" ""
Strafe_Left = "4" ""
Strafe_Right = "6" ""
Aim_Up = "VolumeUp" ""
Aim_Down = "VolumeDown" ""
Inventory = "Pound" ""
Inventory_Left = "Star" ""
Inventory_Right = "M" ""
Holo_Duke = "" ""
Jetpack = "" ""
NightVision = "" ""
MedKit = "" ""
TurnAround = "W" ""
SendMessage = "" ""
Map = "Record" ""
Shrink_Screen = "-" "Kpad-"
Enlarge_Screen = "=" "Kpad+"
Center_View = "KPad5" ""
Holster_Weapon = "ScrLck" ""
Show_Opponents_Weapon = "" ""
Map_Follow_Mode = "SoftKey1" ""
See_Coop_View = "" ""
Mouse_Aiming = "" ""
Toggle_Crosshair = "" ""
Steroids = "" ""
Quick_Kick = "`" ""
Next_Weapon = "1" ""
Previous_Weapon = "3" ""
Original_F1 = "" ""
Original_F2 = "" ""
Original_F3 = "" ""
Original_F4 = "" ""
Original_F5 = "" ""
Original_F6 = "" ""
Original_F7 = "" ""
Original_F8 = "" ""
Original_F9 = "" ""
Original_F10 = "" ""
Multi1 = "" ""

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » stř srp 31, 2005 20:38

k tej hre potrebujem pc verziu ??
neda sa to niekde zohnat bez toho vsetkeho ?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv zář 01, 2005 9:25

jj, jak jsem psal, potrebujes puvodni soubory z pc verze ! A nebo si stahni pokud nemas plnou demoverzi dukena a pouzij ty soubory z toho...

radecek
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pát črc 21, 2006 14:15
Bydliště: HOLICE

Příspěvek od radecek » pon srp 14, 2006 16:49

NEVIM JAK SE SKACE PODIVAM SE DO HELP A TAM JSOU JENOM NEJAKY FLEKY :!:

D.Haba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: ned črc 30, 2006 17:36
Zařízení: HTC One
Bydliště: Čerstvá Vepřová

Příspěvek od D.Haba » pon srp 14, 2006 16:55

radecek píše:NEVIM JAK SE SKACE PODIVAM SE DO HELP A TAM JSOU JENOM NEJAKY FLEKY :!:
ja skacu kdyz zmacku zel.sluchatko+hlasitost nahoru. je na kombinace na h***o. ale u me funguje

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon srp 14, 2006 18:04

pokud si vzpominam, tak na mpx200 skakani nefungovalo (defaultne bylo v configu duka nastaveno na 0 a nejako to nebralo), ale vyresil jsem to upravou toho souboru a nastavenim jine hodnoty, nebo to zkus, jak pise haby...

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti