Stránka 1 z 1

Heroes

Napsal: stř srp 09, 2006 21:48
od langusta
nevite nekdo prosim o hre Heroes pro smartphone...ja nasel pouze pro ppc http://palmare.idnes.cz/PocketPC_WinCE/ ... 60407.html

Napsal: stř srp 09, 2006 21:58
od Jiří Hálek
Pro smartphony existuje King's Bounty, je to docela podobne...

Napsal: pát srp 11, 2006 12:24
od Tesmeni
Jiří Hálek píše:Pro smartphony existuje King's Bounty, je to docela podobne...
ano je to celkem podobne tudle hru mam kdyztak kontaktuj pres icq

Napsal: čtv říj 05, 2006 10:41
od Anatar
Na stránkách výrobce je i verze pro smartphone WM2003 :grin:

Napsal: úte říj 31, 2006 15:26
od marash
2 Anatar: pocket heroes pro SP neexistuje...

Napsal: čtv lis 23, 2006 23:57
od MaXim
Jsou tam obe verze :-)

Napsal: pát lis 24, 2006 11:32
od Jiří Hálek
Jsem asi slepej, ale verzi pro SP na strankach vyrobce nevidim. jsou tam jen tri verze pro PPC

Napsal: pon pro 18, 2006 18:46
od Gangsta
Chci se zeptat když zapnu heroes a dam create map tak tam zadnou mapu nemam ??? :tlem:

Napsal: úte pro 19, 2006 8:45
od Jiří Hrma
Gangsta píše:Chci se zeptat když zapnu heroes a dam create map tak tam zadnou mapu nemam ??? :tlem:
Heroese jsem uz dlouho nehral, ale myslim si, ze mapy si do hry musis pridat sam, stahnes je na webu vyrobce. Ber taky v potaz, ze je hra stale v rannem stadiu vyvoje, byt uz celkem dobre hratelna, a proto jeste vsechny featurky nefunguji.

Napsal: stř pro 20, 2006 12:37
od Vlastik
Kolik map je v originální verzi a chtěl jsem se zeptat jestli hra Heroes nejde nějak vylepšit než jen mapy? :tlem:

Napsal: stř pro 20, 2006 13:36
od Jiří Hrma
jak uz bylo napsano, hra je ve vyvoji a tudiz jeste neni ve finalni verzi. proto tam spousta moznosti nefunguje... Ruzna vylepseni a tipy ale najdes na http://pocketheroes.org/

Napsal: stř pro 20, 2006 13:44
od Vlastik
Mám takový problém stáhl jsem si s pocketheroes mapu Heroes(v1.6) a dal jsem do slozky pocketheroes v program files a když jsem spustil heroes tak mi tuto mapu nenačetlo i když známému funguje nevíto jestli jsem udělal chybu nebo něco podobného prosím poraď te :oops:

Napsal: stř pro 20, 2006 21:17
od HTC Wizard
Skus tu mapu vložit do pocketheroes+maps a tam vlož tu mapu kterou chceš mít ve hře a ikdyž to nepude tak jak už administrátor napsal Heroes jsou ve vývoji takže nemusí zrovna ta mapa kterou si si stáhl fungovat :o