Heroes

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Odpovědět
langusta
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř srp 09, 2006 21:46

Heroes

Příspěvek od langusta » stř srp 09, 2006 21:48

nevite nekdo prosim o hre Heroes pro smartphone...ja nasel pouze pro ppc http://palmare.idnes.cz/PocketPC_WinCE/ ... 60407.html

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 216
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Příspěvek od Jiří Hálek » stř srp 09, 2006 21:58

Pro smartphony existuje King's Bounty, je to docela podobne...

Tesmeni
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát srp 11, 2006 12:18
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tesmeni » pát srp 11, 2006 12:24

Jiří Hálek píše:Pro smartphony existuje King's Bounty, je to docela podobne...
ano je to celkem podobne tudle hru mam kdyztak kontaktuj pres icq

Uživatelský avatar
Anatar
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: stř čer 29, 2005 18:13
Bydliště: Klatovy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anatar » čtv říj 05, 2006 10:41

Na stránkách výrobce je i verze pro smartphone WM2003 :grin:

marash
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pát čer 30, 2006 15:26

Příspěvek od marash » úte říj 31, 2006 15:26

2 Anatar: pocket heroes pro SP neexistuje...

MaXim
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř lis 15, 2006 22:20

Příspěvek od MaXim » čtv lis 23, 2006 23:57

Jsou tam obe verze :-)

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 216
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Příspěvek od Jiří Hálek » pát lis 24, 2006 11:32

Jsem asi slepej, ale verzi pro SP na strankach vyrobce nevidim. jsou tam jen tri verze pro PPC

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » pon pro 18, 2006 18:46

Chci se zeptat když zapnu heroes a dam create map tak tam zadnou mapu nemam ??? :tlem:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte pro 19, 2006 8:45

Gangsta píše:Chci se zeptat když zapnu heroes a dam create map tak tam zadnou mapu nemam ??? :tlem:
Heroese jsem uz dlouho nehral, ale myslim si, ze mapy si do hry musis pridat sam, stahnes je na webu vyrobce. Ber taky v potaz, ze je hra stale v rannem stadiu vyvoje, byt uz celkem dobre hratelna, a proto jeste vsechny featurky nefunguji.

Vlastik

Příspěvek od Vlastik » stř pro 20, 2006 12:37

Kolik map je v originální verzi a chtěl jsem se zeptat jestli hra Heroes nejde nějak vylepšit než jen mapy? :tlem:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř pro 20, 2006 13:36

jak uz bylo napsano, hra je ve vyvoji a tudiz jeste neni ve finalni verzi. proto tam spousta moznosti nefunguje... Ruzna vylepseni a tipy ale najdes na http://pocketheroes.org/

Vlastik

Příspěvek od Vlastik » stř pro 20, 2006 13:44

Mám takový problém stáhl jsem si s pocketheroes mapu Heroes(v1.6) a dal jsem do slozky pocketheroes v program files a když jsem spustil heroes tak mi tuto mapu nenačetlo i když známému funguje nevíto jestli jsem udělal chybu nebo něco podobného prosím poraď te :oops:

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » stř pro 20, 2006 21:17

Skus tu mapu vložit do pocketheroes+maps a tam vlož tu mapu kterou chceš mít ve hře a ikdyž to nepude tak jak už administrátor napsal Heroes jsou ve vývoji takže nemusí zrovna ta mapa kterou si si stáhl fungovat :o

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host