Transport Tycoon Deluxe pro PPC

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Uživatelský avatar
"Acey"
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv led 04, 2007 17:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od "Acey" » úte led 09, 2007 6:15

Daji se nekde sehnat ty origo soubory nebo by mi je mohl nekdo poslat na mail??? Strasne rad bych si to zaparil ale ty origo soubory nemuzu sehnat...Diky

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » úte led 09, 2007 9:56

origo soubory ma nejspis jen ten kdo ma origo hru. Takze ti nezbyva nez si origo hru koupit :wink:

Uživatelský avatar
pospa
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: úte kvě 30, 2006 9:03
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pospa » úte led 09, 2007 10:04

DOSová verze už je uvolněná a lze si jí sosnout z webu.

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » úte led 09, 2007 10:10

aha tak to jsem nevedel

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » úte led 09, 2007 13:12

Tak to já original hru nemám tak jsem si našel beta verzi která už měla ty soubory s pc hry přidané :wink:

Uživatelský avatar
pospa
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: úte kvě 30, 2006 9:03
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pospa » úte led 09, 2007 13:16

Nicméně i tak se může jednat o nelegální SW. To že to tam někdo nahrál licenci nenahrazuje. Ale jak už jsem psal. DOS verze už je uvolněná.

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » úte led 09, 2007 13:16

tak jestli muzes, sem hod na to odkaz, az zase bude nekdo hleda.t Treba tam jsou pridane ty soubory z dosove verze.

Uživatelský avatar
pospa
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: úte kvě 30, 2006 9:03
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pospa » úte led 09, 2007 13:35

co třeba zkusit google :-))) Ale odkaz ti hodím do soukromé zprávy

hulala
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř úno 07, 2007 10:25

Příspěvek od hulala » stř úno 07, 2007 10:27

Mam 240x240 takze mam smulu ach jo :'-(

Uživatelský avatar
kucatuning
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv úno 08, 2007 18:24

Příspěvek od kucatuning » ned bře 11, 2007 23:12

rozmakal nekdo multiplayer?? kdyz dam multiplayer napise to ze zadna sitova zarizeni nebyla pripojena;nebo je ha zkompilovana bez enable network...poradi nekdo??

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon bře 12, 2007 8:23

Multiplayer je zatim nefunkcni, ale podle slov autora to neni nerealizovatelne, a casem na tom pry zkusi zapracovat
If I have time, I will try to enable multiplayer play on the PocketPC build.

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » stř dub 04, 2007 19:28

Mě to moc ta hra nechytla hlavně na mě je to takovy všelijaký asi by to bylo lepší kdybych měl VGA displej takže asi našetřím na universal a pak odskoučím :-D vadí mě jak je to všechno nahoře namačkany a pro mě nepřehledný! :x Ale jinak super asi...

honza-l
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř pro 14, 2005 10:00
Zařízení: Nokia 950

Klávesnice

Příspěvek od honza-l » stř lis 07, 2007 11:17

Lze nějak vyvolat klávesnici - když chci něco přejmenovat ???

BazzyQ1
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon črc 16, 2007 11:56

Příspěvek od BazzyQ1 » čtv lis 29, 2007 11:06

Zkoušel i soft. i hardwerovou klavesku a ani jedna nefunguje poradne :???: .Sem tam se chytne hardwerova,ale je to jen spomalujici faktor. hraju TTD uz dyl na Kiserovi a nejak sem se smiril s tim,ze holt makam za tu spolecnost co makam:)..gl.b

Dzonis
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon pro 24, 2007 16:28
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzonis » ned pro 30, 2007 23:26

PROSIM O POMOC: mám MDA Vario, hru jsem bez problémů nainstalova stahnul vsecko krasne to beha ale kdyz to spustim tak je to az moc roztahly, nevidim okraje oken a v settings nejde nastavit nic jinyho nez FUllscreen.. ve hre jsou ikony namackany pres sebe a ikona do menu se na displej ani nevejde, takze hra nejde vypnoutjinak nez vypnutim mobilu help pls :-(

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » ned pro 30, 2007 23:37

Okna jdou chytit a posouvat. Stejně jako na stolních windowsech je chytneš za horní lištu a táhneš je kam chceš. Jinak to namačkání ikon na sebe, stím nic neuděláš jedině koupit PDA s věčím displejem. Ale ono to de hrát i když jsou ikonky namačkané na sobě, osobnně TTD dost hrávám na PDA a už jsem si na to zvykl, taky s 3,8 palcovím displejem je to o něčem jiném než na maličkém displeji varia.
Todle je asi jediné co se ti dá poradit.

brendon_PK
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát bře 07, 2008 9:24

Příspěvek od brendon_PK » čtv bře 20, 2008 21:38

Konecne sa mi podarilo najst tycoon. Len problem ze instalacka sa mi nechce pustit na 64bit systeme. Neviete nahodov ci je na to nejaky liek?
Edit: Pripadne ci uz nieje instalacka v *.cab?

honza-l
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř pro 14, 2005 10:00
Zařízení: Nokia 950

Příspěvek od honza-l » pát bře 21, 2008 6:45

Projdi si toto forum : http://www.ce4you.cz/forums/view_topic. ... &dd=0&fi=0
tycoon se nemusi instalovat stači nakopírovat soubory a sehnat soubory z původní PC verze

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » pát bře 21, 2008 6:56

Vem celou složku nakopíruj ji do PDA, tam ji otevři a klikni na .exe soubor!
Hra se sama zapne a nemusíš nic instalovat!

brendon_PK
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát bře 07, 2008 9:24

Příspěvek od brendon_PK » sob bře 22, 2008 9:35

OK diky uz mi to ide. Dobre si pospominat na stare casi, ked som zarabal miliardy :)

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů