Transport Tycoon Deluxe pro PPC

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Transport Tycoon Deluxe pro PPC

Příspěvek od Jiří Hrma » ned kvě 07, 2006 1:21

Z naší Download sekce si můžete stáhnout freeware portaci legendárního Transport Tycoona pro PocketPC.

Screenshoty:
Obrázek Obrázek

Návod na instalaci:
1) Rozbalte stažený zip soubor a složku PPCTTD ponechejte kdekoliv ve vašem PC

2) Nyní budete potřebovat 6 původních souborů z PC verze hry (trg1r.grf, trgcr.grf, trghr.grf, trgir.grf, trgtr.grf, sample.cat). Tyto soubory nakopírujte do adresáře s hrou do složky data. (tyto soubory nemohou být součástí portace, jelikož by se jednalo o nelegální obsah a uživatelé si je tam musí dohrát sami)

3) Pokud chcete, aby vám při hraní hrála hudba, nakopírujte ještě z původní PC verze soubory gm_ttXX.gm (kde XX značí čísla 01-21) do adresáře gm.

4) Nyní můžete složku PPCTTD přesunout do vašeho PocketPC (nejlépe přímo do rootu) nebo na paměťovou kartu

5) Enjoy !
----------------------------------------------------------
Tento port existuje pro PPC již celkem dlouho, jelikož se jedná o přesnou kopii pc verze, můžete v ní používat i staré savy vašich her.
Teoreticky by s TTD měla fungovat i CZ lokalizace (Download) - nevyzkoušeno.

Pokud budete mít s instalací nebo samotnou hrou nějaké problémy, pište je prosím do tohoto topicu.

vasco
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte kvě 09, 2006 17:16
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasco » úte kvě 09, 2006 17:24

Stejný dotaz jako u Wormsů: Kolik zabírá místa v paměti? Ještě jsem si nekoupil paměťovku, tak jestli to má vůbec cenu instalovat...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned čer 11, 2006 19:47

ma verze TTD zabira 12.3MB, takze pokud mas jeste ve Variu misto, tak to v poho pujde...

Luckyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: pát kvě 19, 2006 20:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luckyn » pon čer 12, 2006 12:28

tyyyyy jo takova super gameska je to oldschol a tohle jde na PPC ja uz ci soje MDA Compact 2 =(((

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon čer 12, 2006 15:50

jj jde a je to fakt super hra, ale na MDA2 s 320x240 to vypadalo sice dobre,ale ted na Universalu s VGA to vypada mnohem lepe (ta hra je primo pro tohle rozliseni optimalizovana),ale zase neexistuje pro WM5 verze, ktera funguje v landscape (zatim-psal sem autorovi ale "no reply").
Na compactu to ale bude hodne male si myslim, preci jen ma jeste mensi uhlopricku displeje nez treba mda2, ale i tak si myslim ze si tehle hry uzijes dost na Compactu :-)

A to se jeste mrkni do Download sekce, najdes tam Warcrafta II a dalsi remaky puvodnich PC her. A dalsi skvela strategie je Warfare: Incorporated (viz recenze u nas na webu)... da se hrat i v mutliplayeru pres bluetooth (me se to zatim nepovedlo rozjet) ale nema to chybu ani v singleplayeru!

Luckyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: pát kvě 19, 2006 20:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luckyn » pát črc 07, 2006 21:55

Nevim proc ale na MDA jednicce mi to nejde

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát črc 07, 2006 22:05

Luckyn píše:Nevim proc ale na MDA jednicce mi to nejde
a co trosku rozepsat svuj problem, pripadne napsat jak si postupoval pri instalaci... z tohohle toho clovek moc nepozna

Luckyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: pát kvě 19, 2006 20:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luckyn » sob črc 08, 2006 11:17

Hele otevře se černy okno asi tak na jednu vterinu fakt je t chvilicka a pak to spadne spatky do pruzkumnika =(((

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » sob črc 08, 2006 11:51

zkus si z oficialnich stranek portu stahnout jine verze (ono je jich totiz nekolik, kazda pro jine zarizeni), takze to chce vyzkouset. Ja treba na HTC Universala pouzivam uplne jinou, jelikoz ta puvodni mi taky padala (nebyla optimalizovana pro WM5)...

Bobroněnko
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: ned čer 25, 2006 11:33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobroněnko » sob črc 08, 2006 13:11

já chci takyyyy!!! sakra! :x
ehm..pardon.

Tesmeni
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát srp 11, 2006 12:18
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tesmeni » pát srp 11, 2006 12:43

existuje i verze na mpx 220?

marash
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pát čer 30, 2006 15:26

Příspěvek od marash » pát srp 11, 2006 13:14

bohužel... zatim ne a asi ani nebude, myslim, že by to neutáhlo

Tesmeni
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát srp 11, 2006 12:18
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tesmeni » pát srp 11, 2006 15:17

tak to je skoda protoze tudle hru sem mel na pc moc rad :cry: :cry: :cry: :cry: :smt102 :smt102

marash
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pát čer 30, 2006 15:26

Příspěvek od marash » pát srp 11, 2006 17:59

jo, to já taky. mám dojem, někde jsem snad četl, že ta verze pro PPC jde zprovoznit na SP, ale nefunguje ovládání, protože na PPC se to ovládá to tužkou (sakra nemůžu si vzpomenout jak se tomu nadává :oops: )

Casher
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: ned pro 24, 2006 20:31

Příspěvek od Casher » ned pro 24, 2006 20:36

tak jsem udelal vse co je tady napsany......zkopiroval ty soubory do slozky DATA a pak dal do sveho Compactu. No a ted newim co s tim...kdyz si to pres comander najdu na pam. karte tak newim co dal. Zkousel jsem kliknout na ten soubor co vypada jako logo te hry, ale nejak nereaguje. Diky za odpovedi vsem

Casher
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: ned pro 24, 2006 20:31

Příspěvek od Casher » ned pro 24, 2006 20:46

tak zmena.......uz se mi podarilo dostat se k cerne obrazovce a na ni je znamenko mysi (vite jak to myslim). No a pak se nic nedeje a telefon musim resetovat. Poradite nekdo ted?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon pro 25, 2006 12:45

casher: kdyz se podivas o par prispevku zpet, uvidis, ze mel uz nekdo stejny problem na Compactu. Muzes zkusit stahnout novejsi port z oficialnich stranek, treba to pomuze...

Casher
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: ned pro 24, 2006 20:31

Příspěvek od Casher » pon pro 25, 2006 21:03

omlouvam se, asi sem po tak velke touze tu hru mit cetl nepozorne :roll: ale ted uz mi to jede a musim uznat, ze je to super...fakt se na tom vyradim :tlem:

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » pon led 01, 2007 23:07

Prosímvás mám jeden problém když nemám tu hru na pc tak to bez těch souboru nerozjedu? :oops:

Tak to jsem zvědav kde to seženu když tu hru na pc nemám už hrozně dlouho :smt089

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon led 01, 2007 23:27

HTC Wizard píše:Prosímvás mám jeden problém když nemám tu hru na pc tak to bez těch souboru nerozjedu? :oops:
ne, ke spusteni je potreba mit originalni soubory z PC verze. Pise se to i v Download sekci u toho archivu TTDPPC

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů