Wolfenstain 3d (nebo jak se to pise)

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Odpovědět
Uživatelský avatar
sugi
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv čer 16, 2005 17:45
Bydliště: ostrava

Wolfenstain 3d (nebo jak se to pise)

Příspěvek od sugi » pát črc 15, 2005 12:03

Jde vam normalne vypnout???
Me ne ja ani neprectu nabídky v manu. :cry:

adas.

vypnout nevim

Příspěvek od adas. » čtv srp 11, 2005 11:46

hru spustim asi po trech minutach cekani u cerne obrazovky na displeji telefonu...do menu se dostanu za dalsi tri minuty.. hra de ale plynule...jeste se mi ji vsak normalne vypnout nepovedlo nechce se mi tak dlouho cekat

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv srp 11, 2005 14:18

wolfenstein 3d mi jde normalne vypnout, co se tyce toho problemu s dlouhym zapinanim hry, stavalo se mi to, jen kdyz byla hra nainstalovana v telefonu, pokud jsem ji mel na pam.karte, spoustela se prakticky ihned. Nevim, zdali je to kartou, ale urcite to stoji aspon za vyzkouseni.

Ruzo
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř srp 31, 2005 10:22

Wolfstein

Příspěvek od Ruzo » pát zář 09, 2005 7:41

Mne hra mrzla a pomaly sa otvarala prave ked bola na karte. Ked je v telefone tak ide normalne. (SPV C500)

Uživatelský avatar
Radek Mikudík
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: sob čer 18, 2005 11:08

Příspěvek od Radek Mikudík » sob zář 10, 2005 9:00

mně wolf 3d chodil zcela bez problémů 8-)

Snoop4

Příspěvek od Snoop4 » čtv zář 22, 2005 22:26

Hru se vzdi stahnul a nebyl tam zadny instal soubor jak mam takovyhle hry rozjet

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát zář 23, 2005 6:14

je tam po rozbaleni CAB soubor. Ten prekopiruj do telefonu a pak jej spust v telefonu ! Tim se zahaji instalace.

Honza
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon úno 13, 2006 21:22

Příspěvek od Honza » úte úno 14, 2006 14:41

Mě hra šlapala taky v poho,chvilu sem sice musel čekat ale jen tak 15s.

Uživatelský avatar
foggy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 81
Registrován: úte črc 22, 2008 16:32
Zařízení: htc herald, htc TyTn I, htc wizard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foggy » stř črc 23, 2008 20:02

hru muzes vypnout jen kdyz mas zavrenou qwerty klavesnici

Uživatelský avatar
Error_404
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 115
Registrován: pon črc 14, 2008 9:46
Zařízení: E-Ten X500+, WM6.1

Příspěvek od Error_404 » pát črc 25, 2008 19:45

http://smartmania.cz/index.php?ind=down ... w&iden=282
Zde je k dispozi ke stažení. Jak psal Jiří, tak z karty je to i u mě paradoxně mnohem rychlejší. S MENU jsem ovšem žádný problém neměl. Klávesnice se mi při spuštění sama "zavře".

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti