HTC Touch HD

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD

Příspěvek od kawasaki » pon zář 22, 2008 17:23

ZDrawím vas...chem sa spýtat kolko bi vyšiel touch HD v malajzi lebo stryko tam teraz ide a ci sa mi to oplaty aby mi to tam kupil kolko to vychadza atd....ale asi ano že???Dakujem za všetky odpovede:)

neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: pát led 20, 2006 10:49

Příspěvek od neveceral » pon zář 22, 2008 17:39

možná bude problém to, že se ještě neprodává a to ani v Asii

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kawasaki » pon zář 22, 2008 17:44

Ide tam okolo novembra 11mesiac lebo CZ nebudete rozumiet:D

neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: pát led 20, 2006 10:49

Příspěvek od neveceral » pon zář 22, 2008 17:53

no s těmi cenami to není jasné úplně ani tady, natož tam pro našince, si vezmi strop 13000 Kč na USD a ať ho zkusí sehnat, bude-li v prodeji. Ale osobně bych měl obavy z případné záruky, přece jenom je to dražší zařízení a úspora by se mohla prodražit.

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kawasaki » pon zář 22, 2008 18:07

JJ jasné toho som si vedomý ale či sa to v prepočte oplatý na naše peniaze stále alebo nie

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » pon zář 22, 2008 18:54

nic ve zlém, ale to je teda něco! kolega ti jasně napsal, že i když ušetříš, tak se to s ohledem záruku nevyplatí. mám ti to přeložit do slovenštiny, aby to bylo jasné?

btw: pro každého je úspora něco jiného. pro někoho stovka, pro někoho tisíc. tak si vem kalkulačku a spočítej si, jestli se to vyplatí tobě samotnému. fakt příspěvky o ničem :roll:

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kawasaki » pon zář 22, 2008 18:59

4p.a.Ť.o:
čo vykrikaš pomne ano pochopil som!!! :lol: :evil:

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » pon zář 22, 2008 19:19

OMG :lol:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pon zář 22, 2008 19:22

ZPĚT K TÉMATU

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kawasaki » pon zář 22, 2008 19:38

Ano spet:D...má teda niekto skúsenosty stakímto predajom???..oplati sa to teda ušetrim tam na tisickach alebo korunkach toto ma zaujma nič viac zaruka no to je horšie ale nevadi:)

palcco
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř zář 24, 2008 10:05

Příspěvek od palcco » stř zář 24, 2008 10:26

zajimalo by me, jestli ma tento telefon certifikaci pro format DivX, stejne jako samsung omnia, vite to nekdo? prosim o odpoved

Uživatelský avatar
pfhawk
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 125
Registrován: úte čer 24, 2008 18:31
Zařízení: iPAQ 214, N900
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pfhawk » stř zář 24, 2008 10:57

no nejspis ji nema, ale je to stejne jenom reklamni trik,.kdyby o to htc usilovalo, tak nepochybuji, ze ji s prehledem ziska, jelikoz bohate dosahuje pozadavku na ni...

palcco
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř zář 24, 2008 10:05

Příspěvek od palcco » stř zář 24, 2008 11:07

diky za info. a je nejaky stahnutelny prehravac pro WM, ktery dokaze filmy a serialy prehravat i v komunikatorech HTC touch(diamond, raphael a HD)? a jine formaty jako *.avi apod? jde mi o sledovani serialu na cestach...

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kawasaki » stř zář 24, 2008 14:44

Ja si myslím že najnovší coreplayer to zvladne ak sa nemylim avičko a pod mpg4

RDT
VIP
VIP
Příspěvky: 450
Registrován: úte dub 10, 2007 21:59
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDT » stř zář 24, 2008 16:34

palcco píše:...a jine formaty jako *.avi apod? ...
*.avi NENÍ FORMÁT! :roll: To je přípona pro videosoubor. Je jedno, v jakém potom bude formátu. Pro formát DivX se tato přípona používá často, stejně tak i třeba pro MPEG4 a desítky dalších formátů.

Pokud bylo "formátem *.avi" myšlen formát DivX, tak ten je možné přehrávat na kterémkoli Windows Mobile zařízení. Stačí nainstaloval některý z přehrávačů. Třeba zmíněný CorePlayer.

Striker6
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř led 28, 2009 18:37
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD

Příspěvek od Striker6 » úte úno 03, 2009 21:14

Zdravím
chci si koupit HDéčko ale mam jeden dotaz? Když vám někdo volá nepříjme se hovor sám,když bude HDéčko v kapse ??

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

HTC Touch HD

Příspěvek od Milan Pištělka » stř úno 04, 2009 9:53

Je to málo pravděpodobné. Tzv. Slider tomu dost účinně brání.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 393
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

HTC Touch HD

Příspěvek od SirTom » stř úno 04, 2009 12:40

Podle mých zkušeností je to naopak vysoce pravděpodobné, protože to nepřijmeš/neodmítneš sliderem, ale tlačítkem se sluchátkem. Nicméně existuje řešení v podobě přemapování funkcí tlačítek, aplikace AEButton.
Pak už to skutečně náhodně přijmout skoro nejde.

RDT
VIP
VIP
Příspěvky: 450
Registrován: úte dub 10, 2007 21:59
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD

Příspěvek od RDT » stř úno 04, 2009 16:57

Osobně se mi také několikrát sám zvednul hovor, ale až při vyndávání z pouzdra. Řešil jsem to tím, že si teď dávám při vytahování větší pozor :-D.

radims69
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: pát led 30, 2009 14:37
Zařízení: HTC Touch HD, ROM "kwbr Topix 3.5"

HTC Touch HD

Příspěvek od radims69 » stř úno 04, 2009 18:28

Resi to taky S2U2 ktery odemkne klavesy a displej sliderem. A lze taky zvolit zachytavani prichoziho hovoru s blokaci tlacitek a s prijmutim nebo odmitnutim hovoru sliderem.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů