HTC Touch HD navrat do tovarenskeho stavu

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Odpovědět
Zappir
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát pro 17, 2010 17:07
Zařízení: iPhone XS

HTC Touch HD navrat do tovarenskeho stavu

Příspěvek od Zappir » pát pro 17, 2010 17:09

Ahoj, dnes som kupil tento telefon (z druhej ruky) a chcel by som ho mat v tovarenskom stave, mam tam nahrany naky upraveny ROM. Zistil som ze by to mal byt 1.59 DUTTY. Kukal som tu na fore nenasiel som nic uzitocne, dakujem vopred za kazdu uzitocnu informaciu.

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD navrat do tovarenskeho stavu

Příspěvek od lukas.manak » pát pro 17, 2010 17:25

doporučuji pročíst zde

Zappir
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát pro 17, 2010 17:07
Zařízení: iPhone XS

HTC Touch HD navrat do tovarenskeho stavu

Příspěvek od Zappir » pát pro 17, 2010 18:04

Ahoj, dakujem za pomoc ale ten link nefunguje

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD navrat do tovarenskeho stavu

Příspěvek od lukas.manak » pát pro 17, 2010 18:09

http://forum.xda-developers.com/wiki/in ... Blackstone tohle snad už pomůže
tovární nastavení=hardreset

Zappir
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát pro 17, 2010 17:07
Zařízení: iPhone XS

HTC Touch HD navrat do tovarenskeho stavu

Příspěvek od Zappir » pát pro 17, 2010 19:21

Tak, telefon po hard restarte obsahuje furt upraveny ROM ale zmizli secky aplikacie a vsetok bordel takze pomohlo aj tak. Dakujem za ochotu a vas cas

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Touch HD navrat do tovarenskeho stavu

Příspěvek od htcjirka » pát pro 17, 2010 19:29

To je logicke a jasne ,ze tam je stale upravena rom i po Hard Resetu.
Pokud chces oficialni rom,stahni si ji ze stranek http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false; pokud ti souhlasi PN,jinak ze stranek HTC.

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD navrat do tovarenskeho stavu

Příspěvek od lukas.manak » pát pro 17, 2010 19:31

no a pokud chces zmenit rom tak se koukni do fora a vyber si jakou romku chces a flashni si ji. tovarni nastaveni je ze se telefon smaze ale nevrati se ti puvodni original romka

Zappir
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát pro 17, 2010 17:07
Zařízení: iPhone XS

HTC Touch HD navrat do tovarenskeho stavu

Příspěvek od Zappir » pát pro 17, 2010 20:14

dakujem za link, stahujem original ROM. Nainstalovat dufam uz zvladnem

//

este taky offtopic, pripojil som sa na wifi ale vzdy ked pustim naku aplikaciu ktora pouziva internet pripoji sa na internet cez operatora, 3G a Data connection som vypol ale zapne sa to same. Da sa to nak poriesit? chcem sa pripajat cisto len cez wifi

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD navrat do tovarenskeho stavu

Příspěvek od lukas.manak » pát pro 17, 2010 20:16

program noData ten umí zakázat připojování na internet přes data connection taky ho najdeš na xda-developers

např. zde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467813

Zappir
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát pro 17, 2010 17:07
Zařízení: iPhone XS

HTC Touch HD navrat do tovarenskeho stavu

Příspěvek od Zappir » pát pro 17, 2010 21:08

Funguje ako ma, dakujem velmi pekne. moc ste mi pomohli :smt058

Redstar
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon led 24, 2011 22:15
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD navrat do tovarenskeho stavu

Příspěvek od Redstar » úte led 25, 2011 9:27

Ahoj. Měl jsem ten samý problém. HTC služby jako třeba počasí se automaticky připojují přes Datovou službu. Vyřešil jsem to tak že jsem udělal fake připojení na číslo 123 a už se to nepřipojí :) Funguje to a netřeba na to žaden program

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti