TouchFLO 3D

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Odpovědět
poly-filip
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 21, 2010 22:01
Zařízení: HTC Touch HD

TouchFLO 3D

Příspěvek od poly-filip » pát kvě 21, 2010 22:09

Ahoj dříve jsme používal různé varianty today , ale vždy jsem měl nějaký problém po delším používání (otáčení obrazovky ale ovládání zůstalo na svém místě ......) tak jsem rozhodl pro používání základu co je v telefonu . Mám verzi TouchFLO 3D 1.3.35350.1_1630.38 jedno z těch původních a u spolužáka jsem vyděl pěkně barevné které už jde pořádně upravit ale nevím jestli jde nějak nenásilně přeinstalovat? Předem moc děkuji

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

TouchFLO 3D

Příspěvek od Mezek » sob kvě 22, 2010 6:42

Ahoj, na HD jsem používal tyto barevné ikony co jsou v příloze.V případě problému (u mne nebyl), jdou bez problému odinstalovat.
Postup: Vypnout TF3D -> nainstalovat cab -> restart -> zapnout TF3D.
Před aplikací cabu, ale raději zálohuj. bude to vypad takto:

Obrázek

Nebo odemknout a dát ROM, která to již má v sobě. U mne byla nejlepší kwbrs Topix
Přílohy
Android-Sense UI Icons.cab
(248.75 KiB) Staženo 68 x

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

TouchFLO 3D

Příspěvek od TMASKA » sob kvě 22, 2010 7:36

muzu se zeptat proc - byla - nejlepsi ? uz mas jinou nebo tak neco

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

TouchFLO 3D

Příspěvek od Mezek » sob kvě 22, 2010 7:52

Už ho mám v šuplíku a používám HD2. :)
Jinak všechny KWBR Rom na bázi 6.1 i když upravené jako 6.5 ( s počasím na hlavní obrazovce ), byly naprosto bez problémové. Rychlé a stabilní. Jinak, každý telefon používá jinak a má jiné priority. Pro mé používání a využití telefonu perfektní.
Zkoušel jsem i nové (6.5), co jsou teď na stránkách (první verze), ale již to nebylo ono. Občas se stal drobný zásek, což mě odradilo je používat. Ale jak jsem napsal, naposledy jsem je zkoušel o vánocích, od té doby jsou již jiné a možná vyladěnější.
Samozřejmě jsem vyzkoušel i jiné, ale vždy jsem se vrátil k této rom.

poly-filip
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 21, 2010 22:01
Zařízení: HTC Touch HD

TouchFLO 3D

Příspěvek od poly-filip » sob kvě 22, 2010 8:30

Moc děkuji , o nové romce jsem už taky uvažoval ale možná budu muset reklamovat HDčko protože si nejsem na 100% jistý že ty problémy byly pouze tím jaké programy jsem používal. když odemknu a přehraji ROM tak jde vše vrátit do původního aby při reklamaci nic nešlo poznat ??? aby to nezahrály na to že jsem si HD poškodil sám.

Maddogg
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: čtv bře 05, 2009 10:10
Zařízení: Omnia 7

TouchFLO 3D

Příspěvek od Maddogg » sob kvě 22, 2010 15:28

Ano dá se to vrátit zpátky, je tady toho popsáno plno tak hledej...

poly-filip
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 21, 2010 22:01
Zařízení: HTC Touch HD

TouchFLO 3D

Příspěvek od poly-filip » sob kvě 22, 2010 19:04

četl jsem že se to dá vrátit , ale zajímalo by mě jestli to technici v opravně mohou poznat nějakým skenem HTC Touch HD nebo ne .

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

TouchFLO 3D

Příspěvek od Mezek » sob kvě 22, 2010 19:33

Pokut vše dáš do původního stavu, a jde to bez problémů, tak si nedělej zbytečné starosti. Už jsem jednou reklamaci prodělal a bez problému.
A co máš za problém ? Otáčení obrazovky nebo co ? Popiš to trochu podrobněji.

poly-filip
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 21, 2010 22:01
Zařízení: HTC Touch HD

TouchFLO 3D

Příspěvek od poly-filip » sob kvě 22, 2010 20:02

Problém už nemám (dal jsem telefon do původního stavu takže chodí parádně ) a chtěl bych dát druhou šanci věcem určené přímo od HTC ,Docela se mi zamlouvá možnosti uprav pomocí : http://wmmania.cz/software/ostatni/chteditor/" onclick="window.open(this.href);return false; takže bych chtěl poradit nějakou novou ROMKU která to už má v sobě (a ještě aby byla stabilní) nebo má alespoň podporovanou manilu.?? předem moc děkuji

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

TouchFLO 3D

Příspěvek od Mezek » sob kvě 22, 2010 20:21

Zde si to pročti a vyber
Jinak asi XDA nebo HTCPedii znáš. :wink: Chce to zkoušet, a určitě si najdeš co ti bude vyhovovat.

poly-filip
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 21, 2010 22:01
Zařízení: HTC Touch HD

TouchFLO 3D

Příspěvek od poly-filip » sob kvě 22, 2010 20:25

Ještě jsem se chtěl zeptat jestli lze nějak zálohovat původní ROM kvůli případnému dohrání kuli reklamaci ? Jsem tak trochu hledal a asi si pro začátek nahraji KWBR - Topix 3.6 Sense 2.5.2012 - build 5.2.21901

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

TouchFLO 3D

Příspěvek od Mezek » ned kvě 23, 2010 6:47

Jasně že jo, na stránkách Sunnysoftu, najdeš poslední originál ROM. Jinak se možná dají najít i na XDA foru.
Jinak novou ROM vyzkoušej. Já ze začátku dával i dvě rom denně, než jsem našel to co mě vyhovuje. :)

poly-filip
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 21, 2010 22:01
Zařízení: HTC Touch HD

TouchFLO 3D

Příspěvek od poly-filip » ned kvě 23, 2010 8:22

Já jsme si včera večer nahrál KWBR - Topix 3.6 Sense 2.5.2012 - build 5.2.21901 (zatím si nemůžu stěžovat sice jsme byl zvyklí že jsem měl dříve 32-37% zasekené paměti a teď mám hned po startu 52% ale asi to přežiji ) ale nějak se mi to ještě nepovedlo počeštit na 100% to že jsou programy anglicky to mi nevadí (stejnak si tam dohraji svoje oblíbence ) ale že je HTC senze Anglicky a složky v menu taktéž to mi trochu vadí. Jestli má někdo češtinu která pro tuto ROMku chodí budu za ní rád (zatím jdu hledat)

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

TouchFLO 3D

Příspěvek od Mezek » ned kvě 23, 2010 8:39

Tak to ti už moc neporadím, jelikož půl roku HD nepoužívám, nic méně je možnost počeštit základ přes registry.
HKCU/MUI/Curlang nastavit DEC na 1029
(EN 1033) Restart
Ale pak můžou (ale taky nemusí) nastat problémy třeba s upozorněním na SMS...atd. Pohledej na netu, někde by měla být fixace problémů při změně registrů.
Je možné, že už jsou problémy vyřešeny. A vše funguje jak má. Vyzkoušej a uvidíš.

poly-filip
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 21, 2010 22:01
Zařízení: HTC Touch HD

TouchFLO 3D

Příspěvek od poly-filip » ned kvě 23, 2010 9:08

Tak úprava v registrech mi to docela dost počeštila co jsme se zatím tak koukal ještě tedy budu muset zjistit jestli to nemá nějakou vadu třeba v těch SMSkách.

Zdeko
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát zář 29, 2006 10:28

TouchFLO 3D

Příspěvek od Zdeko » čtv čer 03, 2010 8:42

Mám problémek, při výměně sim se mi stalo, že jako pozadí u TouchFlo zobrazuje obrázek siluety hlavy.Při nabíhání to na okamžik ukáže původní pozadí a pak se to překryje tímto.Zkoušel sem to resetovat a nastavovat jiné skiny ale je to pořád stejné.Nechce se mi dělat tvrdý reset.Poradí mi někdo?

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

TouchFLO 3D

Příspěvek od Mezek » čtv čer 03, 2010 9:05

Ahoj, HD teď momentálně u sebe nemám, ale mrkni na kartu nastavení a tam pohledej "Změnit tapetu". Po "ťápnutí" by se ti mělo objevit, jestli chceš použít výchozí tapetu. Potvrď OK a mělo by se to vrátit zpět na původní.

Zdeko
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát zář 29, 2006 10:28

TouchFLO 3D

Příspěvek od Zdeko » čtv čer 03, 2010 9:47

To sem zkoušel, ale ať tam dám jakýkoli obrázek tak je tam pořád ta hlava.Třeba kdybych věděl kde ji najít tak bych ji zkusil smáznout.Ale nevím název souboru.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů