Opera 10 a Touch3D flo

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Odpovědět
reddwarf1
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv srp 27, 2009 21:22
Zařízení: HTC Touch HD

Opera 10 a Touch3D flo

Příspěvek od reddwarf1 » sob led 02, 2010 15:35

Zdarvím, nainstloval jsem si Prohlížeč Opera 10, predtim jsem pouzival 9, starou jsem odinstaloval, instalace probehla v poradku, 10 je nastavena jako hlavni prolizec. Kdyz ale v 3D flo kliknu na internet rozjede se znovu 9. Jde to prosim vas zmenit? Jak dekuji za odpoved

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

Opera 10 a Touch3D flo

Příspěvek od HTCKlorec » sob led 02, 2010 18:42

Google is your friend ;-)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=586297" onclick="window.open(this.href);return false;

reddwarf1
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv srp 27, 2009 21:22
Zařízení: HTC Touch HD

Opera 10 a Touch3D flo

Příspěvek od reddwarf1 » ned led 03, 2010 17:15

Dík za odkaz, ale tohle neřeší muj problém. Tady jde jen o nastavení Opery jako výchozího prohlížeče.To už dávno mám.Mě jde o spouštění z lišty 3Dtoch.V Rom je prostě vpálená Opera9 a pokud chceš pusti Operu 10,kterou mam nainstalovanou později musíš jít do programů a ne rovnou z dolní lišty.3Dflo nedovede pochopit že už používáš novějsí program.Uprava v registrech řšila jen nastavení Opery 10 jako výchozího prohlížeče.I tak dík, třeba se i tohle nekomu bude hodit

Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

Opera 10 a Touch3D flo

Příspěvek od PITT » ned led 03, 2010 17:30

Mám stejný problém pokud někdo ví jak na to (pokud možno v češtině) tak písněte.Dík

budulinekcz
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: stř dub 22, 2009 9:40
Zařízení: HTC Touch HD

Opera 10 a Touch3D flo

Příspěvek od budulinekcz » pon led 04, 2010 2:58

Když jsem používal duttyho 2,1 HG romku, tak jsem po tom pátral taky. Řešením snad byla jenom ta aplikace, přes kterou se mění defaultní kalendář apod (SSMH nebo něco takovyho). U 2.5 manily se v HG už automaticky přenastavila Opera po potvrzení defaultního prohlížeče, takže tam je to bez problémů.
(Už je to nějaká doba, co jsem tohle řešil, možná to nebyl problém 2.1 vs. 2.5 manila, ale dřívější 6.1 vs. 6.5 WM.

Jerry7650
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: ned led 17, 2010 0:13
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Opera 10 a Touch3D flo

Příspěvek od Jerry7650 » ned led 17, 2010 0:18

Já mám u HTC Diamond 2 opačný problém. Opera 10 beta 2 se nainstalovala a v TouchFlo se nastavila jako výchozí prohlížeč.

Ve srovnání s integrovanou Operou 9.5 ale byla mnohem pomalejší (příšlo mi jakoby snad narozdíl od 9.5 tahala data přes GPRS a ne přes Wifi nebo 3G) a nefungoval mi ZoomBar (šlo by oželet). Opera Turbo taky moc nefungovalo.
Po odinstalaci se mi jako výchozí prohlížeč nastavil IE, který mě sice celkem příjemně překvapil (například flash fungoval lépe jak v obou Operách), ale chtěl sem vrátit Operu 9.5 a to už by bez zásahu do registrů zřejmě nešlo.

Vyřešil plánovaný HardReset a zůstávám u 9.5, případně ještě budu zkoušez NetFornt 4 beta a Opera 4.2 Mini.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti