TouchFlo 3D 2.6 (Manila 2.6) - kde stáhnout?

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Konig
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: sob pro 06, 2008 10:23
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Rychvald
Kontaktovat uživatele:

TouchFlo 3D 2.6 (Manila 2.6) - kde stáhnout?

Příspěvek od Konig » čtv lis 26, 2009 16:09

OK, přidal jsem si tyslanyho na MSN tak snad ho kontroluje. A pokud ho v cabu mít nebude, tak hold jdu do te ROMky.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv lis 26, 2009 16:41) --

Takže se mi podařilo najít zde kompletní TouchFlo 3D ve verzi 2.5. Není to verze 2.6 kteoru jsem chtěl ale aspoň něco.

Jen doufám, že nevadí, že je to určeno pouze pro WM6.5, což pochopitelně na HDčku nemám.

Edit: TAk se prokázalo to co jsem předpokládál, a sice že to na WM 6.1 nepůjde. Škoda.

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 409
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

TouchFlo 3D 2.6 (Manila 2.6) - kde stáhnout?

Příspěvek od dvzd » čtv lis 26, 2009 17:12

Novější TF3D pro Blackstone v CABu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=448178
Je to jen BETA!

Konig
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: sob pro 06, 2008 10:23
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Rychvald
Kontaktovat uživatele:

TouchFlo 3D 2.6 (Manila 2.6) - kde stáhnout?

Příspěvek od Konig » čtv lis 26, 2009 17:24

Když to je v CABu, proč píšou že před instalaci to HD stejně musím unlocknout?

Edit

Takže, postup s klasicky zamknutým zařízením selhal, a musím vyzkoušet hold ten unlock. Na to ale už dnes nemám čas.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv lis 26, 2009 19:49) --

Aha. Takže unlock skončil fatálně. HD naskočilo do boot režimu, ale v tom se odpojilo připojení, prostě ve Vistě jsem uslyšel takový ten klasický "tutum" a pak to padlo.

Edit2

Aha, tak po opětovném flashi se to již uklidnilo a je to flashly, unlockly. Teď jdu zkusit tu Manilu.

JINAK -- budu moct zařízení po nainstalování Manily locknout, anižbych nějak zmenožnil nějaké funkce TouchFlo?

magus
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned bře 29, 2009 15:55
Zařízení: HTC Touch HD

TouchFlo 3D 2.6 (Manila 2.6) - kde stáhnout?

Příspěvek od magus » pát lis 27, 2009 1:51

Môžeš použiť aj USPL: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=462347" onclick="window.open(this.href);return false;

StockSPL zostane nedotknutý, len to musíš použiť pri každom flashovaní.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

TouchFlo 3D 2.6 (Manila 2.6) - kde stáhnout?

Příspěvek od barberry.pha » pát lis 27, 2009 8:05

mi se to pri odemykani odpojilo dvakrat nebo trikrat nez se to odemklo, hlavne ze se to podarilo ;) jakou romku sis nakonec nahral?

Konig
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: sob pro 06, 2008 10:23
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Rychvald
Kontaktovat uživatele:

TouchFlo 3D 2.6 (Manila 2.6) - kde stáhnout?

Příspěvek od Konig » pát lis 27, 2009 14:01

Takže,

zařízení jsem odemknul, což jsem si ověřil v bootloaderu, nicméně po instalování toho CABu té verze 2.5 mi HDčko řeklo, že se instalace nezdařila (a trvala asi pul hodinu, spíše víc), že nemá potřebné povolení k instalaci. Tak jsem to zkusil nainstalovat ne na "Device" ale na "Storage card" nicméně, i tak se to nezdařilo.

Takže jsem zařízení odemknul, ale stejně to TouchFlo z toho CABu nejede.

A teď čekám až mi někdo půjčí login na HTCPedii (neposlali mi po třech dnech aktivační mail, registroval jsem se i podruhé, taky nic) a stáhnu Duttys 2.1 a i tu co je v Leu (HD2) a pozkouším, ale ta v Leu se více lidem sekala, tak bych kdyžtak dal vědět jak na tom jsem.

Pokud by jste mi někdo byl schopný půjčit váš acc na HTC Pedii, byl bych moc vděčný. (stačí změnit heslo, já to stahnu, a hned login vrátím.)

-- doplnění předchozího příspěvku (pát lis 27, 2009 14:58) --

Takže,

díky barberrymu za login. Právě jsem dostahoval obě ROMKy, jak tu co je na Leu taktu Duttys Sense 2.1 Holy Grail R0.

Až to doinstaluju dám vědět.

Edit 1:

Duttyho Romka, ta která je na HD2 doinstalována. Jdu to odzkoušet,doinstalovat co je třeba, a ozvu se. Pokud bude vše v pořádku tak tu druhou ani neinstaluji.

Edit 2:

Takže, ROMka od HD2 je znatelně na HDčku pomalejší, než na Leu, ale nic strašného to není. Chvílí budu testovat a případně nainstaluji tu druhou ROM.

Edit 3:

Vyskytl se první problém -v TF počasí se u HDčka2 automaticky najde poloha pdole kompasu. HD ale kompas nemá, a tudiž tam pořád je jen "My Location" a i když přidám ručně kde jsem, na hlavním displayi se to stejně nezmění. Což je děsne otravný, protože na hlavním displayi to počásí chci mít. A pokud to nyveřeším, jakože se to nejspš vyřešit nedá, tak kvůli tehle blbosti z té romky přejdu.

Edit 4 :

Jdu na instal ROMky se Sense 2.1, která by měla být pro HD mnohem vhodnější, a bez problému frčet. Po instalaci písnu.

Edit 5 :

Já už tomu nerozumím.
Počási se opět zbláznilo. Vždy se snaží vyhledat kde jsem, ale nikdy to nevyhledá, což má za následek to, že na hlavním displayi je stále jen to zasraty "My Location" ...

Edit 6 :

Hm, skvělý. Teď se mi dokonce "odesralo" i TouchFlo. Když najedu na položku weather, obrazovka zčerná, je vidět pouze nápis HTC, poté se přepne zpět na hlavní display. Zkusím soft reset, pokud to nepomůže tak hold hard reset, a budu doufat, že už pak problém nebude.

Edit 7 :

Soft samozřejmě nepomohl, weather pořád nefunguje. Následuje HARD reset, poté znovu nainstalování Duttyho ROMky, a doufám, že teď už nebude problém.

Edit 8 :

To se musí stát zrovna mě. Na tu Duttyho Holy Reil R0 prostě nejde aplikovat SPB záloha, na všechny ostaní jde, jen tady ne. Aplikováním se zesere celé TouchFlo, a nejde nic dělat. Opět HR...

Edit 9 :

Následný HR a opětovná záloha (nyní stylem, že jsem obnovil vše kromě systémových souborů, reset, a záloha pouze systémových souborů) proběhlo úspěšně a doufám, že když jsem se vykobrcal z těhle nepříjemnosti, tak už konečně bude běžet vše jak má. DOUFEJME!!

Edit 10 :

A opět failed. Na tohle už opravdu nemám nervy. Jestliže chcete vlastnit tuto ROMku musíte buď jet na čisté instalaci, nebo při záloze v žádném případě nedávát "systémové data", čímž de facto příjdete o všechny programy, a vaše nastavení. Po dalším resetu to opět crashlo, takže jdu znova HR, znova záloha a už prostě nedám systémove soubory, abudu doufat že to necrashne znova. V tomhle případě by telefon letěl oknem.

Edit 11 :

Tímto jsem ukončil jakékoliv další testování, hard resetování, instalování. Udělal jsem HR, obnovil zálohu, bez systémových dat, čímž jsem přišel o veškeré nastavení, registry, a programy které pro svou funkčnost nesmí být na kartě. Moje momentální ROMka je Duttysova Holy Reil R0.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti