jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od TMASKA » ned říj 18, 2009 20:06

na 1 obrazku je jedna vec neodkliknuta zkus i tu. --- jinak ten soubor je ok mam tu rom nainstalovanou

ps - jinak ti pripojeni prez activ sync funguje jo ?

ps - mas stahnuty ten soubor co je napsany v bodu 6 ? - soubor blac_uspl.exe

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od spermosh » ned říj 18, 2009 20:27

uspl neni potreba, pokud dela hspl
ale s tim odskrtnutim budes mit asi pravdu, ono se ti v tray nesmi zobrazit, ze activesync ma pripojene zarizeni (v tomto pripade)
a jeste muzes zkusit hodit HD rovnou do bootloaderu rucne (a potom staci, ze HD spojis s PC a dole v bile plose se ti objevi "USB")

roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od roti » ned říj 18, 2009 20:34

no to jsem mel prave vsechno odskrkane, ale kdyz odskrtnu i allow usb con., tak se mi HD vubec nespoji s activesync a tudis ho nemuzu odemknout :(

co je RUU?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od spermosh » ned říj 18, 2009 20:49

RUU je ta aplikace, ktera ti zajisti flash
takze ti zbyva vyzkouset rovnou hodit HD do bootloaderu a kdyz se ani to nepovede, tak flash primo z karty

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od TMASKA » úte říj 20, 2009 15:38

tak co uz to mas ?

-- doplnění předchozího příspěvku (úte říj 20, 2009 18:03) --
roti píše:no to jsem mel prave vsechno odskrkane, ale kdyz odskrtnu i allow usb con., tak se mi HD vubec nespoji s activesync a tudis ho nemuzu odemknout :(

co je RUU?

ja jsem mel vsecko odskrknute a slo to

roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od roti » sob říj 24, 2009 20:11

jeste ne, jeste jsem nezkousel to primo z HD, ale jdu na to

-- doplnění předchozího příspěvku (sob říj 24, 2009 21:25) --

tak nevim no
Obrázek

-- doplnění předchozího příspěvku (sob říj 24, 2009 21:39) --

tak jsem spustil blbej program :) po spusteni SSPL-Manual-TouchHD.exe tam hden skocila tato obrazovka, tak cekam co a jak dal, jestli se to samo dokonci nebo musim restart.
Obrázek

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od niky79 » sob říj 24, 2009 21:22

jakmile ti tam skoci tato trikolora, zacni flashovat ROMku, normalne v PC (normalne bys mel spustit soubor s ROMKOU a proklikat se dialogy)

ALe ta verze 1.07 OLINEX je nejaka stara, ne?

roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od roti » ned říj 25, 2009 11:57

taky koukam ,ze to je nejaky stary, ale je to tato z tohoto navodu http://www.wmmania.cz/content.php?id=1071" onclick="window.open(this.href);return false;.
A jak mam pripojit HD, kdyz chci flashovat? na ACTIV SYNC?

Uživatelský avatar
Golficek1
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv úno 05, 2009 2:13
Zařízení: ex MPx 220,SE Z 710i,HTC touch HD
Bydliště: Kroměřížsko

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od Golficek1 » čtv říj 29, 2009 2:49

Chtěl jsem se zeptat,šla by na HD ofic rom,co je na TP2 a D2 na marketplace?

roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od roti » pon pro 28, 2009 12:41

tak se mi to konecne podarilo odblokovat pomoci SSPL-Manual-TouchHD.exe
diky

ted jdu flashovat :)

Bruntik
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv lis 20, 2008 21:32
Zařízení: HTC Touch HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od Bruntik » pát led 01, 2010 11:50

zdravim, at delam co delam, nemuzu rozbehat ani jeden navod :-( . snazim se flashnout na notebooku s win 7. oficialni update romky od vyrobce probehl v poradku. ted jsem chtel dat win 6.5, ale nezabira vubec nic... vubec netusim, kde muze byt chyba

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od htcjirka » pát led 01, 2010 12:01

Nenapsal jsi chybu jakou ti to pise...Pises ze se snazis dat WM6.5 tudiz to je romka ukuchtena(protoze na Touch HD oficialni WM6.5 vydana nebyla a nebude) tudiz musis mit zarizeni odemcene bud pomoci HardSPL, aby jsi takovou rom mohl flashnout ci flashovat oblikou pres USPL.

Bruntik
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv lis 20, 2008 21:32
Zařízení: HTC Touch HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od Bruntik » pát led 01, 2010 12:06

ano, chci tam dat neoficialni rom, Hard SPL ani pres USPL se mi prave nepodarilo nijak rozchodit :-( . zkousel jsem vsechno (teda snad). porad mi to hazi chybu s pripojenim. Tenhle navod na http://www.wmmania.cz/content.php?id=1071" onclick="window.open(this.href);return false; jsem projel tak trikrat a nic

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od htcjirka » pát led 01, 2010 12:11

Zde mas nadherny cesky navod na HardSPL

http://wmmania.cz/content.php?id=1262" onclick="window.open(this.href);return false;

a zde USPL metoda youtube video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IeoxkKGeS6Q[/youtube]

Bruntik
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv lis 20, 2008 21:32
Zařízení: HTC Touch HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od Bruntik » pát led 01, 2010 12:26

diky moc pane, ten odkaz na HardSPL zabral, byla tam nova verze na oficial romku. dal jdem tam tu romku s win 6.5 a jsou na tom strasne barvy... nevis, prosim, co s tim? pri zhasnuti a znovu nabehnuti displeje se barvy upravi, ale jede to strasne pomalu a neda se zprovoznit telefon :cry:

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od htcjirka » pát led 01, 2010 12:48

Strasne barvy - znama vec - spatna verze Hard SPL,jsou dve verze 1.14 a 1.56.
U dane rom kterou jsi stahoval na xda ci jinde je vzdy uvedeno pro jakou verzi HardSPL je urcena.

Na wmanii (kam jsem ti daval odkaz) mas i varovani cituji:

HardSPLWrapper_Blackstone.exe je určený pro další flešování ROM, které jsou ve verzích nižších než 1.56.

HSPLWrapper_Blackstone_156OliNex.exe je určený pro další flešování ROM, které jsou ve verzi 1.56 anebo vyšších.

HardSPL není zpětně kompatibilní s verzemi ROM pro které není určené! Pokud se nám podaří naflešovat špatnou verzi ROM k HardSPL poznáme to okamžitě po startu zařízení. Celý systém je zpomalený, špatně reaguje dotyková vrstva a jsou rozhozené barvy na displeji.

Bruntik
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv lis 20, 2008 21:32
Zařízení: HTC Touch HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od Bruntik » pát led 01, 2010 12:58

a co ted? romku mam z http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524032" onclick="window.open(this.href);return false;. da se to nejak napravit?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od htcjirka » pát led 01, 2010 13:16

Ano,uz jsem ti daval odkaz,naistaluj HardSPL 1.56 olinex,dale se doporucuje mit instalovany netcf 3.5

Bruntik
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv lis 20, 2008 21:32
Zařízení: HTC Touch HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od Bruntik » pát led 01, 2010 13:22

problem je v pripojeni. vubec mi ntb nevidi telefon....

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od htcjirka » pát led 01, 2010 13:31

Nevím proč se do flashovani pousti někdo kdo si o tom nic dukladne neprecte.

Stáhnout USPL 2.5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=462347" onclick="window.open(this.href);return false;

1. v AS nepovolit připojení USB
2. vypni PDA
3. vstup do bootloader mode (tri-color) - současným stiskem a držením "Power" a "VolDown"
4. připoj USB kabel
5. v PC spustit blac_uspl.exe v CMD okně
6. pokud vše proběhlo vpořádku, PDA se restartuje a SPL label je "x.xx USPL" indikující, že USPL proběhl úspěšně
7. stahnout a spustit oficialni rom, ktera podporuje staré spl RUU_BlackStone_WWE_1.14 či 1.19 ......._Ship.exe

Tak dostaneš zařízeni zpět do normalnich barev

8.po te flash Hard SPL 1.56 Olinex
9.flash tve WM6.5 rom.

Variant je mraky,lze postupovat i takto pomocí USPL(neplést s Hard SPL)

1. v AS nepovolit připojení USB
2. vypni PDA
3. vstup do bootloader mode (tri-color) - současným stiskem a držením "Power" a "VolDown"
4. připoj USB kabel
5. v PC spustit blac_uspl.exe v CMD okně
6. pokud vše proběhlo vpořádku, PDA se restartuje a SPL label je "x.xx USPL" indikující, že USPL proběhl úspěšně
7. stáhnout a spustit novou oficiální rom RUU_BlackStone_WWE_1.56.479.0_....Ship.exe

8. po te opet pres USPL spustit flash tve rom WM6.5

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti