Stránka 1 z 1

problém pomozte prosím

Napsal: pon srp 24, 2009 19:49
od Jindrous
Dneska jsem byl s htc touch hd za hranicema a tam mi pořád chodila hláška že není možné z neznámých důvodů datové spojení...
je jasný že tam není český operátor a tato hláška mě strašně otravovala třeba i v navigaci kdy se to pořád objevovalo, nabízelo to zavřít ale po cca 20-30 vteřinách se to zase objevilo, prosím o pomoc,díky

problém pomozte prosím

Napsal: pon srp 24, 2009 19:59
od Svestka
Nepomohlo by provizorně vypnout GSM modul? Dělá to i přes jeho vypnutí?

problém pomozte prosím

Napsal: pon srp 24, 2009 20:09
od Jindrous
když vypnu gsm modul tak se to přepne na režim letadlo a nejde navigace :-(

problém pomozte prosím

Napsal: pon srp 24, 2009 20:33
od Svestka
To mi příjde docela divné, a nejde to přepnout zpět do normálního režimu? Moc nechápu proč by se to mělo automaticky přepínat do jiného režimu ale když píšeš, že se to tak děje tak to asi tak bude. Jen to zkus někde přepnout nazpět, potom co vypneš ten GSM. Nebo ještě nemáš někde nějak nastavené připojování například k GPRS nebo EDGE apod ? Třeba se snaží připojovat Weather plugin nebo něco podobného.

problém pomozte prosím

Napsal: pon srp 24, 2009 20:34
od Jindrous
no mám aktivovaný gprs a mms - internet v mobilu od vodafone

problém pomozte prosím

Napsal: pon srp 24, 2009 21:54
od Svestka
Fajn deaktivuj si GPRS stačí pouze v komunikátoru vypnout. Předpokládám dobře, že když jsi zkoušel vypnout GSM tak ona otravná hláška přestala jen ať je více zřejmé zda to má vůbec zkoušet nějak nastavovat. Ten internet v mobilu máš přes GPRS? Zkus ještě vypnout TF3D od HTC. Po vypnutí TF3D a GPRS jsi na tom jak? Pořád se objevuje hláška?

P.s. To vypnutí TF3D mě napadlo jen kvůli toho počasí, které potřebuje připojení k internetu.

problém pomozte prosím

Napsal: pon srp 24, 2009 23:28
od Jindrous
ted už jsem zase v čechách takže se hláška neobjevuje a nemám to jak vyzkoušet :-( jak mám deaktivovat to GPRS a TF3D díky

problém pomozte prosím

Napsal: úte srp 25, 2009 7:03
od smrada
Na zamezeni datovych pripojeni si nainstaluj treba NoData

problém pomozte prosím

Napsal: úte srp 25, 2009 12:32
od jirka-cz
Měl jsem podobný problém u českých hranic s Polskem a Nodata to hravě vyřešila.Takže také doporučuji. ;-)