Remote Desktop na Touch HD

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od ziminix » stř črc 08, 2009 16:17

Hm, tak jsem se asi zmýlil ve svých domněnkách. Mrkni na tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=axULHGCt98o

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od IkE Blaster » stř črc 08, 2009 16:32

Když je to v jedný síti, tak je to plynulý celkem dost (alespoň při remote desktop, tam se automaticky nastavuje 1:1 rozlišení). Jinak má to bitrate podle akcí, když ti bude "stát" obrazovka, tak to skoro nic nežere, když si tam pustíš film, tak bude bitrate větší. Jinak asi to posílá vlastním formátem, není to běžný video stream, ale je to ve vlastnim kontejneru obrázek za obrázkem.

pepin
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon pro 15, 2008 17:43
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Plzeň

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od pepin » stř črc 08, 2009 17:08

Možná hloupý dotaz, pokud nainstaluji VNC klienta na PC, jaký program s ním bude komunikovat na WM ?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od IkE Blaster » stř črc 08, 2009 21:08

Jako aby se přenášel obraz z PDA na PC? To asi těžko, VNC server pro PDA těžko seženeš.

Pokud jsi to myslel naopak, tak na PC potřebuješ server a klientů pro PDA je dost (stačí hledat).

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od tslany » stř črc 08, 2009 21:12

MyMobiler má myslím funkci připojit se na určitou IP adresu, ale je to pomalý i přez USB kabel

pepin
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon pro 15, 2008 17:43
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Plzeň

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od pepin » čtv črc 09, 2009 14:14

Trochu zmutoval můj původní dotaz : potřeboval jsem z Touch HD přes WiFi nebo GPRS odkudkoli ovládat na dálku můj počítač doma, na kterém jsou instalovány XP Home. Resp. vidět tu samou plochu a moci v ní pracovat., třeba z druhého konce planety. Přes Remote desktop který je instalovaný v PPC.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od IkE Blaster » čtv črc 09, 2009 17:07

V tom případě zřejmě nemožné, XP Home toto neumožňují. A i tak je tuším nutná veřejná IP (nebo se pletu?)

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od tslany » čtv črc 09, 2009 17:44

říkám už po druhý že stačí Hamachi jak na PC tak na PDA a veřejnou IP nepotřebuješ

pepin
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon pro 15, 2008 17:43
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Plzeň

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od pepin » pát črc 10, 2009 16:58

A nemáš typ na stažení Hamachi pro PDA a pro PC, ale něco korektního, teď jsem progoogloval a všechno je starší nebo přes registraci.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od tslany » pát črc 10, 2009 17:05

zajímavý, u mě Google do 10 vteřin našel obě verze
PC, PDA

pepin
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon pro 15, 2008 17:43
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Plzeň

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od pepin » pát črc 10, 2009 17:07

Dík , máš asi lepší vyhledávací schopnosti

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od milos797 » úte črc 21, 2009 15:13

Servus, prosim vas neviem si rady. Všetko podľa návodu. Win Vista - odomknuta pre pristup, firewall som vypol. Computer - názov PC, Domena IP. Vypisuje mi:
Cannot connect. Likely reason are:
1: The remote computer is not set up for this
2: Reached the maximum number of connections
Ak prehodím IP na computer tak mi napise ze : 1: specified computer name or IP does not exist

neviete kde ešte môže byť problém. Počítač aj HD mám pripojené cez tú istú wifi a ako internet mam mikrovlnku

pepin
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon pro 15, 2008 17:43
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Plzeň

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od pepin » stř črc 22, 2009 9:55

čau, to je ten samý problém co jsem tady řešil, ale ty nemáš XP home. Na těch to nejde a Hamachi jsem ještě nesprovoznil tak jak bych si představoval.

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od milos797 » stř črc 22, 2009 10:00

ja som si aj myslel ze je to nieco podobne, ale vista tam nebola specifikovana, tak myslim ze by to malo frcat v kazdej verzii ci?

andre7
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned črc 03, 2005 12:00
Zařízení: HTC Touch HD "Blackstone"
Bydliště: Prešov

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od andre7 » sob črc 25, 2009 11:55

Malo by to fungovat aj na Viste, potvrdil to DarK-X tu:
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=2715

ale ja mam Win XP Pro, SP2, nastavene vsetko podla navodu, odblokovany firewall, a stale mi vypisuje to iste co vam...a neviem si s tym dat rady...

Uživatelský avatar
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: čtv kvě 28, 2009 15:11
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Remote Desktop na Touch HD

Příspěvek od AtoM. » sob črc 25, 2009 14:31

Ještě je jedna možnost jak se ovládat pc přes mobil.
http://www.youtube.com/watch?v=12cfeEw5BXU
http://web-remote.com

Funguje to přes prohlížeč. Odzkoušeno. Funguje, ale je to dost líný :wink:

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů