Nefunguje FM Radio

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Odpovědět
Xentaur
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř pro 19, 2007 11:03

Nefunguje FM Radio

Příspěvek od Xentaur » čtv čer 11, 2009 17:58

Ahojte,

mam taky problem ze spustim aplikaciu FM Radio, dam hladat stanice, najde asi 10 frekvencii ale pri pocovani pocut iba sum a sem tam nieco zo stanice, najprv som si myslel ze je to ROMkou, vyskusal som povodne 1.14...., 1.56..., 1.57..., dutty, davideuck, laurentius, miri, ale robi to na vsetkych (mal som asi aj vsetke mozne RADIO ROM). Testol som na na pribalenych sluchatkach, sennheiseroch, pamatam sa ze to radio my slo ked som kupil Touch HD, bola tam anglicka ROMka 1.14... a som vtedy pouzival sluchatka nejake altec lansing. Dnes sme s kolegom v praci testli na jeho Touch HD radio a robi to to iste. Sme uz obaja zufalci z toho :). Prosim o radu lebo uz neviem co robim zle, alebo kde moze byt chyba. dakujem

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 409
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Nefunguje FM Radio

Příspěvek od dvzd » čtv čer 11, 2009 21:44

U mě je to také šumítko a ne rádio.

Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

Nefunguje FM Radio

Příspěvek od PITT » ned čer 14, 2009 18:46

Mám to samé poslal jsem to na záruku do opravy a vrátili mi ho s tím že závada se neprojevila.(Což nechápu.) Docela mě to mrzí dost často jsem na telefonu rádio poslouchal.

Xentaur
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř pro 19, 2007 11:03

Nefunguje FM Radio

Příspěvek od Xentaur » pon čer 15, 2009 6:51

ja som uz vyskusal vsetko mozne aj nemozne a nechytim nic, ale ked som skusal TMC tak to islo.

rpospec
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon pro 08, 2008 11:41
Zařízení: HTC Touch HD Vodafone 845 HTC EVO 3D

Nefunguje FM Radio

Příspěvek od rpospec » stř čer 17, 2009 10:46

Tak jsem to schválně vyzkoušel a rádio funguje perfektně, nijak jsem zatím do ROM a jiných věcí od koupě HTCka vůbec nezasahoval (jsem na to lama).

jezevec.eu
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát bře 27, 2009 16:01
Zařízení: TYTN Kaiser, Diamond 2, HTC Touch HD

Nefunguje FM Radio

Příspěvek od jezevec.eu » stř čer 17, 2009 15:34

Mám HD pár dní, těch pár dní na něm mimojiné poslouchám F1, méně Impuls, Radiožurnál...zdá se, že vše ok. Samozřejmě musím najít vyhovující "polohu" bo jsem v pohraničí a k vysílačům to mám dál, ale to je myslím zřejmé.

Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

Nefunguje FM Radio

Příspěvek od PITT » stř čer 17, 2009 15:51

Mě ze začátku taky fungovalo normálně a potom při poslechu v něm jakoby křuplo,výrazně se snížila hlasitost a teď chytám asi 2 stanice a to jenom když sedím doma venku nemám šanci. Záruku mi neuznali jak jsem psal výše.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nefunguje FM Radio

Příspěvek od peter63 » pát čer 19, 2009 11:48

skus tuto aplikaciu:

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=497977
netvrdim, ze je to riesenie, ale za skusku nic nedas...

Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

Nefunguje FM Radio

Příspěvek od PITT » pát čer 19, 2009 13:42

To už jsem zkoušel je tam znát výrazné zlepšení ale pořád se to nedá považovat za aspoň trochu dobré rádio.

Xentaur
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř pro 19, 2007 11:03

Nefunguje FM Radio

Příspěvek od Xentaur » pon črc 27, 2009 19:53

tak som skusal aj ja tu aplikaciu, ale nicomu to nepomohlo, mam tam teraz original rom 1.56 a radio 1.13, asi to pojde na reklamaciu, hoc sa mi velmi nechce kvoli radiu reklamovat :(

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů