horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
lamauser
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon črc 07, 2008 8:11

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od lamauser » pát kvě 29, 2009 12:40

Uspesne som sa zbavil HP614c (reklamacia 4x) a par hodin som majitelom Touch HD. (apropos, neda sa to porovnat ...) Zarazila ma vsak mensia citlivost telefonu. Mam problem so sietou O2. Tato siet ma v mojom okoli horsi signal ako T-Mobil resp. Orange, no v spominanom HP614c resp. Sony Ericcson K508 nie je problem vyuzivat aj tento slabsi signal. HD nedokaze vyhladat siet O2, ak nahodou nieco vyhlada, tak sa nedokaze zaregistrovat. Da sa s tym neico urobit ? (nova verzia radia, resp nejaky patch) Alebo je to vada mojho kusu ? Dakujem za odpovede

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od spermosh » pát kvě 29, 2009 15:10

tak za zkousku jineho radia nic nedas, pripadne jine ROM - kdyz nepomuze - HW problem - nezapomen zalohovat predtim

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od hafush » ned kvě 31, 2009 20:39

To lamauser:
Ale měl by jsi vědět,že toto rádio je považováno za nejlepší co se týká citlivosti i výdrže baterie.
Jen na okraj. Jakou tam máš verzi ROM? Je to nová CZ ROM 1.56.479.0 s radiem 1.13.25.24 ?

lamauser
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon črc 07, 2008 8:11

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od lamauser » pon čer 01, 2009 12:13

pre hafush
presne, je to toto: 1.56.479.0 (43792) WWE, radio 1.13.25.24. Trocha ma to stve, lebo pred par dnami som kupil kartu od O2 kvoli ich datovo neobmedzenemu internetu. A teraz nic ... :roll:

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 409
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od dvzd » úte čer 02, 2009 9:11

Já myslím, že dlouhá výdrž baterie a schopnost přijímat nekvalitní signál je z logického hlediska v zájemném protikladu. Pokud je to radio nastaveno na dlouhou výdrž baterie, tak bude mít méně výkonný přijímač signálu a tedy i horší příjem nekvalitního signálu. A opačně - kratší výdrž baterie - vysoký výkon přijímače signálu - lepší příjem nekvalitního signálu.

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od hafush » úte čer 02, 2009 9:28

No ona může také mít vliv optimalizace výkonu vůči síle signálu. Inteligentní řízení výkonu v závislosti na změřené síle signálu.
Podle mě to nebude jen natvrdo nastaveno.

Uživatelský avatar
Golficek1
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv úno 05, 2009 2:13
Zařízení: ex MPx 220,SE Z 710i,HTC touch HD
Bydliště: Kroměřížsko

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od Golficek1 » čtv čer 25, 2009 19:15

Já mám tu samou verzi jak Ty a skoušel jsem to se svým starým erikem Z710i a intenzita signálu byla stejná,takže bych problém hledal jinde.

maravy
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned dub 19, 2009 10:55
Zařízení: HTC TouchPro2, HTC Touch HD2

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od maravy » pon črc 13, 2009 12:59

Citlivost u meho Touch HD radeji neresim. Je ale dost dobre mozne ze ho brzo rozslapu. V Brne je to na vetsine mist ok (ale je i hodne tech kde si musim pujcit telefon - treba v v praci v kralove poli) a kdyz vytahnu paty z mesta, casto litam po lesich a lovim geocache, tak jsem vicemene bez signalu. Vsichni znami uz to znaji, tak ze se nedivi a cekaji az jim zavolam zpet kdyz budu stat pod vysilacem. Zajimalo by me jestli je to vada kusu nebo ma HD obecne tak mizernou citlivost.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od Milan Pištělka » pon črc 13, 2009 16:02

Tak to já vidím na vadu kusu, protože bez signálu jsem se prakticky ještě neocitnul.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od jacek » pon črc 13, 2009 16:49

Pruboval jsem obě rádia a stav ( horší, špatný příjem signálu) je u obou rádií stejný, takže tento týden posílám HD k reklamaci.
p.s. a to mám vysílač O2 za zadkem

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od peter63 » pon črc 13, 2009 17:21

vitaj v klube...HD mam po uspesnej reklamacii...trvalo to asi 3tyzdne, ale zavada sa prejavila a tak vymenili dosku aj ctecku SIM

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od jacek » pon črc 13, 2009 17:28

peter63 : a teď v pohodě?

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od peter63 » pon črc 13, 2009 17:36

ano...pre zmenu obcas blbne GPS...v lietadlo odislo uplne, ale nejak som ho zas ozivil

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od Mira96 » pát črc 17, 2009 22:11

Mám stejný pocit, že HD má tak nějak nižší citlivost. Měl jsem dříve Artemise a tam to bylo mnohem lepší. Teď si musím dávat pozor, kde doma HD odložím, abych zůstal aspoň s jednou čárkou. HD jsem koupil s rádiem 1.09, teď mám 1.13, ale zlepšení, na které jsem se těšil nenastalo. Rillphone k třináctkovýmu rádiu nějak nemůžu sehnat.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od jacek » sob črc 18, 2009 5:22

Co vím, tak rillphone je puze k radiu 1.14. Mám nahráno, ale žádné změny nepozoruji, stále si telefon zamečí.

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 442
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od mahon » sob črc 18, 2009 9:05

Mira96 tady máš rillphone 1.13 http://forum.xda-developers.com/showthr ... 632&page=5 sám používám a je tam znatelné zlepšení.

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od Mira96 » sob črc 18, 2009 22:07

Díky, hned jsem to poslal do svého HD a jsem velmi zvědav.

Uživatelský avatar
Golficek1
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv úno 05, 2009 2:13
Zařízení: ex MPx 220,SE Z 710i,HTC touch HD
Bydliště: Kroměřížsko

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od Golficek1 » sob črc 18, 2009 22:13

Mohl by jsi sem prosím hodit CAB,nějak se nemůžu zaregistrovat na XDA,začal se mi vypínat internet a přerušovat hovory,jednou volám 5 sekund a vypne,podruhé vydrží 20 sekund,chci něco vyzkoušet,než ho pošlu na reklamaci.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od peter63 » sob črc 18, 2009 22:21

pokial viem, tak ma rom 1.56 radio 1.13 v sebe a tak predpokladam, ze ma aj rillphone 1.13 alebo sa mylim?

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

horsia citlivost - radio 1.13.25.24 ?

Příspěvek od Tobi777 » ned črc 19, 2009 19:35

obávám se, že mám s citlivostí stejnej problém...HD mi leží na stole a vedle něj moje stará nokie...HD signál nenajde, ale nokia má třeba polovinu.... :-( vidim to na reklamaci....dneska jsem ještě zkoušel jiný, ofiko i neofiko ROMky, ale zádný zlepšení jsem neviděl... :-( takže to bude nejspíš HW problém...navíc ještě nevim, jestli mi to vezmou na reklamaci...nevěděl by někdo o nějakým dobrým servisu, kam bych se nemusel bát HD poslat? Díky

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů