Přepínání mezi TF3D a SPB Mobile Shell

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Odpovědět
Jindrous
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob bře 21, 2009 21:37
Zařízení: HTC Touch HD

Přepínání mezi TF3D a SPB Mobile Shell

Příspěvek od Jindrous » pát kvě 01, 2009 14:09

poradte prosím jak přepínat mezi touch 3d a spb shell díky

misto touch 3d jen cernou obrazovku je videt jen horni a spodni lista dik za pomoc :-\

jen pokud odinstaluju spb shell tak touch 3d jde korektně

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Přepínání mezi TF3D a SPB Mobile Shell

Příspěvek od Pavel Vlasák » pát kvě 01, 2009 16:38

Navzajem tyto programy korektne nespolupracuji. Musis si vybrat.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Přepínání mezi TF3D a SPB Mobile Shell

Příspěvek od mike-biker » pát kvě 01, 2009 17:31

Všimněmě si jak jsme všichni věčně nespokojení. Kdyby bylo jen TF3D, nebo Spb, každý by se rozplýval. Teď je tendence zaplácat PDA desítkami aplikací a pak si stěžovat, že to padá a kouše se. :lol:

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

Přepínání mezi TF3D a SPB Mobile Shell

Příspěvek od lukas.manak » pát kvě 01, 2009 18:02

nevídím vůbec žádny smysl mít takové to touch programy dva nahrané a jěště mezi nima přepínat

Jindrous
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob bře 21, 2009 21:37
Zařízení: HTC Touch HD

Přepínání mezi TF3D a SPB Mobile Shell

Příspěvek od Jindrous » pát kvě 01, 2009 21:37

takže to opravdu i vám při přepínání blbne?

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Přepínání mezi TF3D a SPB Mobile Shell

Příspěvek od mike-biker » pát kvě 01, 2009 22:18

To nevíme, mě osobně to nikdy nenapadlo. :!: Ale přijde mi to stejně logické, jako rvát do Widlí Linux. To by asi taky byl stejný gulage. Na dvou židlích se asi tady v tom případě opravdu sedět nedá. :wink:

Jindrous
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob bře 21, 2009 21:37
Zařízení: HTC Touch HD

Přepínání mezi TF3D a SPB Mobile Shell

Příspěvek od Jindrous » pát kvě 01, 2009 22:30

zkuste to nekdo diky, treba je to problem u me v htv touch hd a vam to blbnout nebude dik

LuCain
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob črc 19, 2008 23:22
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Přepínání mezi TF3D a SPB Mobile Shell

Příspěvek od LuCain » sob kvě 02, 2009 1:50

mobile shell se pousti automaticky pri startu z registru .... tak jedine ho tam odtud smaznout ... ale aby si to mshell pak zas sam neobnovil ...

Peter Kamenský
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv led 22, 2009 12:04
Zařízení: HTC Touch HD (Blackstone)

Přepínání mezi TF3D a SPB Mobile Shell

Příspěvek od Peter Kamenský » pon kvě 04, 2009 13:45

Tak ani mne sa nedá prepínať ale tiež v tom problém nevidím.

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Přepínání mezi TF3D a SPB Mobile Shell

Příspěvek od mick04 » pon kvě 04, 2009 20:50

Šlo mi to několik dnů, pak najednou ne... :-) Nepomohla ani kompletní obnova SPB backup. Jedině smazat a pak zase nainstalovat, ale chápu, že to je pakárna... Někde v registru by se mělo dát najít, co se spouští ihned po restartu, nevím ale kde to tady hledat.

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

Přepínání mezi TF3D a SPB Mobile Shell

Příspěvek od Mira96 » pon kvě 04, 2009 22:39

Na mém Touch HD žije v symbióze SPB Mobile Shell i TouchFLO. SBP mám pro běžné použití, TouchFLO spíše pro pokochání, protože je opravdu pěkně udělané. Na přepínání požívám TF Detacher, osvědčil se mi lépe než např. Manilla Control. Až si budu moci do Touch FLO přihodit záložku pro obrazovku Dnes (což bude velmi brzo k mání), tuto "schizofrenii" zruším.
EDIT 22.10.09 Schizofrenii jsem pořešil instalací SPB Mobile Shell 3.5 a definitivním rozloučením s TouchFLO.
TFDetacher.CAB
(220.95 KiB) Staženo 51 x

LuCain
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob črc 19, 2008 23:22
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Přepínání mezi TF3D a SPB Mobile Shell

Příspěvek od LuCain » úte kvě 05, 2009 1:48

mick04: tak v registrech ne ... ale ve slozce \Windows\StartUp
je tam zastupce pro SpbMobileShell ... plus dalsich programu co se spousti po startu

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

Přepínání mezi TF3D a SPB Mobile Shell

Příspěvek od mick04 » úte kvě 05, 2009 11:38

O.K. díky, zkusím

jirka_joy
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv črc 23, 2009 15:42
Zařízení: HTC Touch HD

Přepínání mezi TF3D a SPB Mobile Shell

Příspěvek od jirka_joy » čtv črc 23, 2009 16:08

návod je zde:
http://www.4winmobile.com/forums/old-ne ... ether.html

zkoušel jsem a funguje. přejmenováním exáče mobile shellu nedojde k jeho spuštění byť za cenu chybové hlášky při spuštění (lze to udělat i lépe, tohle je nejjednodušší), potom nainastalovat ten toggler, namapovat soft tlačítka pro snadné přepínání prostědí a je to. akorát se mi mobile shell dlouho spouštěl. jak se ale spustil, přepínání bylo již rychlé.

ps: nechápu komentáře typu "proč to potřebuješ?", "je to zbytečnost" atd. to mě přijde jako když do diskuse o windows píšou linuxáci nebo se k windows mobile vyjadřujou iphouňáci. třeba já používám TF3D a SecondToday. Mobile Shell si taky možná nainstaluju a fakt mě nezajímaj takovýhle příspěvky. když to tak chci tak to tak chci, nejsem blbej a nepotřebuju aby mě někdo sděloval svoje názory jaká je to kravina. potom se akorát hůř v diskusích kvůli takovejmhle příspěvkům orientuje.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti