Kurzy měn a sledování streamovaných TV

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Odpovědět
Jindrous
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob bře 21, 2009 21:37
Zařízení: HTC Touch HD

Kurzy měn a sledování streamovaných TV

Příspěvek od Jindrous » stř dub 08, 2009 0:05

Prosím jak zprovoznit, abych se mohl koukat na zprávy třeba http://www.tn.cz nebo http://www.nova.cz popřípadě http://www.ct24.cz , http://www.stream.cz
a podobně?

Jak zobrazit kurz eura ve složce kurzy:Nyní to nabízí jen kurzy akcií ale já chci kurz měn.

Jak nastavit výchozí email když mám více emailových účtů v emailovém klientovi?

jsem lama tak prosím polopatě děkuji

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

pár dotazů

Příspěvek od ziminix » stř dub 08, 2009 6:35

Co se týče sledování takovýchto videí, tak jedině asi přes prohlížeč SkyFire, je to nejjednodušší a plně funkční řešení.
Na kurzy měn - http://blog.mrsoft.cz/2008/12/03/vyleps ... ouchflo-3d

Slim84
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: sob bře 21, 2009 19:19
Zařízení: SGS2

Kurzy měn a sledování streamovaných TV

Příspěvek od Slim84 » čtv dub 09, 2009 15:10

co se tyce kurzu tak postup je nasledujici:
1) vlezes na tuto stranku http://finance.yahoo.com/currency-conve ... =EUR;amt=1
2) zvolis si meny ktere chces provnavat takze treba USD a CZK
3) kliknes na 5Day trend (je to hned pod okenky s menami
4) nad grafem ktery ti vyskoci si najdi polozku Compare: a hned zatim je neco ve smyslu USDCZK=X
5) v mobilu si das v polozkach kurzy pridat kurz a vyskoci ti nove okno kde mas radku za kterou je ta lupa, do te vepises presne to co stoji zatim "Compare" cili USDCZK=X
6) das hledat a najde ti to jednu plozku kliknes na plus a mas hotovo, kurzy bezi

jejda koukam vejs uz ti nekdo poslal navod no nic tak takhle ho mas bez klikani dal :)

Jindrous
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob bře 21, 2009 21:37
Zařízení: HTC Touch HD

Kurzy měn a sledování streamovaných TV

Příspěvek od Jindrous » sob dub 11, 2009 16:10

kurzy běží super díky :-) ale to videopřehrávání z internetu mi nejde - přál bych si aspon tn.cz , nova.cz a ct.cz

díky za pomoc

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Kurzy měn a sledování streamovaných TV

Příspěvek od ziminix » sob dub 11, 2009 16:23

Zkoušel jsi prohlížeč SkyFire?

Jindrous
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob bře 21, 2009 21:37
Zařízení: HTC Touch HD

Kurzy měn a sledování streamovaných TV

Příspěvek od Jindrous » sob dub 11, 2009 16:40

ano zkouším už to jde akorát nevím jak ten přehrávač ze stránky udělat přes celý displej a to písmo přo brouzdání mi přijde nezaostřený...díky

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Kurzy měn a sledování streamovaných TV

Příspěvek od ziminix » sob dub 11, 2009 16:48

To písmo se někdy po čase doostří a video by se ti mělo roztáhnout dvojitým poklepáním, přičemž lišty skryješ ikonkou s šipkami.

Uživatelský avatar
Stano
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 102
Registrován: čtv srp 13, 2009 11:35
Zařízení: HTC Desire

Kurzy měn a sledování streamovaných TV

Příspěvek od Stano » pát srp 21, 2009 13:07

ďíky za tip na kurzy :smt023

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host