FingerKeyboard2 v2.1

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od Mezek » čtv srp 13, 2009 13:59

Nastavení :

Obrázek

Výsledek :

Obrázek

jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: čtv led 03, 2008 2:33
Zařízení: iPhone 4S
Kontaktovat uživatele:

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od jonathanio » čtv srp 13, 2009 16:36

Diky

renton
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte led 20, 2009 18:14
Zařízení: HTC Touch HD cz

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od renton » čtv srp 13, 2009 19:43

Prosím Vás, chtěl bych poradit, proč mi nejde v záložce HTC xT9 cokoliv zaškrtnout - vše je jakoby zamlženo a nefunkční. Ostatní záložky normálně fungují včetně samotné klávesnice. Díky za radu

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od Milan Pištělka » pát srp 14, 2009 10:15

Je možné, že to blokuje čeština nebo klávesnice od Sunnysoftu. Nevím to ale na 100 %, jelikož češtinu v systému nepoužívám.
Třeba se ozve někdo, kdo na tento problém narazil.

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od Mezek » pát srp 14, 2009 14:08

Možné to je, také mám instalaci bez češtiny.

Keddie
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon úno 23, 2009 14:58
Zařízení: HTC Touch HD

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od Keddie » sob srp 15, 2009 10:32

Já mám české HD a v záložce HTCxT9 mohu zaškrtnout i odškrtnout vše. Takže češtinou to nebude.

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od Mezek » ned srp 16, 2009 15:41

Tak dnes jsem dělal HR a nainstaloval češtinu. Obě políčka jsou funkční. Zkus klávesnici přeinstalovat.

runner.m
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát srp 28, 2009 18:11
Zařízení: HTC Touch HD

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od runner.m » pát srp 28, 2009 18:15

Zdravim, mel bych taky jednu prozbicku. Pri psani sms, chci-li smazat preklep ve slove, tak se mi maze cely napsany text.
Cim to zmenim prosim.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od Milan Pištělka » pon zář 07, 2009 15:52

renton píše:Prosím Vás, chtěl bych poradit, proč mi nejde v záložce HTC xT9 cokoliv zaškrtnout - vše je jakoby zamlženo a nefunkční. Ostatní záložky normálně fungují včetně samotné klávesnice. Díky za radu
Dnes jsem tento problém vyřešil. Po instalaci Onkologovy ROM WM6.1 SuperLite jsem instaloval FingerKeyboard2 v2.1 a zaškrtávací políčka byla neaktivní. Stačilo nainstalovat New HTC Keyboard, jelokož v SuperLite od Onkologa není a obě políčka v záložce HTCxT9 pro FK2.1 jsou aktivní.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od barberry.pha » pon zář 14, 2009 12:00

tak mam v sip nastaveno fingerkey delay 60 .. klavesnici s tohoto vlakna ... a stejne mi tak skoci ta hnusna prvotni .. nevite kde je problem? mam HD origo rom 1.54 .. diky

edit:
tak mi to vzdycky po resetu objevi ve sipchange nastavane ceska klavesnice ta puvodni ikdyz jsem tam nastavoval finger .. zkousel jsem to i preinstalovat a tedka bych to nejradeji odinstaloval .. nevite kde to najdu? odebrat programy to neni .. prijde mi ze mi zpomali nacitani .. mam spb shell 3 .. nemuze byt problem i v tom? pin jsem vypnul protoze kdyz jsem nechal kratky cas tak jsem ho nestacil zadat .. no cely to bylo nejaky divny :)) jinak klavesnice je supr a radeji to budu pri kazdem resetu menit nez tady to .. tak pls help kde muzu sipchange odinstalovat .. diky moc

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od Milan Pištělka » stř zář 16, 2009 8:01

to barberry.pha
SIPChange není program který byse instaloval natrvalo. Spouští se jen při nájezdu systému. Takže stačí z adresáře Windows\Startup smazat zástupce SIPChange.lnk.
Ale stejně je to divné, že to nenastaví, asi bude kolidovat s češtinou od SS.
Teď mě ještě napadá - při nastavování v SIPChange nestačí vybrat klávesnici ze seznamu a pak hned tlačítko OK, ale musí se stisknout tlačítko "Select". Initial Delay stačí nastavit na 30 vteřin.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od barberry.pha » stř zář 16, 2009 8:32

diky :)
no mam to nastaveny na fingerkeyb a delay na 30 sekundach a daval jsem vzdycky select .. a zkousel jsem to X-krat a nikdy nic .. no asi to bude rozhazovat to lokalizace od sunnysoftu ..
no zkusim to priste az ji nebudu mit jestli to bude fungovat a pak dam vedet .. a diky kde odstranim sipchange .. delalo mi to trochu problem kdyz jsem mel zadany pin .. tak to rad odstranim kdyz to mam zbytecne ..uz mi to i po restartu ukazuje v sipchange fingerkey ale stejne je tam porad ta ceska od sunnysoftu ..

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od hafush » čtv zář 17, 2009 15:38

Problém s nastavováním Default klávesnic při přítomnosti lokalizace od Sunnysoftu byl v tom,že v době změny klávesnice pomocí SIP change (těch 30s co máš nastaveno) ještě startuje lokalizace, a ta tu klávesnici nastavenou v SIP change zase změní na tu Sunnysoftáckou.
Zkus změnit (prodloužit) čas zpoždění změny default klávesnice pomocí nastavení v SIP change na 80s a více.

Brumad
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát led 02, 2009 17:59

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od Brumad » čtv říj 15, 2009 15:20

Problém opravdu způsobuje déle trvající spouštění lokalizace. Na mém HD nepomohlo ani nastavení v programu SipChange na max. možných 99s, stejně tam vždy zůstala ta klávesnice od lokalizace. Pomohlo až nastavení 105s úpravou v registru HKCU\Software\The Paradingm Group\Sipchange\Parameters\Delay .

iicek
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát říj 23, 2009 21:32
Zařízení: HTC Diamond 2

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od iicek » pát říj 23, 2009 21:51

Ahoj, celkem jsem si pohrál s nastavením české klávesnice (jen wvga), které by mi vyhovovalo (horní řádek ěščřžýáíé + všechny české znaky s interpunkcí, bohužel, nezbylo místo na smajlíky a uživatelsky definované zkratky). Přikládám můj výtvor k využití.
Zdraví, iíček
Přílohy
wvga-cze-iíček.zip
(2.63 KiB) Staženo 194 x

BINY1
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: stř lis 18, 2009 20:19
Zařízení: HTC HD 2

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od BINY1 » úte lis 24, 2009 11:07

Šlo by nejak docilit toho že by se tlačitka zvetšila kdyby se ubral ten spodní řadek s tema šipkama?

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od fido_cz » ned pro 06, 2009 18:39

Nejde nejak nastavit jeste kratsi doba vibrace pri stisknuti, tech 20 mi prijde stale zbytecne moc.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od Milan Pištělka » pon pro 07, 2009 14:32

V nastavení klávesnice je 20 ms minimum a 80 max.

mako.sk
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát pro 18, 2009 7:43
Zařízení: HTC HD2

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od mako.sk » pát pro 25, 2009 15:59

prosim vas o helpa :grin: som ru new user.. mam to tu ako tak precmuchane, existuje slovenska t9 alebo nieco podobne co a da spustit v FingerKeyboard2 v2.1..?? nechcem nejako otravovat, mam HD2jku kratko, tak vas prosim o radu .. :tlem: dakujem.

lucid
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř led 13, 2010 16:21
Zařízení: HTC Touch HD2

FingerKeyboard2 v2.1

Příspěvek od lucid » stř led 13, 2010 17:37

barberry.pha píše:diky :)
no mam to nastaveny na fingerkeyb a delay na 30 sekundach a daval jsem vzdycky select .. a zkousel jsem to X-krat a nikdy nic .. no asi to bude rozhazovat to lokalizace od sunnysoftu ..
no zkusim to priste az ji nebudu mit jestli to bude fungovat a pak dam vedet .. a diky kde odstranim sipchange .. delalo mi to trochu problem kdyz jsem mel zadany pin .. tak to rad odstranim kdyz to mam zbytecne ..uz mi to i po restartu ukazuje v sipchange fingerkey ale stejne je tam porad ta ceska od sunnysoftu ..
Já myslím, že SIPChange nepomůže, ale že to lze řešit v samotném nastavení od Sunnysoftu, tzn. otevřít nastavení aplikace "Sunnysoft InterWrite" a na první stránce "Obecné" zvolit jako výchozí klávesnici FingerKeyb a uložení potvrdit kliknutím na OK.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů