HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » stř bře 04, 2009 15:02

Dnes jsem se pustil do kompletní české lokalizace tweakovací aplikace HD Tweak, která je určena pro komunikátor HTC Touch HD a která obsahuje obrovské množství tweaků. Překlad bude kompletní, tedy včetně popisků jednotlivých tweaků, ale zabere to trochu času a především testování. Do budoucna přemýšlím, že bych udělal ještě komplední lokalizaci pro Advanced Configuration Tool, ale uvidím, jaký bude mít tohle úspěch :-)

Obrázek
Screenshot z české verze HD Tweaku 0.5.4

Aktualizováno 6.3.: Nová verze češtiny pro Tweak HD, nyní už přímo v instalačním cab souboru (včetně aplikace). Stačí nainstalovat a spustit (předtím doporučuji odinstalovat původní verzi).

Aktualizováno 10.3.: Vydána finální verze CZ lokalizace pro HD Tweak, kompletní instalační balíček můžete stahovat z naší Download sekce. Pokud jste dříve instalovali některou ze starších testovacích verzí, nejprve ji odinstalujte. Pokud používáte některou neoficiální verzi ROM, která v sobě HD Tweak obsahuje, můžete ji bez potíží přeinstalovat/přepsat, na stabilitu systému to nebude mít žádný vliv.

jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 188
Registrován: čtv led 03, 2008 2:33
Zařízení: iPhone 4S
Kontaktovat uživatele:

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od jonathanio » stř bře 04, 2009 15:03

Super. S anglictinou sice celkem kamaradim, ale cestina je cestina :)
Diky

Yoda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 23, 2008 5:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Kladno

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Yoda » stř bře 04, 2009 15:14

Ani mě angličtina až tak nevadí, ale nepřeložím bez slovníku všechno, takže čeština by byla naprosto úžasná. U mě by tedy úspěch rozhodně měla!

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od jacek » stř bře 04, 2009 15:24

SUPER, nejsem s angličtinou až tak veliký kámoš :-(, takže vítám a jak píše Yoda, čeština je čeština.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » stř bře 04, 2009 15:52

Pro ty, kteří si chtějí češtinu otestovat (je to první veřejná verze) přikládám tento soubor. Po stažení stačí ZIP archiv rozbalit a soubor HDTweak.xml nakopírovat do adresáře /Program Files/HD Tweak (přepište původní soubor). Pak už stačí spustit aplikaci a tweaky jsou v češtině.

Stav překladu
- aktuálně jsou přeloženy všechny názvy tweaků + v první sekci i kompletní popisky (pro ilustraci, v jakém duchu to bude vypadat dále)
- číslování nabídek jsem upravil, v anglické verzi jeden bod chyběl a nešlo to chronologicky za sebou
- kompletně upravena nabídka O programu, přidány nějaké informace na úvod a krátké upozornění...

Update: Nová verze češtiny pro Tweak HD, nyní už přímo v instalačním cab souboru (včetně aplikace). Stačí nainstalovat a spustit (předtím doporučuji odinstalovat původní verzi).
- přeloženy další detailní popisky (hotova zhruba polovina)
- názvy tweaků jsou přeloženy kompletně
- opraveno bylo několik nepřesností

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od jacek » stř bře 04, 2009 16:25

SKVĚLÉ Jiří, DÍKY !!! konečně na 100% vím co dělám a měním !!!! Chápu, že vše ještě není v češtině, ve velmi krátkém seznámení jsem nic nenašel :tlem:

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od YAMATO » stř bře 04, 2009 18:13

Čeština pro Advanced Configuration Tool by určitě měla úspěch, popravdě nechápu, že tuto geniální aplikaci někdo nepoužívá.

Mimochodem lehké OT...nevíte někdo, zda funguje úprava TF3D v ACT i v nové verzi TF3D?

Čtvrtek
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pon črc 30, 2007 7:04

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Čtvrtek » stř bře 04, 2009 19:41

Nevim co delam spatne... nainstaluju HD tweak, rozbalim zip soubor, prekopiruju a kdyz spustim program objevi se mi hausnumera... :-(

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od radospol » stř bře 04, 2009 19:49

Jirko super!

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv bře 05, 2009 3:10

Čtvrtek: Můžeš sem dám screenshot? Asi něco děláš špatně (opravdu si přepsal ten původní soubor tím novým)? Nikdo jiný zatím podobný problém nehlásil a ani mě se při testování nic podobného nestalo.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od jacek » čtv bře 05, 2009 9:46

luxus !!! a kdyby tam šlo dopasovat toto( funguje na 100%) jinak viz http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=488991, rozhodně se rozšíří záběr :tlem:

- nejde přiřadit k levé soft klávce free icontakt, nabídka je defaultní přiřazení kontaktů, máte nápad, jak na to?
Přílohy
Touch_InCall_Screen_Tweak.CAB
(25.45 KiB) Staženo 109 x

Čtvrtek
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pon črc 30, 2007 7:04

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Čtvrtek » čtv bře 05, 2009 9:46

jak jsem vložím obrázek??

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv bře 05, 2009 11:07

Čtvrtek: Klikneš si na tlačítko Odpovědět, potom dole pod formulářem pro vkládání textu je box, kde se přepneš na Příloha a připojíš obrázek (JPEG, GIF, PNG). Aby to nebylo příliš velké, můžeš to zmenšit na 240×320px například.

Čtvrtek
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pon črc 30, 2007 7:04

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Čtvrtek » čtv bře 05, 2009 13:24

05032009.jpg
05032009.jpg (79.42 KiB) Zobrazeno 5046 x

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv bře 05, 2009 13:58

Čtvrtek: Je to zvláštní. Doporučuju ti celou aplikaci odinstalovat, pak smazat pro jistotu i případné soubory v Program Files. Pak softreset telefonu, nová instalace a počeštění, snad to pomůže.

Čtvrtek
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pon črc 30, 2007 7:04

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Čtvrtek » čtv bře 05, 2009 14:21

no vyzkouším a uvidíme...:-)

Čtvrtek
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pon črc 30, 2007 7:04

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Čtvrtek » čtv bře 05, 2009 21:03

tak jsem vsechno odinstaloval vymazal a je to zase tak uz nevim...:-(

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv bře 05, 2009 22:36

Tak to opravdu netuším proč to dělá. Jakou používáš ROM? Máš CZ lokalizaci?

Čtvrtek
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pon črc 30, 2007 7:04

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Čtvrtek » pát bře 06, 2009 4:59

ROM 1.14.479.3
CZ lokalizace ano

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od jacek » pát bře 06, 2009 5:05

to bude asi CZ lokalizací, já ji memám a program běhá naprosto v pohodě.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů