HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od radospol » sob bře 14, 2009 16:20

V novom touch flo uz je moznost priamo v menu kontaktov taketo nastavenie:-)

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 409
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od dvzd » sob bře 14, 2009 17:09

brona: Dík, já myslel, že to takto blbne jen u mě.

V tom případě ale zrovna moc nesedí ten popisek u volby 16.1. Kontakty na SIM kartě, nebo je to špatně přeložené. Je tam v popisku: Nastavení pro zobrazení nebo skrytí kontaktů na SIM kartě (tato akce vyžaduje softwarový restart). Mělo by tam být spíše napsané, že změna bude platit jen do příštího softwarového restartu.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » ned bře 15, 2009 20:13

dvzd: V CAB souboru v Download sekci jsem to upravil, díky.

Slim84
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: sob bře 21, 2009 19:19
Zařízení: SGS2

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Slim84 » sob bře 21, 2009 19:30

Prelozeni Tweaku pro HD vyborny, ale mam problem. Po jeho nainstalovaní a chvilku stelovani, nektere hodnoty jsem nastavil o neco vyssi, jsem po soft resetu nezjistil jedine zlepseni, spis se mi zda ze reakce jsou jeste horsi. A kdyz ve fotaku aktivuji Burst, Sport mode tak pokud udelam fotku s timto modem tak mi Windows hodi chybu a zavrou camera.exe, mate nekdo stejny problem? Telefon mam od minuleho uterka se Cestinou jak prodava SunnySoft (taky jsem ho tam koupil). Poradte delam neco spatne nebo je mozny ze by si muj HD s tim neporadil? Kazdopadne po odinstalaci pocitam ze nastaveni zustane takove jake jsem ho nastavil v Tweaku takze pred odinstalaci bude vhodne jeste zmenit zpet veskere nastaveni. Jsem lama takze hadam ze chyba bude nekde mezi zidli a telefonem, ale ten tweak je tak user friendly, ze si rikam ze bych musel bejt guma abych s nim nebyl schopnej pracovat.

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od radospol » sob bře 21, 2009 20:22

sranda,este som neskusal do teraz fotit s sport,alebo burst,ale tiez mi to zhodi fotak ani nic nevyfoti...

edit: tak som na to prisiel,ja som si nastavil v sport a burst 3mpx,ked som to dal na default 1mpx,tak uz to funguje ok!

Slim84
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: sob bře 21, 2009 19:19
Zařízení: SGS2

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Slim84 » ned bře 22, 2009 9:28

vyzkousel jsem a mas pravdu na 1Mpx to funguje jako nic.

xsmikl
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pát led 02, 2009 20:17
Zařízení: Lumia 920

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od xsmikl » úte dub 21, 2009 16:25

Ahoj, potreboval bych poradit. Nevite nekdo kde se da HD tweak zapnout oznameni nove SMS vyskakovacim oknem? Uz jsme to mel drive takhle natsavene, abych nemusel pokazde v Touch flow najizdet na postu, ale nejakym zahadnym zpusobem se mi to zrusilo. Predem moc diky za radu. LM

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od jacek » úte dub 21, 2009 19:31

pro xsmikl : 2.2.1 - Notifikace o odeslání

xsmikl
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pát led 02, 2009 20:17
Zařízení: Lumia 920

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od xsmikl » stř dub 22, 2009 15:48

pro Jacek : Ja myslel pri doruceni SMS. Uz jsem na to ale prisel. Je to deocela nesmyslene v nastaveni vindows v polozce Zvuky a upozorneni

Uživatelský avatar
Palacinka
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř čer 03, 2009 10:12
Zařízení: HTC Touch Pro

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Palacinka » stř čer 03, 2009 10:31

Dekuju.. :!:
mam HTC asi tyden a nechci delat zasahy do ROM. :evil: Takze nakonec jsem skoncila s vypnutim HTC Flouch 3D + SbMobile Shell+Vas HD Tweak. 8-)

HTC Flouch nelibili se mi obrovske hodiny s minimalnim nastavenim today.
HD tweak protoze se nedaly cist SMS.

jedine co ted resim je nastaveni oblibenych kontaktu, ale to bude spise mou lenosti a zahlcenosti informacemi :P

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od hafush » stř čer 03, 2009 11:39

Na správu kontaktů i oblíbených je podle mě nejlepší Resco Contact Manager,který má i užitečný Today plugin.
Je oficialně jen v angličtině a slovenštině,ale Google ti určitě najde verzi,kterou překládal Bombera do češtiny.
Stačí vygooglovat : Resco Contact Manager 1.11 CZ by Bombera

Uživatelský avatar
Palacinka
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř čer 03, 2009 10:12
Zařízení: HTC Touch Pro

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Palacinka » stř čer 03, 2009 13:06

dekuju.
Ale me slo spise o to nastavit si Shell podle mych predstav, tedy jednu ze zalozek. Kde je polovina lidi a polovina zelenych plusek, coz se mi nelibi. Vyresila jsem to upgrade na verzi 3.0. a jsem maximalne spokojena (sice musim novu pridat fotky a melodie ale to uz je zcela zanedbatelny detail)

Ludek Trejbal
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte dub 15, 2008 17:14
Zařízení: HTC HD2,SGS3
Bydliště: Beroun

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Ludek Trejbal » pát srp 07, 2009 15:28

Dá se tato verze (0.5.4) použít i pro HTC Diamond 2?
Četl jsem, že je pro D2 lepší použít verzi 0.5.3
Dá se čeština použít i pro nižší verzi?
Díky za radu.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » sob srp 08, 2009 12:00

Češtinu jsem s nižší verzí nezkoušel, ale nemyslím si, že by v tom měl být problém, v nové verzi nějaké tweaky přibyly, ale ty starší by mělý být přeloženy i za použití XMLka s češtinou pro verzi 0.5.4.

Ludek Trejbal
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte dub 15, 2008 17:14
Zařízení: HTC HD2,SGS3
Bydliště: Beroun

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Ludek Trejbal » sob srp 08, 2009 16:51

Chtěl jsem použít HD Tweak 0.5.4 pro zákaz neustálého připojování Opery. Nastavení jsem nenašel.
Verze 0.5.4 zatím funguje s D2 dobře, ale nedělal jsem zatím velké úpravy.
Díky za český překlad.

ladik1983
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: sob srp 15, 2009 14:22
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od ladik1983 » sob srp 22, 2009 11:07

tak sem to nainstaloval na D2 a nejde spustit, nic se po spusteni nedeje, pls help

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » ned srp 23, 2009 15:46

Ladik1983: Na Diamondovi2 raději vyzkoušej Advanced configuration tool.

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od niky79 » sob zář 05, 2009 19:04

Me ten HD Tweak uplne zrusil ceskou T9 :( Lze to nejak opravit?

antoda
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř zář 30, 2009 23:01
Zařízení: HTC TOUCH DIAMOND 2

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od antoda » ned říj 11, 2009 20:38

Ahoj, dost mozna budu za blbce, ale zkusil jsem nainstalovat hd tweak do sveho diamonda 2. Par veci jsem si v nem poladil, nicmene jsem pote zjistil, ze se objevily nejake mensi dilci nedostatky a ted bych potreboval poradit jak vse uvest do puvodniho stavu, protoze ackoliv jsem se snazil jit zase zalozku po zalozce v tomto programku a navratil vse do puvodnihu stavu, pote jsem hd tweak odinstaloval, tak stale pozoruji urcite drobnosti, ktere po sobe v systemu zanechal. Dale bych chtel poprosit o tip na nejaky sikovny programek pro zalohu kntaktu. Pro ilustraci, predstavoval bych si neco, co mi kontakty prenese do jednoho souboru, ze ktereho je nasledne kdykoliv obnovim.
Pokud se tu cokoliv z toho uz resilo, tak se omlouvam. Hledani neni moje silna stranka..

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

HD Tweak 0.5.4 - česká lokalizace

Příspěvek od hafush » ned říj 11, 2009 21:06

Na zálohování kontaktů je tu PIM Backup.
Na zálohování systému je tu třeba SPB Backup, který jsi měl použít předtím,než jsi začal šťourat v systému a registrech.
Pokud nemáš zálohu a nevíš co a jak navrátit,tak HR.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti